Е ДОБРЕ БЕ !!!

SN

10.04.05
15:37

е добре хора няма ли някаде сайт в който като си вкараш килограмите и другите там глупости в няква програмка да ти изкарва нужната хранителна диета ?? и също да ви питам колко горе доло струва една щанга ? мерси предварително  :D

Модерирано от Image

10.04.05
16:27

Абе ти всичко наготово искаш ;). Диетата всеки сам си я нагажда - представи си, че програмата ти изкара някакви храни, дето не си ги чувал, или дето не ги обичаш? Не съм срещал подобна програма или сайт, срещал съм обратното - въвеждаш си храната, която си изял за деня, а програмата ти смята калориите и ти казва с колко си плюс или минус. Потърси си Fitness assistent, тя прави подобни неща.
Един 10 кг. лост струва към 60 лева, а дисковете са по 1.8 - 1.9 лв на кг. най - евтините.

10.04.05
18:15

[quote author=”Петко К”]Един 10 кг. лост струва към 60 лева, а дисковете са по 1.8 - 1.9 лв на кг. най - евтините.

пфууу, майка си и баща си за железа. Аз преди време си взех дискове, но вече не поня какво беше положението.

А това 2лв/грубо/ на килограм, за 2-ка дискове ли говориш или за едно дискче отделно?? Защото 20 лева за 2 дискчета по 5кг, малко множко ми се вижда, по добре да си направя щанга с която да се вдигат тухли 4ки, 100 пъти по евтино ще дойде :D

10.04.05
18:40

Ами говоря за килограм - няма значение колко диска ще си вземеш, цената е на килограм. 2 х 5 кг точно 19 лева ще ти се вържат ;) 2 х 20 ще са 40х1.9=76 лв и т.н. Навремето си взех един дъмбел - 25 кг, излезе към 63 лева (само лоста струваше 22 лева).
Тия цени ги гледах в магазина зад ЦУМ, не знам дали някъде има по - евтино, ама се съмнявам.
Разбира се, винаги може да се потърси нещо на старо, или да намериш някой да ти направи.

WO

10.04.05
18:45

далаверата е да гледаш като ликвидират някоя зала, иначе цените са си сериозни ...доколкото знам, няма по-евтини цени за такива неща....то няма и много места дето продават, ама тва е друга тема...

13.04.05
00:15

ХЕеее ее Ентусиаст http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/laugh.gif

13.04.05
00:20

аз съм си правил дискове от олово, на един приятел баща му работи в един автосервиз и там от изтощените акумулатори разтапяхме оловото.слагаш една тенекия от сирене на земята,забиваш едно дърво и изливаш - чудесни дискове стават,ако си мераклия може и да си ги надпиеш докато изстива оловото.
споделям опит,едва ли някой от вас ще тръгне да се занимава,понеже повечето тренирате в зали :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1