музика

Прескочи до:

30.09.10
18:50

..

Мнението беше редактирано от Мирослав на 29.05.13 17:44.

30.09.10
18:59

Аз пък си мисля че чалгарите са най-коравите типове.ТИпичния чалгар яде кюфтета на авнта налива се с Дерби кола и е мангал.
А метъл за мене евисок клиощав тип с дълга спластена къдрава коса, брада от която не му се вижда лицето черни,много тесни напикани гащи,с гримирана очна линия,развлякана фанелка АСДС и с шише бира в ръка,седнал на някоя пейка.

Мнението беше редактирано от PULLUP на 30.09.10 19:04.

30.09.10
19:15

На бас, че 10 метъла ще набият 10 чалгара. :D Хаха... Не, сериозно...

казано от Миsh0 на 30.09.10, 18:50:

Thrash, това са типичните house-ри..... а и не е нужно да слушаш нито чалга, нито хаус, нито метъл, за да си нежен.....

Право, не разделям хората по музиката, която слушат, просто чисто статистически (в София поне, в Троян не ви знам как сте) всеки, отговарящ на горното описание, когото познавам, е чалга/хаус. Най-добрите ми приятели слушат чалга, но не са тоя тип. Имам и приятели метъли, които са си чисти фешъни слушащи метъл псуващи чалгата. Всяко правило с изключението си, но везните винаги се накланят в едната посока. Такъв е случая и тук.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.09.10 19:16.

01.10.10
09:28

В нашия фитнес всички слушат предимно метъл и рок, а нито един от тях не отговаря на определението дадено от @PULLUP, а таман обратното - корави и безпощадни и ходят с протеин в ръка, а не с бира ..

01.10.10
09:47

казано от Калоян Цонев на 01.10.10, 09:28:

В нашия фитнес всички слушат предимно метъл и рок, а нито един от тях не отговаря на определението дадено от @PULLUP, а таман обратното - корави и безпощадни и ходят с протеин в ръка, а не с бира ..

Абсолютно.Pullup, тези тънките с дълги къдрави коси ще се учудиш колко много тръби, бухалки и боксове имат, мразят мангали, а чалгар мангал е добра комбинация :d :D :D

Мнението беше редактирано от Riko на 01.10.10 09:48.

29.05.13
16:01

Мен лично Rick Ross много ме надъхва. Почти всички парчета много ме кефят, имат някак супер мазен флоу, който ме кара да скърцам със зъби и да продължавам, дори да нямам грам сили вече, пробвайте албумите Rich Forever и God Forgives I Don’t има поне 10-тина песни в тях, които ме карат да откачам

02.06.13
00:41

Пробвай с Skillet винаги помага... Или каквато и да е рок музика или поне на мен

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1