Допитване за стак

01.10.10
08:39

Здравейте !
Искам да си направя едно стакче от креатинова матрица и азотен бустер но се колебая кой вариант да избера...

Цел - Покачване на мускулна маса
Години- 18
Стаж в фитнеса - над 2 год..
Кила - 76.
Височина - 173см.

Стремя се да спазвам хранителен режим

1-ви - Green magnitude + WhiteFlood
2-ри - No Xplode + cellmass

Кой е по удачният вариант според вас

Темата беше редактирана от Иван Иванов на 01.10.10 08:42.

01.10.10
08:55

Аз бих избрал първия.Много по-изгоден е $ а и съм имал добри резултати с маг-а :)

01.10.10
09:05

Jack3D + KreAlkalyn, или Jack3D + Man Clout, но нито едно от горните май...
А GreenMag е ташак, аз от 10 ползвали го (и аз) познавам 1 който е казал добра дума, другите само пърдят с извинение :D

01.10.10
09:06

Jack3d + Size ON :P

01.10.10
09:30

казано от Madboy на 01.10.10, 09:05:

Jack3D + KreAlkalyn, или Jack3D + Man Clout, но нито едно от горните май...
А GreenMag е ташак, аз от 10 ползвали го (и аз) познавам 1 който е казал добра дума, другите само пърдят с извинение :D

Правилно е казал колегата, слушай го ; )

01.10.10
10:08

Може да пробваш джак + интратренировъчен продукт.

01.10.10
10:10

казано от korpusito на 01.10.10, 09:06:

Jack3d + Size ON :P

а това е комбинацията която бих избрал в момента от всички възможни :)

01.10.10
10:42

И аз така, зимата се пускам :P

02.10.10
08:38

Аз пък останах много доволен от GM+WF ... късметлия съм явно!

Разни хора , разни идеали, и аз сега съм на GM+WF и съм много доволен, а пия и трета опаковака ГМ, явно на всеки му действа различно.

02.10.10
10:23

fitness1.bg/jacks-max-performance/

02.10.10
12:04

Здравейте :)
Та гледам че доста колеги ми предлагат да си закупя jack.. но аз съм го пробвал и от началото на първото му приемане до средата на 2-рата седмица ефекта му беше перфект големи напомпвания мн енергия и т.н. Но след средата на втората седмица ефекта му започна много рязко да отслабва докато вече спрях да го усещам.. пробвах да променям дозите първо бях започнал на 1-на след това минах на 2-ве дози и когато вече събсем отслабна ефекта вдигнах дори и на 3-ри.. но файда нямаше да вдигам дози и го подарих на един приятел да го пробва..
Та днес вече реших от кои продукти ще се състои стакчето
За креатинова матрица реших да е cellmass(2-ва броя) макар че доста колеги ми препоръчаха SizeOn..(SizeOn след като свърша този стак ще го пробвам непременно)
Азотният бустер честно казано докато избера за кой да си хвърля парите малко се озорих.. колебаех се между No xplode , Hot Blood и White Flood но в крайна сметка реших да е No Xplode.
Минаваше ми през главата да си купя и едно протеинче за сутринта и за след тренировката но паричните ми средства малко понамаляха и смятам че няма да е проблем да си набавям белтъчините от храна.
По време на приема  на добавките(cellmass+no xplode) ще спазвам стриктно хранителен режим.
След като привърша с този стак ще ви пиша отново в същата тема да ви споделя резултатите.
Благодаря ви за вниманието !

02.10.10
19:43

И от ненужно скъпи продукти не останаха пари за протеин...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1