01.10.10
11:12
http://www.yakobg.com/%D0%A4%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81/%D0%A2%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B8/%D0%9B%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0-Adjust-Bench-2029/Detailed-product-flyer.html
Моля, дайте мнение! И ако може някой, който повече разбира да каже така грубо - по-колко упражнения за за всяка част на тялото могат да се правят на тази лежанка.
01.10.10
11:35
ти трябва да пише какво може да правиш на нея... в даскало има подобна много по-спартанска но като цяло е подобна.НЕ СТАВА ако ти е правилен хвата идва точно на ширината където са гредите които държат лоста.... трябва ти голям лост ( олимпийски примерно )
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.10.10 11:36.
за 55 лв ще ти дам здрава и колко кг да слагаш няма проблем ама ако си я слагаш в хола няма да стане , малко е голяма и грозна но здрава
ако имаш гараж става ...
01.10.10
17:45
http://sncway.com/jk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=112&Itemid=90&TreeId=1
тука мисля, че нещата стоят по-добре избери си нещо
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.10.10 17:45.
мерси за сайта, ама в него намерих само 3 лежанки..
добре, ще дам още някое уточнение, макар че не разбирам много:
Имам нужда от лежанка със стойка за лост и възможност за упражнения за крака. Онези страничните там дето ги слагат, ако са само за флайс - не ми трябват - ще си го правя с дъмбели.. Това е - трябва ми възможно най-проста лежанка със стойка за лост и упражнения за крака.
Лежанката е добра за тия пари за домашен фитнес, тук дори имаш и долен наклон, а ако порагледаш ще видиш, че такива лежанки са много малко. Въпроса за ширината на окачалките е важен, има едни лежанки и аз не мога да си ги обесня правят окачалките точна там където ти идва хвата на лоста, но тази ми се вижда не толкова широка и хвата ще ти излиза отсрани, тук просто са сложили къс лост за снимката и това може да заблуди някой. Размерите са дадени - 177 x 134 x 131 обаче ширината е със ръкохватките за флайса които стърчат много, но аз и на око я виждам, че окачалките са достатъчно събрани и няма да ти пречат на хвата. Ако може да я пробваш на място ще видиш, че съм прав. Виждал съм много смешни лежанки в сравнение с тази !
Изглежда стабилна. Цена - прилична. Както Христо каза, от изключително голямо значение е къде ти е хвата! Затова отиваш и я пробваш на място.
Мерси много на всички за мненията!!
Може ли едно последно мнение за тази:
http://www.insportline.bg/1275/
За разлика от първата - няма ги тия “пеперуди” за флайс, но и без това мисля че и с дъмбели ще ми е идеален флайса.
За сметка на това има бицепс плот и в тази връзка питам - може ли да се махне той когато си правя упражненията за крака?
Също виждам че има някакви... дръжки ли.. и аз не знам как се казват.. долу на земята.. те за какво са???? Както и още някакви горе точно под и малко пред бицепс плота... за какво са тези неща?? (не ми се смейте много, просто нямам никакъв опит по зали)
Дайте мнение - струва ли си...? И ако някой знае някакви съвети които да ми даде при покупката на подобен уред
Това което ме притеснява е, че тия хора са с офис в Русе, и най-близкия им магазин до София е в Пловдив, а няма да бия път до там само за да видя или пробвам въпросната лежанка (кой знае дори дали имат извадена такава).. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ МАГАЗИН В СОФИЯ КЪДЕТО ИМА НЯКАКЪВ ИЗБОР ДА ИДА И ДА ВИДЯ НА МЯСТО? иначе тая лежанка много ми хареса...
Мнението беше редактирано от Трениращ на 04.10.10 11:53.
Зимай я, виж какво намаление е. Става и за долна лежанка, перфектна е, поне според мен. Може да тренираш крака, гърди, гръб даже(поне отчасти), рамо, бицепс, трицепс. Това ти е всичко... поне аз мисля, че тея неща пред бицепс плота са за трицепс, не знам дали е така, но ако не е, можеш пак да тренираш трицепса от лег тесен хват.
04.10.10
12:44
не е лоша тая :)
Фамоус... то и в Кауфланд има кебапчета намалени на 70% ама що не си купуваш .. НАЛИ цената си говори за качеството
моля ви, кажете ми за какво са тия ленти с дръжки под лежанката и онези 2 стърчащи неща пред бицепс плота??
Уж е евтина, ама доставката ще ми струва около 50 лева...
04.10.10
14:59
Дизайнът на втората я прави по-ергономична и по-функционална. Вече как е изработена, не се наемам да коментирам.
Ако имате впредвид тежеста, която може да поеме. Тея голямите профили ще издържат половин тон.
Едва ли ще намериш за тия пари по добра мултифукционална лежанка и то с обратен наклон. Доста съм се ровил в нета точно за фитнес уреди и имам поглед над нещата. То ако става въпрос само за кчаство, аз мога да ти предложа супер качествен и солиден мулти. уред ама струва 3400лв., но тази лежанка си струва парите ! Тази дори има и 5 години гаранция !