Кикбокс в София

Темата е заключена.

17.01.05
22:43

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Здравейте!  Бих искал да се извиня, че още първият ми пост е тема, но мисля, че тук може и да е намерят хора, които да ми помогнат. Много сериозно се интересувам къде в София мога да тренирам кикбокс, желателно при човек, който наистина има представа какво върши, защото колкото и да е елементарен в основата си, все пак си е доста сериозно натоварване - особено костно :wink:
В издирванията си стигнах единствено до дейността на клуб Иккен, но един поглед върху сайта им ми показа, че са отдали сериозен приоритет на каратето, въпреки, че се споменава алтернатива за тренировка и по желания от мен спорт.
В общи линиии - моля за съвет къде да тренирам кикбокс, ше се радвам ако бихте могли да посочите и повече от едно място, сайтове или телефони. Благодаря ви предварително.

ZA

30.01.05
01:04

Иккен не е никак лош клуб....... мисля че няма да сбъркаш ако се запишеш там.......... даже ти го препръчвам.........

MI

30.01.05
10:30

Аз лично бях много доволен , когато тренирах в клуб “Рондиа” ,който се намира в дианабад, до басейна.Там трениор е Мишо Симов, предполагам го знаеш.Там е поне според мене най-подходящото място, а и там е най-добрата зала за кикбокс.Отиди да провериш, после кажи какво ти е мнението.
по-здрави

^K

31.01.05
17:45

Иккен батка.Тва е наи-добрият клуб в София :)

01.02.05
10:07

A някакви идеи къде точно се провеждат тренировките на Иккен. Защото те имат зали из разни учлища, но в тях е предимно карте, доколкото знам :wink: .

А за Мишо Симов съм чувал само добри неща, ама Дианабад твъърде далече...

08.02.05
01:35

Не знам по какво съдиш, че е най-добрия клуб и дали си тренирал там, но няма да го коментирам сега.

Тренировките се провеждат 3 пъти седмично във вечерно време на стадион Локомотов в Надежда. Дни и часове не помня.
Треньор е европейския шампион по кикбокс Емо Тонев.

WO

08.02.05
08:34

хора, кажете конкретни места и конкретни цени !!!

08.02.05
13:31

[quote author=“wow”]хора, кажете конкретни места и конкретни цени !!!

Стадион Славия
4-ти километър, базата на ЦСКА
Стадион Септември
Спартак
Стадион Локомотив- 2 места
Дианабад- 2 места
Васил Левски- поне 2 места
Универсиада

3лв за тренировка, за графици на място.
Моля пишете на кирилица. Преведах мнението ви.
Mr_Muskul

WO

08.02.05
13:38

благодаря , megane !

06.03.05
22:04

начи мисля че са те упътили на пражилното място ж рондия аз ли4но там тренирам тхаи боь и мисля че е мн яко ама ся сам с тражма и така ина4е там е мястото и трениорите са печени и си знаят раотата

20.03.05
15:16

Thai Box в София няма! Недей да лъжеш хората, преди самият ти да си проучил нещата малко повече. Това, че си пускат на тайбоксьорски правилник нищо не значи.

11.04.05
23:34

Моля ви кажете ми къде има кикбокс за МАЦКИ по-в центъра иначе за Икен на Дианабад знам, но не съм сигурна че ако отида на другите посочени места няма да ме изгледат...да кажем странно. А и инструкторите да са някви пичове (имам предвид свестни) и да се занимават с мен, а не да ме оставят да ритам някоя круша  :(

EL

12.04.05
06:47

[quote author=“Kaia”]Моля ви кажете ми къде има кикбокс за МАЦКИ по-в центъра иначе за Икен на Дианабад знам, но не съм сигурна че ако отида на другите посочени места няма да ме изгледат...да кажем странно. А и инструкторите да са някви пичове (имам предвид свестни) и да се занимават с мен, а не да ме оставят да ритам някоя круша  :(

Аз имам дългогодишен опит в бойните спортове, мога да те науча на доста неща  :)
Кажи каква е причината поради която искаш да се запишеш на боен спорт и то кик бокс ?

12.04.05
07:13

По принцип искам да тренирам нещо, за да поддържам добър вид. Аз съм на 19, преди съм ходила на плуване, тенис и какво ли още не. Искам да се пробвам с кик-бокса, защото ми се вижда атрактивен спорт (не е комерсиален като тъпото тае-бо, на което ходят лелички), който включва всички мускулни групи и е страхотно кардио (поне аз така си мисля). Честно казано бих го предпочела пред залата, защото е активен спорт. Не желая да се занимавам професионално и не искам да ангажирам никого пряко, но същевременно се надявам да попадна на място, на което да получа нужното внимание. Чувала съм, че има кик-бокс за жени (които не се бият) и е адски готино и зареждащо с енергия. Незнам... :roll:

13.04.05
10:19

Заповядай в клуба, който отскоро и аз посещавам - “Вип ринг”. Намира се в залата по бокс на ЦСКА, тренировките са пон вт четв - 20.00 часа, ср пт - 19.30. Средно час, час и половина. Идват и доста момичета, така че няма да се чувстваш не на място сред яки мъже. Цената на тренировка е 3лв, възможни са и преференции.

13.04.05
16:23

[quote author=“Darksorrow”]Заповядай в клуба, който отскоро и аз посещавам - “Вип ринг”. Намира се в залата по бокс на ЦСКА, тренировките са пон вт четв - 20.00 часа, ср пт - 19.30. Средно час, час и половина. Идват и доста момичета, така че няма да се чувстваш не на място сред яки мъже. Цената на тренировка е 3лв, възможни са и преференции.

10х много, а тва къде по-точно се намира, на стадиона на ЦСКА вътре предполагам...?

14.04.05
11:08

Приемам, че знаеш маршрута на тролей 11. Има едно колело със самолет до него, намира се след хотел “Плиска”. След като завие покрай самолета, слизаш на втората спирка. И питаш някого наоколо за залата, тя почти се вижда  :wink:  Със здраве.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1