28.09.10
11:39
Здравейте!
От 1-2 седмици ме боли не лакътя,а отстрани мускула точно на свивката(невеж съм,не знам как точно се казва),но ме болеше само при някакви странни движения от време на време.По време на тренировка нито помен от болката.След тренировка се появява за малко и пак изчезва.Вчера обаче тренирах бицепс и гръб и като свърших със скотовото за бицепс ме заболя изведнъж и от вътрешната част на ръката и лакътя ме заболя и сега като правя и най-малко движение с ръката една кост ми пука,а на мога даже да си свия цялата ръка.
Да препоръчате някакво мазило,да почина известно време или направо при чичо доктор да ходя?
p.s. за упражнението скотово съм сигурен,че го правя правилно,но може би прекалих с килограмите...
Темата беше редактирана от SaS на 28.09.10 11:42.
Аз имах подобен проблем и с двете ръце, лявата при упражнения за бицепс я претоварих точно там на сгъвката, а дясната след време играх канадска борба. Аз го мазах с рефригеранс - това е то (http://www.vetprom.com/products.php?Product=&ID=61), можеш да го намериш в ветеринарната аптека, не съм си спирал тренировките. По принцип го дават за стави, но ми казаха, че помага и за мускулни болки, аз лично незнам на мен какво ми беше на ръцете. Иначе можеш да отидеш на лекър, защото при мен това “пукане в костта”, което ти споменаваш го нямаше.