Днес ми пристигнаха два Premium Whey-a, отворих ванилията, много добър вкус. И нещо много важно - НЕ съдържа Аспартам и Ацесулфам! Освен това е с 83% белтък срещу 66-67% на Syngex-a при еднаква цена.
казано от FaceOff на 15.09.10, 20:50:
Днес ми пристигнаха два Premium Whey-a, отворих ванилията, много добър вкус. И нещо много важно - НЕ съдържа Аспартам и Ацесулфам! Освен това е с 83% белтък срещу 66-67% на Syngex-a при еднаква цена.
ти пробвай шоколада да видиш колко е вкусен , дори и с вода
16.09.10
05:52
Сингекса наистина е с много ниско белтъчно съдържание
66% суроватъчен концентрат и изолат нека да е вкусен, то с такива стойности нищо чудно ;)
16.09.10
11:02
Взех си от ФитнесХрани.ком изолата на Сайтек 2кг за 69 лв с прайсмач ;)
на всичкото отгоре ми беше безплатна доставката защото поръчах и друго...
Мнението беше редактирано от Vask0 на 16.09.10 11:02.
16.09.10
12:01
тоя премиум уей 5 либри ли е ?
16.09.10
12:03
казано от Vask0 на 16.09.10, 11:02:
Направо без пари, какво друго си взе, ако не е тайна :)
16.09.10
12:16
Еми Jack3d 77 лева е общо платих 146 получих 5 мострички и шейкър ;)
16.09.10
12:26
казано от Vask0 на 16.09.10, 12:16:
Еми Jack3d 77 лева е общо платих 146 получих 5 мострички и шейкър ;)
Евала Баце :)
другия път ще трябва да погледна тая тема преди да поръчам... яко се набутах аз ;)
16.09.10
13:01
аз винаги разглеждам всички варианти когато почне да ми свършва протеина :D
17.09.10
11:29
аз мисля да си поръчам и без да ми е свършил, само аспартама ме притеснява в тоя изолат
И аз си взех от изолата на Сайтек и съм доста доволен. Като цена и белтъчно съдържание е най-изгодното за момента - само да го нямаше и този аспартам вътре щеше да е перфе отвсякъде :P
Здр. мисля да си взимам някаква суроватка, но не ми се отделят много пари. Та да ви попитам тези на Редис чак толкова ли са зле, защото гледам, че 2кг са за 60 и няколко лева?
казано от didistyle на 17.09.10, 18:05:
Здр. мисля да си взимам някаква суроватка, но не ми се отделят много пари. Та да ви попитам тези на Редис чак толкова ли са зле, защото гледам, че 2кг са за 60 и няколко лева?
17.09.10
19:32
Като се замислиш даваш 10 лева повече, само че в изолата има 83% съдържание на протеин и е с гарантирано качество, докато на редис е с по-малко %-но съдържание на протеин и общо взето дозите в опаковката са 6-7 по-малко. Пък и не е отвърдена марка :)
Намерих един 2кг изолат в този сайт ама е 89лв и простете за невежеството ми, но какво е прайсмач?
Мнението беше редактирано от didistyle на 18.09.10 14:30.
Какво мислите за “Ultimate Prostar Whey” 4.5кг - 171.88 лв. в maxefect.com
Имате ли впечатления от него?
25.09.10
02:00
Нямам впечатления но цената е перфектна
казано от user011 на 24.09.10, 23:10:
Какво мислите за “Ultimate Prostar Whey” 4.5кг - 171.88 лв. в maxefect.com
Имате ли впечатления от него?
4кг. Изолат на сайтек, има на по-ниска цена в познаните тук сайтове.
http://dailywheyprotein.com/images/supplements/allthewhey/atw-isolate.jpg
също много изгоден протеин и много добър за 85лв - 80 дози :)
29.09.10
06:09
Само дето е в БГ никъде го няма ;)
29.09.10
09:48
72 лв. за VPX Syngex за 5 LBS протеин, това е топ офертата за момента на наличен протеин!!!
30.09.10
11:25
silabg.com/bg/176-OPTIMUM-NUTRITION-100-WHEY-PROTEIN-GOLD-STANDARD.html
браво на момчетата от Сила.бг
да продаваш на цени по ниски от тези на вносителя си е голям жест
сега вече с лека ръка мога да си го поръчам този протеин:)
казано от didistyle на 18.09.10, 02:08:
Намерих един 2кг изолат в този сайт ама е 89лв и простете за невежеството ми, но какво е прайсмач?
Ако един и същи продукт се продава от Х за 10лв, а от У за 12, У прави уговорката, че ако намериш някъде да се продава същия продукт за по-малко, то У ще ти свали от намерената по-ниска цена още 2лв и така ще платиш 8лв.
казано от caihundrel на 30.09.10, 11:25:
silabg.com/bg/176-OPTIMUM-NUTRITION-100-WHEY-PROTEIN-GOLD-STANDARD.html
браво на момчетата от Сила.бг
да продаваш на цени по ниски от тези на вносителя си е голям жест
сега вече с лека ръка мога да си го поръчам този протеин:)
Нали знаеш, дебнем го да падне на 80лв :D
30.09.10
12:29
аз и на 101 се навих да ти кажа:)
Чудя се между два протеина, пък и виждам голяма разлика в цените по сайтовете.Някакви отзиви и въобще има ли съществена разлика, кой от двата да взема Изолат на сайтек 2 кг или изолат и концентрат, премиум уей на сайментър.От втората фирма не съм опитвал протеините, но чувам, че наистина по вкус и като качество, и цена били перфектни, пък и не слагат аспартам, докато сайтека си го ръгат навсякъде.
01.10.10
11:39
и двата протнеина ги хвалят
тоест - взимаи по изгодният:)
е то единия е 2 кг, другия 2.3 кг цената ги изравнява общо взето спрямо количеството
поравих се във форума, изглежда сайментъра е къде по-класен, нищо, че сайтека е изолат http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43082/
гледах и изолата, къде е по-изгоден, баси разликата от първия до последния сайт и наистина се чудя, кой от двата или пък и от двата да взема и да ги изпробвам ли...
- във фитнес уан е 95 лв fitness1.bg/scitec-whey-isolate/
(цената им е най-високата при положение, че пише, че имат “най-ниската цена гарантирано”, а е най-скъпата)
- в жълто 94.50 лв. http://www.yeee.bg/product.php?id=166
- в силата 94.50 лв silabg.com/bg/2933-SCITEC-100-WHEY-ISOLATE.html
- във фитнесхрани е 89 лв fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-isolate-surovatachen-izolat-2-kg
- в пауърбг 78 лв http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=100_106&products_id=725
01.10.10
12:59
Взимаш изолата с прайсмач от някой от вносителите на марката във форума , като посочваш линка в пауър-а и си още по-надалaвера.
01.10.10
13:53
казано от Big Ivan на 01.10.10, 12:36:
- във фитнес уан е 95 лв fitness1.bg/scitec-whey-isolate/
(цената им е най-високата при положение, че пише, че имат “най-ниската цена гарантирано”, а е най-скъпата)
Даваш на Fitness1 линка към продукта в Power-BG и чрез pricematch ще получиш споменатата гарантирано най-ниска цена...
Аз си взех вече 3 пъти по 2кг изолат от фитнесхрани за по 69лв с безплатна доставка! Напълних къщата с тениски и шейкъри :)
Правите прайсмача и нямате проблеми..Аз също от фитнесхрани права прайсмач и съм доволен, като прибавим тениската и мострите няма какво повече да желая ;)
Мнението беше редактирано от Riko на 01.10.10 15:14.
ха, това е интересно предложение, ама до известна степен ми се струва некоректно, защото хората, които не знаят, че има прайсмач си го взимат на високата цена, вместо това би трябвало просто да дадат по-ниска цена.ако така магазините се надлъгват и работят клиентите, ще почнат и клиенитте да ги работят по същия начин.във фитнесхрани не е 69, а 89 цената, това е 20 лв разлика.тук виждам две предложения за прайсмач от фитнесхрани и фитнесуан, ако говоря с единия магазин и ми даде цена по-ниска от 78, после отивам при другия магазин и му казвам новата цена и той ще трябва да ми даде още по-ниска, ако не реши да се отрече от думите си, защото вече е на загуба.къде му е края на това.а на мене тениски и шейкъри не ми трябват, виж допълнителен протеин съм съгласен.
и въпроса ми конкретно беше, кой от двата протеина е по-добрия избор, а видях само едно мнение по този въпрос, другите са само на платени агенти и нищо, като информация.
Мнението беше редактирано от Big Ivan на 01.10.10 18:04.
Ами да знаят бе, лек, затова преди да купиш нещо се интересуваш ;) Който и от двата протеина да земиш няма да сбъркаш.
01.10.10
19:27
@Big Ivan То ако ставаше така като приключа с тях ще се е оказало, че имат и пари да ми дават :D
Тая работа става само веднъж. Виждаш къде е най-ниска цената и бягаш при тея дето дават още по-ниска. Цената дето ти я дават няма как да я докажеш пред другия продавач и за това си оставаш на същата. Общо взето за тея 5-6 лв. никой не страда особенно, а и ти няма да забогатееш с тях. ;)
п.п. При положение, че давам минимум 70 лв. за протеин за какво да се правя на циганин за 5-6 лв.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.10.10 19:29.
казано от Big Ivan на 01.10.10, 18:02:
и въпроса ми конкретно беше, кой от двата протеина е по-добрия избор, а видях само едно мнение по този въпрос, другите са само на платени агенти и нищо, като информация.
В последните 3-4 месеца съм изпил 2 кутии Premium Whey и сега привършвам изолата на Scitec. Определено Premium Whey ми е любим. Сравнени по вкус двата протеина - изолата на Scitec ми е шоколад и е ок на вкус нищо особено . Виж на Premium Whey шоколада е уникален - най-вкусния шоколад с вода които съм пил. А съм пил доста различни марки. Друго ми направи впечатление - самия протеин на Premium Whey е супер фин и еднороден така да кажа , много ми напомня на Нектар , докато изолата на Scitec ми се вижда с различни по големина частици незнам как да го обясня т.е не толкова фин . Не че това е решаващо за качеството , но и в предвид и доста по-добрия вкус, и при еднаквата им цена долу горе определено ще избера Premium Whey отново.
Дано съм ти бил от полза , взимай смело това което ти е най-изгодно все пак купуваш просто протеин.
казано от target на 02.10.10, 08:33:
казано от Big Ivan на 01.10.10, 18:02:
В последните 3-4 месеца съм изпил 2 кутии Premium Whey и сега привършвам изолата на Scitec. Определено Premium Whey ми е любим. Сравнени по вкус двата протеина - изолата на Scitec ми е шоколад и е ок на вкус нищо особено . Виж на Premium Whey шоколада е уникален - най-вкусния шоколад с вода които съм пил. А съм пил доста различни марки. Друго ми направи впечатление - самия протеин на Premium Whey е супер фин и еднороден така да кажа , много ми напомня на Нектар , докато изолата на Scitec ми се вижда с различни по големина частици незнам как да го обясня т.е не толкова фин . Не че това е решаващо за качеството , но и в предвид и доста по-добрия вкус, и при еднаквата им цена долу горе определено ще избера Premium Whey отново.
Дано съм ти бил от полза , взимай смело това което ти е най-изгодно все пак купуваш просто протеин.
Плюс това, че не съдържа аспартам и ацесулфам, го прави идеалният протеин за мен.
Мен не ми беше за пет-шест лева, просто коментирах, как стоят нещата.Предпочитам качеството пред това да се циганя и още вчера реших да се спра на Premium Whey на Sci-Mentor, още повече, че предпочитам да не се тровя допълнително с ацесулфам, а за един приятел взех излота на Scitec с уговорката аз да пробвам неговия, а той моя протеин.Взех два вкуса - ягода и ментов шоколад, а за него шоколад.Мога да кажа само едно.Възхитен съм от ментъра!Много финна, еднородна и тежка консистенция, идеално се разтваря във вода и мляко в електрически шейкър, пробвах по-малко и от двата варианта.Ягодата е нещо уникално, пил съм синта на бсн ягода и много по-слаб, като вкусови качества ягода с ягода сравнени.Адски силен, плътен и наситен вкус, прилича на сладоледов шейк, като даже ми харесва повече.Прочетох, че в студена минерална вода ставал много хубав, напълно се съгласих.Ментата се оказа нещо супер оригинално, като вкус.Просто не бях очаквал да ме впечатли такава комбинация.Другия път ще изпробвам и другите вкусове, определено тия хора си разбират от работата, а този протеин със сигурност ще измести при тази цена другите.
Сега за сайтека.Наистина е нееднородна субстанцията и не се разбива много добре, остават тук-таме малки бучици.Шоколада не е нищо особено и е по-скоро блудкав с пресилено сложен подсладител.Не съм доволен от протеина им.Не мога да кажа, че това е все пак само един протеин, след като после ще го ядеш и ще ти е неприятно.А коментара на моя приятел, след като му дадох да опита менторите, беше, че се е минал с неговия.По това което видях изолата на сайтек, даже не може да се сравнява и с концентрата на сайментър.