Аман от спамъри и дразнители!!!

27.09.10
20:14

След прочита ми на тази тема http://mimka-limka.blogspot.com/2010/09/blog-post.html и коментарите и не се сдържах и исках да изкажа възмущението си от този/тази Иван/Иванка.
Почувствах се лично засегната след като бях спомента от някакъв не познат,който се осмелява да коментира здравословното ми състояние.

“Питай я тогава нея и любимите и приятелки Верка, Дива 97, Венци, Либра, S_L, Hiya, Инес и останалите мъжкарани от bb-team дали имат редовен цикъл, дали хормоните са им в норма, дали нямата киста до киста на яйчниците, дали са способни да забременеят в този момент и въобще някога???”

Какъв ми е цикълът си е лично мой проблем Иване/Иванка,колко кисти имам също,те са си мои,а да ли мога да забременея си е мой проблем и не смятам да го споделям с ТЕБ,защото не ти лягаш до мен,а някой друг,който заслужава.

Призовавам те да разкриеш самоличността си,ако си истински мъжкар/мъжкарана  :D !

27.09.10
20:42

OMG!! къФ е този коментар на въпросния Иван/Иванка??? сори може да прозвучи тъпо ама 8 клас завършил ли е ? -тогава се учеше човешкото тяло ако не се лъжа... специално за забременяването ела да пита трен. в старата ми зала с 7 бременности и еди  колко си титли по бодибилдинг и яко спортуване цял живот....

27.09.10
20:43

Какво им се връзвате на такива :)

Винаги, ще има спамъри, дразнители, злобари и т.н. и т.н. това не бива да те възмущава.

TM

28.09.10
06:40

Въобще не обръщай внимание!!!

28.09.10
07:13

Ха, каква тема :)
Hiya, не му се вързвай на това злобно човече. Дребна душа.
Нещо явно съм го засегнала детето и ме е намразило искрено...Тъжното е, че, макар да съм остра в изказванията си, никога не съм била злонамерена или злобна към някой...
Така де...аз престанах да се вързвам, когато получих коментари (изтрити, разбира се), в които изразяваше радост и задоволство, че мен ме боли кръста...
WTF? Кой се радва на чуждата болка? Мен лично не ме интересува какво мислят за мен подобни хора...

28.09.10
13:01

Сега го погледнах блога... предпочитам да не се бях зачитала в коментарите, така нямаше да се налага да съжалявам Иван за това което е. Злобата е унищожила и малкото човещинка, която е носил в себе си.

Природата не търпи празнини... особено в главите на хората..

Мнението беше редактирано от libra на 28.09.10 13:02.

28.09.10
14:31

какво се учудвате толкова това е то virtual (bulgaria) reality…едно време като тепърва се създадоха всички форуми ,какви хранилки бяха леле......
a да не говорим,че и в реалният живот си е пълно с интриги така,че не мисля че е нещо на ,което трябва да се обръща толкова внимание cheer up !

28.09.10
14:56

Хора, свиквайте! Такива хора винаги има и ще има (не само у нас, но у нас са повечко). Себеподобните ни в повечето случаи са злобни и завистливи! От повечето хора (къде познати, къде не) у нас добро няма да видите - всеки гледа да клюкарства, злорадства, да плюе, обижда, да извлече изгода (т.нар далавера, без да е направил каквото и да било в замяна), да разбира от всичко (айде от политика и футбол всеки разбира, но явно и фитнеса става масов), да негодува срещу властта и всичко, което му създава трудности и т.н.
Слушайте добрите си приятели и се доверявайте по-рядко на непознати. Пазете си нервите, особено не позволявайте да ви ги тровят злобни постове от блогове или форумни коментари.
@Hiya - дано поне ти олекне като споделиш, но нервите не се възстановяват.

АВ

28.09.10
15:25

Предлагам на администрацията да ме овласти със свободата на словото, за да мога да наказвам несретниците, които върлуват из форума, мога да го направя.

АН

28.09.10
15:48

Прост народ, слаба държава.

28.09.10
23:18

От известно време не съм се зачитал в любимия ми сайт... и кво да видя - масово изтрещели хора. Кой ядосан от новак искащ съвет и после казващ  “Амаа, аз така си зная... ” или от поредния “форумен нинджа”. Лудница общо взето :D

@Hiya - въобще не се връзвай на това човече... Реалния живот е достатъчно натоварен, за да се ядосваш с такива “нереални” проблеми. ; )

29.09.10
06:10

казано от Ангел Василев Тодоров на 28.09.10, 15:25:

Предлагам на администрацията да ме овласти със свободата на словото, за да мога да наказвам несретниците, които върлуват из форума, мога да го направя.

Амин, Арх-Ангеле! Накажи ги с горящия меч!  :D

За твоя случай има една хубава поговорка - “На бодлива крава, Бог рога не дава.”

@ Hiya

Добре, че не си прочела коментарите на “Иван” от блога на Limka, които вече бяха изтрити. Грозна картинка - злоба, жлъч, обидни епитети... Да се чуди човек да се смее ли, да го/я съжалява ли...

Лошото е, че каквото и да му отговориш на тоя човечец, той/тя само ще се озлобява повече. Примери колкото щеш, дори и тук, във форума.

29.09.10
08:54

Ето го и новият коментар :))
Цепи мрака:

Ivan написа нов коментар за публикацията ви “Палео десерт :)))”:

Здравей,

Пожелавам ти да си скършиш кръста и да изпиташ изключително болезнени болки, от които да припаднеш. Надявам се това да се случи възможно най-скоро, по възможност на следващата ти тренировка.

Ти си ужасен човек и го заслужаваш!

Тук
Е, той Иванчо си знае, че и този ще бъде изтрит...просто защото няма никаква връзка с публикацията и защото си е чист спам :)

29.09.10
09:09

казано от Limka на 29.09.10, 08:54:

Ето го и новият коментар :))
Цепи мрака:
...

Мдаа... определено е прочел/а тази тема  :D

П.П. Забележете, че започва културно - със “Здравей, ...”

Мнението беше редактирано от Vic на 29.09.10 09:14.

29.09.10
09:21

Моканина е казал...”колко мъка има по този свят...”
трябва да се научим да приемаме и такива люде...ако им отвръщаме се качваме на махалото на омразата...и ще има да се люлеееееем...
Лимче...заеби...:)
И всъщност сещаш ли се за един друг Иван...там се беше нарекъл Петър, дето коментираше блога на “въпросната” Венци...много си приличат драсканиците..:))))

Мнението беше редактирано от slavko на 29.09.10 10:24.

29.09.10
10:34

Умът ми не го побира как може той/тя да се присмива на здравословното състояние на болен. Такъв човек е без възпитание и без капка човечност.
Пожелавам му/и много здраве и щастие със змийският му/й език.
Олекна ми.

29.09.10
12:14

Няма какво да му се вързвате или на такива като него. Има един вселенски закон, че това, което кажеш или направиш на някой, независимо дали добро или лошо, му се връща тройно. А и само малките хора правят така. Не му обръщайте внимание и дори не му пишете. Когато види, че никой не се занимава с него, ще спре.

Здравей,

Пожелавам ти да си скършиш кръста и да изпиташ изключително болезнени болки, от които да припаднеш. Надявам се това да се случи възможно най-скоро, по възможност на следващата ти тренировка.

Ти си ужасен човек и го заслужаваш!

Е те такова изказване не бях чел.....Този господин да не е избягал от някоя лудница?

@Limka Хич да не ти пука от такива ненормалници.Човека явно има проблеми в общуването със хора занимаващи се със спорт.

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 30.09.10 08:28.

30.09.10
11:04

аз отдавна се забавлявам с Иванчо...нищо повече

Мнението беше редактирано от Limka на 30.09.10 11:05.

И на мен ми е забавно. Смешници.
Да дойде очи в очи да ги казва тези неща. И “добронамерените” му пожелания ще се върнат, рано или късно.

ПП: от една мъжкарана :):):)

02.10.10
13:36

казано от veronique на 02.10.10, 09:07:

И на мен ми е забавно. Смешници.
Да дойде очи в очи да ги казва тези неща. И “добронамерените” му пожелания ще се върнат, рано или късно.

ПП: от една мъжкарана :):):)

Това няма как да стане. Тези които обикновенно се подиграват във форумите и изказват негативни мения с цел да си повдигнат самочувствието или избват комплексите , не им стиска на живо. За това остава единствено да се забавляваме на тези нескопосани коментари, които може да роди едно болно съзнание и да благодарим че не сме като тях :) . Лек ден на всички

Мнението беше редактирано от Mayweda на 02.10.10 13:37.

ВН

02.10.10
18:15

Още ли Ви държи, тоз Иванчо?
Че виж го как изглежа... :) Защо му давате храна? Бан и толкоз.

02.10.10
18:21

казано от Mayweda на 02.10.10, 13:36:

............ За това остава единствено да се забавляваме на тези нескопосани коментари, които може да роди едно болно съзнание и да благодарим че не сме като тях.

Аз като ви гледам хич не ви е забавно. Отричайте колкото си искате, но докато такива философстват, вие беснеете по форумите.

03.10.10
11:31

казано от Thrash на 02.10.10, 18:21:

казано от Mayweda на 02.10.10, 13:36:

............ За това остава единствено да се забавляваме на тези нескопосани коментари, които може да роди едно болно съзнание и да благодарим че не сме като тях.

Аз като ви гледам хич не ви е забавно. Отричайте колкото си искате, но докато такива философстват, вие беснеете по форумите.

аз мога и на живо да беснея ама не е препоръчително ххихихи... базикам се..миролюбив човек съм

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1