18.05.09
10:31
казано от slavko на 25.03.09, 19:06:
аз предлагам с Vic и с мен...:)))))))
A - точно така.
Направете и с Мария Никифорова, то май нейният дневник е най-най от всички в сайта :)
02.10.10
18:31
Събуждам стара тема, защото ми липсва ново интервю.
Е?:)
Какво се случва, има ли планирано ново такова или да даваме потребители :)
02.10.10
18:37
В СПАМ темата предложиха
Миро Гичев
Аз гласувам и за Славко :)
02.10.10
18:50
tra^la^la - Огромно благодаря... :D (blush)
аз съм за интервю с Либра !
Михран също е голям цепеняк има какво да каже по доста въпроси !
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.10.10 19:06.
На мен ми се иска да видя едно интервю със Solomon Kane,мисля че на всички ще им е интересно.
Относно текущите предложения:
Миро Гичев - да, донякъде. Но ако мотивите ви са галерията му, то и Михран може да бъде добър пример.
Вик - с него има. Със Стоянчо също.
Сашо Маринов - макар да не съм против, няма да каже нищо, което вече да не е казал 100 пъти във форума. Само дето ще е синтезирано на едно място.
Моите предложения:
Георги Николаев - предлагам го, макар че работата е същата като със Сашето. Има най-дългия и най-гледания дневник. Не виждам какво ще каже в интервю, което да не е предъвквано сума ти пъти от него самия. Може би, обаче, ще е добре да се каже всичко на едно място и да се изясни веднъж завинаги и да се спре с малоумните коментари и НЕградивни критики.
С7АЛК3Р - кефи ме. Толкоз за него. :)
ако се сетя други, ще добавя
п.п. С Alkorin и RedWalker ми се искаше, но те отдавна не влизат тук.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.10.10 19:04.
Dedmen, Миро Гичев ми е интересно какво е жертавл за т’ва тяло, през какво е минал, защото е споменавал, че е карал само с 80лв на месец на моменти и т.н.
veronique: Мм да
И Димитър Михайлов
:)
Мнението беше редактирано от bacarkata на 02.10.10 19:41.
02.10.10
20:05
казано от Миsh0 на 02.10.10, 20:02:
Миро Гичев !!
казано от Ivan на 02.10.10, 19:40:
veronique: Мм да
И Димитър Михайлов
:)
Mдаа.
02.10.10
20:33
Първо да изчакаме отговор дали ще има нови интервюта, след което можем да подържим тук предложенията още известно време, а в нова тема да се направи анкета с най-често повтарящите се имена:)
02.10.10
20:37
Не мога да повярвам че никой не ме е предложил, ще го приема като тънък намек да го направя сам, затова ще се самопредложа без да изпитам и капка скрупули.
Направете интервю с Мен - Ангел Василев Тодоров - Единственият, ако ви стиска, или както казва господин Белязаният: “за тая работа ти трябват balls”.
За жените, най-ценната информация би била тази от Либра, въпреки това не мисля че потребителите я заслужават.
Ангел Василев Тодоров е моят фаворит за интервю !
Мнението беше редактирано от Любо на 02.10.10 20:40.
02.10.10
20:53
Добре, интересно ... :)
Тъкмо преди малко коментирахме в екипа предстоящите интервюта. Предложените от вас имена фигурират под формата на анкета в тази тема. Споделете вашето “топ” желание, за останалото ще се погрижим.
П.П. Не са добавени потребители, с които вече има интервю. Тези, с които ще бъде направено, също ще бъдат махани от анкетата.
02.10.10
20:58
Не виждам името си, сигурно има някаква техническа грешка, недейте да разочаровате потребителите.
02.10.10
21:00
Гласувах, но сега на всички имена ми излиза “0 гласа”, а след като отбелязах избора си, имаше “1”.. Сякаш изчезнаха цифрите :)
02.10.10
21:01
казано от veronique на 02.10.10, 21:00:
Гласувах, но сега на всички имена ми излиза “0 гласа”, а след като отбелязах избора си, имаше “1”.. Сякаш изчезнаха цифрите :)
Просто няма още други гласували. :)
02.10.10
21:06
Не знам, дано да е така. Аз гласувах за ” slavko “, а сега виждам че не е отбелязан гласът:) Така че го пиша тук черно на бяло, да се знае при броенето :))))))))
02.10.10
21:36
ха вярно!
гледай го каква скатавка е:) нищо, ще броя гласовете тука!:)))))
ПП явно при мен се е прецакало гласуването и все още не излиза гласът за славко...
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 02.10.10 21:37.
02.10.10
21:42
Добре, в такъв случай Аз ще направя интервю сам със себе си, ще го поставя някъде из форума, и знаете ли какво, жалкото е че моето интервю ще е в пъти по интригуващо и посещавано от това на вашия избранник, иронията е че няма да е жалко за мен.
02.10.10
21:49
Ангел, надявам се, разбираш причината, поради която все още не си в списъка с потребителите. По-нататъшни коментари по темата биха били излишни.
За моята скромна особа, поласкан съм, че желаете интервю и при опита си да отклоня идеята, тя беше повторена, потретена. Ще направим такова малко по-натам. Имам нещо конкретно предвид.
03.10.10
06:18
Аз съм малко разочарован от предложените имена.
Не виждам никовете на Кольо, Лазар, Владимир Недков, Миро Гичев, Маргаритка и т.н.
03.10.10
08:18
Miro Gichev, Solomon Kane или Михран са моите фаворити.
Бих добавил към списъка г-н Йолов, и Атанас Терзийски. Гласувах за Соломон, защото ми е изключително интересно кой се ‘крие’ зад този ник.
На мен пък би ми било интересно да видя една жена (Вероника) как се е справяла в иначе доста мъжкият спорт (Силов Трибой) и защо...
Мъжката част за в момента далеч не ми е толкова интересна.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 03.10.10 11:09.
03.10.10
09:28
Соломон Кейн ;)
03.10.10
09:45
Моля, нека не правим това допитване “кой е по-по-най” в лошия смисъл. Не става въпрос за състезание и да се избере само един, а да имаме просто идея за очакванията ви. С планираната регулярна база и, разбира се, положителният отговор на поканените, скоро ще коментираме съвсем нови имена.
03.10.10
10:31
Истината е че анкетата е булшит. Това е някакъв опит за изкуствено осеменяване на гласът народен, като разплодния материал е предварително подбран и рузелтатът от него ще бъде строго режисиран. Ако искахте решението ви да бъде подплатено от обективната неукорима потребителска маса просто трябваше да извадите тридесет човека на пангара които да бъдат подбрани по съвсем друг критерий, в този си вариант, който включва и хора за които фитнеса е пълна мъгла, анкетата се вписва в точните рамки на първоначалното ми определение.
03.10.10
11:02
След всяко интервю, ще нулираме анкетата. Мнението в анкетата е точно толкова важно, колкото 30 и повече реда обяснения. Достатъчно е, да споменете кой бихте искали да влезе вътре, а не да ни “линчувате” че не е попаднал този, за който си мислите.
Г-н Тодоров, може да имате 5 титли от международни първенства и все пак сте нов във форума (обществото ни). Регистриран сте на 05.08.2010. Голям процент от мненията Ви са с демонстрация на авторитетност и непогрешимост без аргументация, пък ние останалите тук все сме смъртни. Форумът не е “по-по-най”. Езикът Ви е остър като на пепелянка. Хайде по-кротко, за да не си прекратяваме правата. Това е последното Ви официално предупреждение.
Успешен ден,
Владо
ПП: Колкото и да ми е неприятно, темата бе почистена от емоционални пристрастия иницииращи конфликти.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 03.10.10 11:13.
Ще си позволя да дам едно предложение - защо не се направят интервюта с първите трима класирани (примерно), по реда на класирането им, в определен период от време. Мисля, че това ще отрази волята на потребителите, и ще се избегне нуждата от последващите анкети за няколко месеца.