Интервюта.

Темата е заключена.
АВ

02.10.10
21:13

Интервюта с цветни галерии или с нещо което наистина струва. Разбирам ако си правехме колекция от цветни снимчици, но в случая интервюто е в писменна форма и би следвало стойностите да бъдат други.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.10.10 21:51.

02.10.10
21:23

Наистина ми е трудно да избера между Вас и kristianchoo :(
Ако станете президент на бб-тийм ще има ли кебапчета “стара планина” на корем за всеки ?

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 02.10.10 21:23.

02.10.10
21:24

трол

Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.10.10 21:27.

АВ

02.10.10
21:31

Траш, невероятен си, не знам възрастта ти, но солиден мисловен потенциал си трябва за тази дума.

02.10.10
21:46

Вземаш насериозно, или просто обичаш да наблюдаваш поведението на хората? И в двата случая ти е много смотана играта. Тцък, не ме кефи.

02.10.10
21:46

Имам подозрения,че Ангел Василев Тодоров е никнейм под който се подвизава злодея ГАЛИН КАЛЧЕВ РЕЛЕФАААА  (muscle) (muscle)
за това моля те ако си ти излез и не се крий.и тук има твой последователи,о велики  (bow)

Темата е пределно излишна. Ангел, така не се постигат особени резултати във форума, освен бан може би.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1