Jack3d или Кре-алкалин

02.10.10
23:40

Привет на всички от форума :) Не съм нов тук и си го чета и мнения и теми,но отдавна не съм писал,( Написледък само в форум за автомобили... Но така е като се взех кола и парите ми за добавки,отиват по нея :(...Та искам да направя едно питане,ако може да ме посъветвате.
От 4 години си тренирам,храня се добре.. Не спа много (заради работата) :( Добавки не съм вземал от 5 месеца... Но сега имам възможност да си взема нещо,а и искам малко да се позасиля за зимата... Та мисля да си взема аминокиселини на Ultimate 2002..и  някакви витамини... Но се чудя какво да добавя към тях.. Дали Jack-3d да си взема,или някакъв Кре-алкалин? Кое според вас бих усетил така като сила и като цяло за покачване на маса... А и как е редно да го пия?... Или да се въздържа и този месец и другия да си взема и двете? На 26 год. 190 съм висок,86 кг. Благодаря предварително на отзовалите се... Само да вметна,че работя нощни и първата ми почивка съм след нощна... Нямам много енергия в залата и ми липсва концентрация.

Темата беше редактирана от alexandrov_84 на 02.10.10 23:50.

03.10.10
05:43

Вземи джака според мен него ще го усетиш много добре но е хубаво да вземаш още нещо с джака.Ако търсиш др бустер Codered на muscle meds в момента го пия и съм много доволен от него.

03.10.10
08:46

Другия месец си вземи и 2 те.
От джака маса няма да качиш. Ще правиш по-качествени тренировки просто.

03.10.10
09:24

казано от Madboy на 03.10.10, 08:46:

Другия месец си вземи и 2 те.
От джака маса няма да качиш. Ще правиш по-качествени тренировки просто.

х2. Джак3д ще те дигне на крака, ще те мотивира и концентрацията ти ще е на ниво, няма да ти се спи по време на тренировка, но те съветвам да си вземиш креатин монохидрат + джак3д :)

КК

03.10.10
09:36

Рикоо, не знам кой кре-алкалин си пробвал, но в общи линии и аз не разбрах кой знае колко като пих EFX, но веднага след него взех Scitec и наистина работи, купих и на трима приятели, които също са дори по-доволни от мен. Не знам каква е причината, уж е патент, но разликата е осезаема.

Scitec го пия 2.4гр трен / 1.2гр нетрен
EFX го пих 3гр трен / 1.5гр нетрен

Това е още по-странното -.-

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 03.10.10 09:37.

03.10.10
09:57

Kamene - организъм,  знам ли. :)
Може и да се е понатрупал при теб и тогава да е почнал да бачка.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.10.10 09:57.

КК

03.10.10
10:12

Бахти натрупването 120 хапа (35-40 дни) ^^
Ако бях като нормалните хора и почивах от креатин, трябваше да почивам като почна да действа :D

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 03.10.10 10:13.

03.10.10
10:53

@Камене, точно така на ефх пих и нищо не усетих. За тез 50 лева да си бях купил 1 кило монохидрат, цяла година щеше да ми стигне. Незнам, скоро не бих пробвал кре-алкалин. Ако след време имам излишни пари (нпаример коледа) може да пробвам и кре-алкалина на сайтек, но не ми се вярва. Пих кре-алкалина по 1 хап в пред и следтренировъчното хранене, някой път по 2. Абе към 45 дена го пих, и нищо бате ;)

Мнението беше редактирано от Riko на 03.10.10 10:54.

04.10.10
14:59

офф...не знам...може би ще си купя Джак3д и креатин на Сайтек....ама поне ме насочихте де... Благодаря :)

04.10.10
16:13

Пич, взимай Jack3d, какви са тия колебания, смело напред! Продукта работи.

04.10.10
17:30

Вземи си Масъл Маринеид и получаващ енергетик + бцаа + напомпващ продукт в едно
току що направих първата си тренировка с него и трябва да кажа че продукта е абсолютен крайъгълен камък в суплементирането

04.10.10
17:32

Много силно изказване за човек който до онзи ден задаваше смешни въпроси.
Опитвал ли си другите споменати продукти, за да направиш сравнеие ?

04.10.10
17:36

зарекъл съм се да не отговарям на злобно лаещи пралячовци скрити зад снимчици на известни културисти.....

04.10.10
18:19

Нереално скъп ми се вижда този Маринейд. Вече има неща на доста по-добри цени за България.

04.10.10
18:30

Честно казано и аз си мислех така
но като погледнеш реално какво има вътре и каква тренировка направих от ПОЛОВИН доза , както ме посъветваха вносителите да направя за първи прием , си заслужава всяка стотинка .Марината е нещо уникално просто нямам думи да опиша менталният  фокус , чистата енергия и сила които дава....Нито ги усещаш как идват нито как си отиват - но ги има точно когато ти трябват.Никакви странични ефекти , никакви разтрепервания , превъзбуждания и крашове които получавах  от други подобни продукти - защото точно подобни са на Марината която сама по себе си е нова категория в суплементирането - напомпване без аргинин и енергия без кофеин , не виждам как да сравня този продукт със всичко друго което съм ползвал.

04.10.10
19:21

казано от caihundrel на 04.10.10, 17:36:

зарекъл съм се да не отговарям на злобно лаещи пралячовци скрити зад снимчици на известни културисти.....

А, ама явно още не си научил, че хората тук имат профил, и галерия и тн и тн ... (;

04.10.10
19:34

ква галерия бе твоито е абсолютен комикс....
1.66 на 60 кг.....

04.10.10
20:10

А ти за моите разбирания пък си дебелак :)

ВН

04.10.10
20:28

Личните си послания, разменяйте на ЛС.

04.10.10
20:36

Мерси за намесата крайно време беше

05.10.10
21:08

Малко късничко влизам в темата и гледам’че сте се затаковали малкп,но се радвам,че сте се разбрали... Именно аз за това питам и очаквам мнение от хора които са пробвали нещо подобно или комбинация от тях... Понеже аз малко или много знам за какво става въпрос при суплементите като цяло,и не съм напълно бос и за това исках някое мнение ;)

05.10.10
21:13

И какъв е този масъл маринеид? Би ли написал точно името му с латиница,че нещо не го намирам като Продукт? :)

05.10.10
21:29

Muscle Marinade

СБ

06.10.10
03:59

казано от Madboy на 04.10.10, 17:32:

Много силно изказване за човек който до онзи ден задаваше смешни въпроси.
Опитвал ли си другите споменати продукти, за да направиш сравнеие ?

Точно за Caihundrel да се говори,че няма опит с добавките е меко казано несериозно. Той е един от много редовните клиенти на СИЛА БГ и е пробвал много голяма част от добавките на пазара, продължава да пробва нови и нови неща, така ,че неговот мнение може да бъде взимано под внимание.

06.10.10
07:31

Пробваите Масъл Маринеид и после ще говорим
искаите мостри от сайтовете - наи-отговорно заявявам че продукта няма аналог на всичко което съм побвал досега
Когато за пръв път четох отзивите в щатите за него навсякъде се споменаваше една фраза - superman feeling.Доста се смях тогава на американците и на умението им да драматизират...Е вече хич не ми е смешно .....

06.10.10
20:31

Оффф :( Искам да го пробвам ама... :( пусти финанси и проблеми по колата... такава е :( Ще го пробвсм предполагам но ще е нататък... За сега съм ограничен финансово :( Ако мога да си намеря една мостра от някъде... Поне да видя за какво иде реч и да се надъха... Пробвал съм San v12, и Methyl Mass на EST… Но не ми дадоха това което очаквах.. А бях толкова убеден че ще получа и прилив на енергия и напомпване.. Но уви! Бих пробвал с удоволствие  Меринеид-а но няма от къде една мостра да си взема :(

СБ

07.10.10
04:02

Ако си от София, мини през магазина на СИЛА БГ и ще ти дадем от мостра ;)

08.10.10
16:55

:( :( :( Не съм... От Стара Загора съм а тук няма от къде да пробвам! :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1