03.10.10
11:54
FaceOff, това е и идеята. Под “нулиране” се визираше махането на интервюирания.
Нещо важно - всеки потребител има пълното право да откаже интервю, така че ако не виждате вашето желание реализирано, това би могло да е причина. Въздържаме се да споделяме, ако се случи (отказ), за да не се възприеме погрешно.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 03.10.10 12:15.
03.10.10
14:24
Едно интервю с Камен Илиев също би било интересно,но май скоро не е влизал...
Гласувах за Миро,но също би ми било интересно и интервю със Соломон Кейн и Михран.Другите просто са от доста време тук и са ни доста познати,а и сме задавали стотици въпроси към тях. :)
п.с.Интересно ми е само защо заключихте темата с въпросите за интервюто на малкия113,вместо той да можеше да отговори на въпросите,които не влязоха в интервюто?Надявам се да не стане така и със следващия участник.
03.10.10
17:37
казано от slavko на 03.10.10, 17:31:
аз обещавам да съм максимално искрен:)
тва’ си е чиста предизборна агитация и купуване на вот ! ;дд
03.10.10
20:00
Предлагам Траш или Марти!
Мнението беше редактирано от radostin radev на 03.10.10 20:01.
казано от kristiancho на 03.10.10, 17:37:
казано от slavko на 03.10.10, 17:31:
аз обещавам да съм максимално искрен:)
тва’ си е чиста предизборна агитация и купуване на вот ! ;дд
Ква ти агитация, да виждаш някъде наредени кифтаци?! :D
Кебабче в салфетка!
казано от radostin radev на 03.10.10, 20:00:
Предлагам Траш или Марти!
Марти - за DeadManWalking става дума. Иначе не се залъгвай, човече, аз само хвърлям прах в очите. :)
п.п. По тоя повод ми иде да кажа нещо, което от началото ми идваше да кажа. Пичове, не предлагайте хора, които са ви приятели, или просто смятате за готини, освен ако нямат някакво покритие. Образец - Oranje.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.10.10 20:44.
03.10.10
20:51
Добре, в такъв случай от горепосочените първо интервю според мен трябва да има с Миро Гичев, аргументацията ми за това е следната:
-Първо, Гичев е добър пример за подражание от гледище на това че е постигнал нещо наистина впечатляващо, нещо към което повечето хора тук се стремят, постигайки го с натурални средства, с което показва че всичко е възможно ако се вложи достатъчно търпение и усилия в подходящия момент и спрямо конкретните обстоятелства.
-Второ, Гичев се занимава със спорта напълно за удоволствие, но въпреки че целите му не са насочени към състезания той показва едно доста добро ниво, с което показва на младите и подрастващи и все още целомъдрени билдъри че и те могат да постигнат нещо впечатляващо без да влагат грандиозен ресурс - умствен, биологичен и финансов.
-Трето, Гичев е показал във времето в което е бил във форума положителното си отношение към масовия спорт, към необходимостта от това хората да практикуват спорт, като им е давал възможно най-правилните съвети спрямо тяхното положение и цели, без да им натрапва някакво строго субективно мнение, без да се опитва да наложи определен стил. Гичев е широко скроен по отношение на собствената си метода на трениране и винаги се е опитвал да я напасне спрямо субективното желание на отделния индивид, никога не се е опитвал да подведе някого целейки извличане на изгода от това, не е криел тайните от кухнята към които се е домогнал следствие на собствения си опит и работа, винаги се е опитвал да бъде полезен с това което знае без да се опитва да го измени или скрие. Безкористното му отношение към нуждаещите се от съвет и препоръка е една от причините която би трябвало да ни накара да направим това интервю и да свидетелстваме последиците от неговия резултат.
-Четвърто, Гичев показва нещо много съществено, а именно правилното съотношение възстановяване/тренировка, той ще бъде много добър пример за това че възставовяването е процеса в който се случва всичко необходимо за да се осъществят желаните резултати, това е именно и процеса в който техниките и методите на изпълнение са далеч по сложни, многолики и дълго времетраещи, точно затова е необходимо неговия пример да получи общественост, той може да покаже как и на кое следва да отдадем приоритет за да не си блъскаме главите в стената.
Ако трябва да сравнявам Гичев с останалите участници в анкетата, достатъчно е да кажа че това което е написал във форума, самото му отношение към занимаващите се с фитнес, е достатъчен повод за да направим интервю с него, независимо дори от резултатите които е постигнал и материализирал във фитнес галерията си.
Отново казвам Миро Гичев е добрия пример и той заслужава повече подражатели, а за да има повече подражатели трябва да има общественост.
04.10.10
07:53
Благодарим на всички дали гласовете си! Събрахме доста идеи и скоро ще обсъждаме отново.