Болка в лявото рамо

02.10.10
20:28

Значи болката е от много време.. появява се само когато вдигам тежки килограми.. иначе не ме боли.. Много кофти става когато правя права лежанка и изведнъж рязко ме секне.. на няколко пъти ми се разминава на косъм да изпусна щангата (не само при това упражнение) Болката се намира точно под рамото между бицепса и трицепса надявам се да съм обяснил добре.. Моля някой компетентен да обясни как точно трябва да я лекувам...

02.10.10
20:39

Ами разгряваш ли добре ? претърпявал ли си травми на рамото, преди да почнеш на фитнес да ходиш ?

03.10.10
15:51

Не съм усетил да съм претърпявал травми.. въобще не ми идва на идея каква може да е причината.. обаче като вдигам и от време на време се обажда рамото и яко ми прецаква тренировката..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1