03.10.10
18:49
Здравейте!Така до сега бях на ВВД И ВМД не се лишавах от почти нищо!Тренирах на 4дневен сплит и смятам да продължа на него!Искам сега да започна обаче есента и зимата може и чак до лятото да я промена!Искам да не качвам мазнини,а само ММ!Питам,защото не мога да разбера и сам да си направя такава диета!Мисля ,че трябва да е ВВД и НМД ,но не съм сигурен!Кажете ми как да оправя яденето!Сплита ми е мн добър и съм доволен от него!Може да го направя на 3 дневен ще реша с времето!Не искам да праскам някви здрави кардиота,защото тренирам друг спорт на ,който доста се бяга ,особено сега зимата на подготовка и ще съм като парцал!Искам да качвам ММ,но без по-възможност никакви мазнини!Сега съм 184-5 на 90 кг!Снимки може да видите в галерията ми и вие преценете кво да правя!Разчитам на съветите и мненията ви!Не приемам добавки,но смятам сега зимата да си взема рибено масло(не,че е добавка,но да кажа)!Благодаря за отделеното внимание!
03.10.10
20:14
Като за начало, прочети статиите Диети за покачване на тегло - приложимост и особености. След това погледни и статиите:
* Тренировъчни стратегии - периоди за покачване на мускулна маса
* Тренировъчни стратегии - периоди за форма
За да качваш най-вече мускулна маса, трябва да имаш пет и повече хранения дневно, да спортуваш всеки ден, но така да съобразиш калориите и тренировките, че да се възстановяваш добре, а калорийният ти баланс да е слабо положителен +10%.