Покачване на качествена мускулна маса с добавки

Темата е заключена.

04.10.10
15:35

Здравейте, на 18г съм 190 , 88кг интересувам се как да кача качествена мускулна маса. Идеята ми е да взема креатин монохидрат ( best body) + глутамин (primaforce) но незнам след като свършат какво друго да взема зада задържа от креатина .. Моля да ме посъветвате какво ще е най-добре да взема :}

Темата беше редактирана от head_hunter на 05.10.10 13:30.

04.10.10
15:52

Тежки тренировки и качествена храна.

04.10.10
18:45

да но искам да комбинирам и с добавки някакви ...

04.10.10
18:47

Ако ще и като бонбонки да гълташ добавки няма да стане нищо, докато не си оправиш хранителния режим ...................

Мнението беше редактирано от Riko на 04.10.10 18:47.

04.10.10
21:31

Аз съм си го направил хранителния режим

04.10.10
21:36

В тоя форум май няма никакви правила или и да има никой не ги спазва ! Човека е задал конкретен въпрос в съответната тема и получава отговор, който няма нищо общо с въпроса, след това още един и става една боза. Ак нямае какво да кажете по зададения въпрос по добре не разводнявайте темата, това го виждав във всички теми. Все пак тези теми остават в архива и когато някой някога използва търсачката и откриетема по това което го интересува да намери вътре нужната му информация, а не някой да обеснява, че трябвало да се яде, аре малко по сериозно.
Добре си се насочил към креатиновите добавки, аз съм ползвал преди на ОN комбинирана добавка - Креатин, Глутамин, Таурин и кобинацията работи много добре. Тези добавки като ги взимаш един период после не е нужно да взимаш нещо друго, за да задържаш резултата от креатина, това не са стероиди, просто си даваш почивка един период в зависимост от това, колко дълго си приемал добавката и после почваш нов цикъл ! Разбира се към тези добавки трябва да вкараш и някакъв протеин според това какви финансови възможности имаш, но без него няма как защото креатина ще ти помогне да вдигаш по тежко с което да стимулира анаболизма, а протеинеца отива за изграждане на мускулите !

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 04.10.10 21:36.

HE

05.10.10
04:54

Христо, автора иска да “задържи от креатина” - това не ти ли говори достатъчно? Явно иска някъква пост креатинова терапия.  :D
И по-добре такива съвети от рекламирането на разни добавчици - стана масова практика във форума! Като му чета поста хич не ми вдъхва доверие, че има идея от спорта, а още по-малко, че си е направил труда да прочете темите индексирани в търсачката. Като гледаш ежедневно какви въпроси се задават - как мислиш някой ползва ли търсачката?

05.10.10
12:48

казано от Христо на 04.10.10, 21:36:

В тоя форум май няма никакви правила или и да има никой не ги спазва ! Човека е задал конкретен въпрос в съответната тема и получава отговор, който няма нищо общо с въпроса, след това още един и става една боза. Ак нямае какво да кажете по зададения въпрос по добре не разводнявайте темата, това го виждав във всички теми. Все пак тези теми остават в архива и когато някой някога използва търсачката и откриетема по това което го интересува да намери вътре нужната му информация, а не някой да обеснява, че трябвало да се яде, аре малко по сериозно.
Добре си се насочил към креатиновите добавки, аз съм ползвал преди на ОN комбинирана добавка - Креатин, Глутамин, Таурин и кобинацията работи много добре. Тези добавки като ги взимаш един период после не е нужно да взимаш нещо друго, за да задържаш резултата от креатина, това не са стероиди, просто си даваш почивка един период в зависимост от това, колко дълго си приемал добавката и после почваш нов цикъл ! Разбира се към тези добавки трябва да вкараш и някакъв протеин според това какви финансови възможности имаш, но без него няма как защото креатина ще ти помогне да вдигаш по тежко с което да стимулира анаболизма, а протеинеца отива за изграждане на мускулите ![/quote”

А как е по добре да направя един цикъл с креатина и вече след 2-3 седмици почивка да го повторя с протеин или по-добре мисля с гейнер  .. щото мисля след като веърша креатиан да направя кратка почивка и да комбинирам стромба с гейнер .. Ти какво би ме посъветвал :}

Мнението беше редактирано от x3m111 на 05.10.10 12:49.

HE

05.10.10
13:30

Аз те съветвам да прочетеш правилата на форума и изданието!
Тук забранени медикаменти не се обсъждат! За това и темата се заключва!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1