05.10.10
11:35
Здравейте , Колеги
Искам да ви попитам направих си хранителен режим,от които съм много доволен,дали ви харесва,и ако не да направим някакви корекций . Режима е за покачване на мусколна маса.
7:00 -Купа с плодове обляна,във мед.Чаша Сок (натурален)
9:00 - Пилешка паржола със малко хляб
11:00 Плодове
13:00 - Месо със салатка
15:00 - Протеин + креатин
17:00 - Шоколад (глюкоза)
19:00 - Зеленчуци + ..вечерята...
21:00 - Плодове + протеин
05.10.10
11:51
кажи кога тренираш спрямо тези хранения?
Иначе 8 ми се виждат доста.
Ами от 6 до 7 си правя тренировката,добре дайте идеи да я подобрим ? :)
благодаря предварително.
05.10.10
14:40
При положение, че искаш да качваш маса не е зле. Замени този сок “натурален” с един протеинов шейк сутринта и си ОК.
казано от entwickler на 05.10.10, 14:40:
При положение, че искаш да качваш маса не е зле. Замени този сок “натурален” с един протеинов шейк сутринта и си ОК.
Много ти благодаря за помоща,беше на място !
Само да те попитам със креатин ли да го смеся,или само протеинчето.?
И още 1 последен въпрос:
Хапвам нещата със доста “мазно” било олио,било пържено или нещо от сорта това,няма ли да наруши цялата програма като цяло?
Мнението беше редактирано от Naniii на 05.10.10 15:06.
Не е хубаво да има толкова много олио. И вечерта преди лягане замени плодовете с бавен протеин - извара. Не ти трябват плодове късно вечер.
Като цяло режима е нула, правописа и той. Прочети статията за ВВД и РБД в сайта, разгледай мъжките дневници и пак пиши.
казано от entwickler на 05.10.10, 14:40:
Напротив много е зле даже.
В тоя режим има само захари. Никакви сложни въглехидрати само “малко хляб”. Дори и за сваляне не става.
До автора. Пич за да качваш мускулна маса ти трябват голямо количество комплексни въгл. (около 5 грама на кг. телесно тегло) както и качествен протеин.
Добър източник на въглехидрати са кафявият ориз, картофите, овесените ядки може и пълнозърнест хляб.
Протеин си набавяй от месо, яйца, риба, извара.
Във всяко хранене 30-40 грама протеин както и източник на въгл.
На закуска 5 варени белтъка и овесени ядки.
Преди лягане 150-200 грама извара
Нещо подобно трябва да съдържа режима ти и здраво и правилно трениране и нещата се получават.
казано от korpusito на 05.10.10, 15:48:
Като цяло режима е нула, правописа и той. Прочети статията за ВВД и РБД в сайта, разгледай мъжките дневници и пак пиши.
Благодаря ти ! Знам ,че има доста захар като цяло във храната,но хапвам по начестичко и яйца,и месо, и доста добре се получава ,но се усещам,че доста тежко ми става , и за това гледа да е малко по леко,относно храната.
07.10.10
07:10
казано от entwickler на 05.10.10, 11:51:
кажи кога тренираш спрямо тези хранения?
Иначе 8 ми се виждат доста.
Eми от 8 има 1-2 свестни затова!