05.10.10
18:11
Съжелявам , че малко тъпо звучи темата хаха , но от 1 година имам часовник с кожена верижка и напоследък като си доближа ръката до лицето зе да понамирисва едно странно такова на спарена кожа :D измих цялата верижка със сапун даже търках поливах , но не се маха тази миризма :D някой ако знае някакъв препарат или нещо с което да го измия ще съм благодарен
Темата беше редактирана от emzo на 06.10.10 19:48.
05.10.10
18:34
казано от hardrlz на 05.10.10, 18:11:
Съжелявам , че малко тъпо звучи темата хаха , но от 1 година имам часовник с кожена верижка и напоследък като си доближа ръката до лицето зе да понамирисва едно странно такова на спарена кожа :D измих цялата верижка със сапун даже търках поливах , но не се маха тази миризма :D някой ако знае някакъв препарат или нещо с което да го измия ще съм благодарен
Да,това и аз съм го забелязвал при такива верижки.Това се получава,когато верижката поема от потта и се смесват миризмите.Не знам твойта как мирише,но е нещо подобно на оцет нали?Мисля,че трудно ще можеш да я премахнеш тази миризма,просто си намери някоя по-евтина верижка(може да му сложиш и желязна).
Пф кофти :( лошото е , че не е от България часовника и няма как да намеря като оригиналната верижка , мн кофти миризма :D ама ще се търпи май
Мнението беше редактирано от hardrlz на 06.10.10 13:38.
06.10.10
18:20
казано от hardrlz на 06.10.10, 13:38:
Пф кофти :( лошото е , че не е от България часовника и няма как да намеря като оригиналната верижка , мн кофти миризма :D ама ще се търпи май
Защо да не можеш.Сигурно все някъде ще трябва да има такава верижка,но нали знаеш,че ще струва много повече пари и след време пак ще почне да мирише така.
Мда и затова мисля да си я спестя .. има по принцип ама вместо тая верижка мога едно бцаа да си зема ... :D сега четох в нета , че ако се разтърка със сода бикарбонат и после се изплакне се премахвала миризмата , ако не стане с оцет ще пробвам , или със спирт , но от него ме е страх да не се повреди кожата