Muscle marinade или нещо друго

Прескочи до:

28.09.10
17:48

Другия път направо 3-4 лъжички ;) Изречно пише на кутията на джак3д, да се почне с 1 лъжичка!

28.09.10
20:05

казано от Rikoo на 28.09.10, 17:48:

Другия път направо 3-4 лъжички ;) Изречно пише на кутията на джак3д, да се почне с 1 лъжичка!

Почнах с две и вече съм на три и не го усещам :Д

28.09.10
21:52

Цяла вечер ми е сдухано и нервно... една лъжичка следващия път. Тука четох, че праскат по 2,3 някои хора и реших, че трябва по-голяма доза, но явно не и при мен.

BM

29.09.10
09:49

Продукта Muscule Marinade не е създаден за начинаещи,на самата кутия е отбелязано да се приема само една единствена доза за разлика от други подобни продукти .....ако може въобще да се сравнява с други такива.След приема на всякакви  подобни продукти усета към втората седмица вече не е същия,което кара да се вдига грамажа за прием ......това при Маринадата го няма......моля ви не си правете такива експерименти....

29.09.10
19:08

казано от kilima7 на 28.09.10, 21:52:

Цяла вечер ми е сдухано и нервно... една лъжичка следващия път. Тука четох, че праскат по 2,3 някои хора и реших, че трябва по-голяма доза, но явно не и при мен.

Да, след време може и да се дигне дозата на 2-3 лъжички, но само когато спре да действа както от началото, що годе. Ама кой да чете.

30.09.10
18:01

казано от Rikoo на 29.09.10, 19:08:

казано от kilima7 на 28.09.10, 21:52:

Да, след време може и да се дигне дозата на 2-3 лъжички, но само когато спре да действа както от началото, що годе. Ама кой да чете.

Днес взех една лъжичка и тоя път пък не усетих почти нищо... Не съм от тия дето очакват чудеса, пробвах 2 продукта преди това и определено Jack3d доста по- слабо ми действа.

30.09.10
18:44

Marinade-а, си е направо опасен...... много трябва да се внимава с него, но е добър, не ми се мисли 2на доза.... като нищо може да припаднеш, дори според мен е задължително да се почне с 1/2 доза.

30.09.10
18:54

доста които познавам го ползват на половин доза

IP

30.09.10
22:00

Здравейте!
Прочетох няколко поста в графа Хранителни добавки за сила и издръжливост,тема :
“Muscle marinade или нещо друго”
Момчета, с Muscle Marinade карайте наистина по-внимателно !
caihundrel е прав. Доста от клиентите които го ползват ,пият само по половин доза и твърдят,че им е напълно достатъчно !
Започвайте винаги с половин мерителна лъжица и ако усетите ,че сте развили толеранс можете вече да пробвате с една цяла доза,но никога не е превишавайте!
Ако сте под 19-20 години, ако тренировъчният ви стаж е по-малко от 2-3 години, ТОВА НЕ Е ВАШИЯТ ПРОДУКТ !

01.10.10
06:55

казано от caihundrel на 30.09.10, 18:54:

доста които познавам го ползват на половин доза

Само аз ли не го усетих толкова силен.
Пъмп, сила и издръжливост - да. Фокус и енергия - пил съм и по-силни работи.
Странно.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.10.10 06:56.

01.10.10
07:24

Сашо, ти си закоравял с добавките билдър и вече някои не ти действат, също както и на Митко Димитров стероидите  :D :D

Мнението беше редактирано от Rafael на 01.10.10 07:25.

01.10.10
07:26

хахах напълно възможно
доколкото те следя ти бустерите не ги спираш
може да си изградил резистентност:)

01.10.10
08:52

Не съм бе :)
Не съм пил добавки кажи речи 2 месеца, карах само на протеин и мострички чат-пат на разни бустери - Hot Blood, Muscle Marinade,Creabomb и на мостри от фатбърнър-а Adipokill. Но за 2 месеца това са максимум 10 мострички. Кафе пия само сутрин така че определено не съм придобил резистентност.
Днес почвам един много голям стак, вътре има и бустер, дано да го усетя.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.10.10 08:53.

01.10.10
08:55

моя стак в момента
Слинсеин
Дженереит
Екстенд
Крелкалин
Пърпъл Ин Треин
витамините протеините ензимите  трибулуса и  антиоксидантите не ги Броя вече те  са ми за постоянно
а какви впечатления имаш от Хот Блъда?

Мнението беше редактирано от caihundrel на 01.10.10 08:56.

01.10.10
09:38

Hot Blood - е слаба ракия ;)
Над 14 вида бустера съм пил, едва го усещам. Това го казвам и като вносител , бюджетен вариант е HotBlood , но има и по-добри работи.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.10.10 09:39.

01.10.10
09:45

Освен това за първи буустер е добра идея :)

01.10.10
09:53

Така е. За първи бустер Hot Blood e добър и евтин. Но ако се иска  нещо по-хардкор - Jack3d ,PreSurge Unleashed, Superpump MAX - се очертава да е бая хард. :)

01.10.10
09:58

Да ти кажа, че джака не ме надъха или втриса въобще от първата лъжичка, даже беше с връх ;) Предполагам, че това е защото в ОЕП, кофеина и 1,3 DM, ги има и в ОЕП и някак си съм привикнал :) Пъмпа обаче беше много добър, както и почивката между серийте беше сведена на минимум /интраболик+джак3д/. След тренировката доволно кардио, никакъв краш. Преди едно аверче да се върне от Америка, веднага му казах да ми купи 1 опаковка jack3d да го пробвам, все пак там е 20 долара.

Мнението беше редактирано от Riko на 01.10.10 10:00.

01.10.10
11:54

Въри казвай, че си нямал краш, в бб.ком всички от това ревали.

То и продукта Х го дават да прави магии ама ...... :D

КК

01.10.10
12:00

В понеделник някъде ще пробвам Marinade и ще споделя :) Между другото, ако трябва да степенувам нещата, които съм пробвал.. Assault e най-силното, но е някак нормално за 40гр доза активни съставки, наистина не знаех къде съм, а пъпма беше направо болезнен, има няколко вида аргинин и определено се усеща разлика! Продуктът е страшен, ако и креатинът вътре е достатъчен както се води, не е даже и неизгоден.

01.10.10
12:05

чакаме да докладваш:)
ти си един от малкото хора на които имам доверие за добавки тук
сигурно заради тебе ще пробвам Розовата Магия
да не се окаже Някаква Фъшкия:)

КК

01.10.10
12:22

казано от caihundrel на 01.10.10, 12:05:

чакаме да докладваш:)
ти си един от малкото хора на които имам доверие за добавки тук
сигурно заради тебе ще пробвам Розовата Магия
да не се окаже Някаква Фъшкия:)

Аз го взимам пак като свърша първия месец, ще продължа 3 както е препоръчано преди почивка.
Ще добавя Prime през втория месец и ако ми хареса и през третия.

01.10.10
13:04

Kолегиии пробвах Биг банг-аа 2 лъжички :D
ОПРЕДЕЛЕНО не съм резистентен към стимуланти. Полудях в залата.
Има 1 далавера отнасяща се за всички, които приемат в момента BIg bang.
На етикета пише,че се приема 1 лъжичка която е 33 гр, да ама отварям кутията лъжичката ми се стори малка. напълних я плътно и с ръб и тегля на електронен кантар - 18 гр, като лъжичката тежи точно 4 гр.... такам значи дозата реално е точно 2 лъжички пълни до ръба.
Взех 2 лъжички и 2 часа по-късно кипя от енергия. Не знам от кое точно обаче дава и много настроение, весело ми е едно такова :D

@kamen плс пусно едно ревю като свършиш “розовите сънища” :) thanks!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.10.10 13:04.

01.10.10
13:21

един колега беше писал че това било най-силно, има ли някой дет да има впечатления???

silabg.com/bg/7105-NUTREX-HEMO-RAGE-BLACK.html

01.10.10
14:47

казано от emzo на 01.10.10, 11:54:

Въри казвай, че си нямал краш, в бб.ком всички от това ревали.

То и продукта Х го дават да прави магии ама ...... :D

Единствения краш (ако може да го броим за такъв), е бил от ОЕП. Още първия ден 7-8 часа след приема на първия хап ме заболя леко главата и ми се приспа яко, за секунди заспах :Д Като цяло ще видим как ще е и за напред и до колко лъжици ще стига, сега се чудя дали 1-2 седмици като свърши окси-то да не взимам джак3д. Не съм сигурен още.

02.10.10
11:02

Пичове, отказвам се от Jack3d, направо обратен ефект има при мен. Ако някой го иска, да ми пише. Изпил съм 6 лъжички.

02.10.10
11:15

Пу за мен :Д

04.10.10
07:01

kilima7, са ще те изядат батко ;  )

04.10.10
07:58

Никой не го иска... питаха тука 2 момчета, ма май си мислеха, че го подарявам. : D

GH

06.10.10
16:51

Marinade е страхотна добавка. Никой боостер не ме е хващал след 2рата доза, само той успя да го постигне. Доста енергия и издръжливост без краш.
Проблема от ЗДРАВЕЦА и аз го имам и много се притесних. Общо взето действа прекрасно, но заради този проблем няма да го погледна повече.

06.10.10
16:54

нямам думи и аз за Маринеид-а
просто страхотен продукт - чиста постоянна и силна енергия и фокус ....
и никъв проблем със заспиването след това

06.10.10
18:02

казано от caihundrel на 06.10.10, 16:54:

нямам думи и аз за Маринеид-а
просто страхотен продукт - чиста постоянна и силна енергия и фокус ....
и никъв проблем със заспиването след това

Само да беше на по-приемлива цена...

06.10.10
18:05

Цената му е сравнително висока, имайки предвид, че в Щатско е 34-5$, тук е почти два пъти повече..

06.10.10
18:22

ми за мен не е щото вече 3-ти път съм на половин доза
смятам още една две и да пробвам цяла

Можеше и да не го пускат с 50 лв надценка,но все пак сме в България.Никой не го радват 10-15-20 лв,кво да се прави :)

07.10.10
09:50

Относно буустърите моите наблюдения са следните:
Основните добавки във всички са едни и същи, като към тях в зависимост от марката се добавят допълнителни, които са със съмнителна ефективност /главно с маркетингова цел/. В общи линии рекламата е с основен принос за нарастващата употреба на този род добавки. Аз лично съм изпробвал НО Експлоуд и Хот блъд и от двата имах спорен резултат - в някои тренировки прилив на енергия, а в други се чувствах, като парцал при положение, че съм спазвал всички инструкции относно прием и количество. Към феновете на буустърите бих отправил следното предизвикателство купете си пчелен прашец от близкия пазар и вземете 10-20гр. преди тренирвка... след това сравнете резултата. 
Поздрави и успешен ден!

07.10.10
10:29

Ми не е точно така
малко са бустерите които имат аминокиселинен комплекс вътре
повечето наблягат на енергитиците
аз лично от Но Експлоуда не съм доволен - да имаше енергия и напомпване но също така и направо ме разтреперваше докарваше ме до сърцебиене и получавах страхотни крашове....Просто беще невъзможно да се прави кардио след приема му - след 2-3 мин бокс имах чуството че съм пред инфаркт
С Масъл Маринеид не срещам нито един от тези проблеми - енергията и фокусът са плавни , мощни , и ги усещам точно тогава когато ми трябват .

07.10.10
10:41

Oтносно буустерите, без енергетици е iForce - Hemavol,  няма такова напомване като него, иначе разгледайте и на VPX новата формула на ShotGun - MHF-1, просто вътре също има всичко!

BM

07.10.10
11:18

Относно Мринадата явно са малкото които искат да си признаят че работи и то доста по-добре от всички други.Нормално е след като част от тях не са го пробвали а могат да получат безплатно мостри,другата част им е скъпо но няма как да е евтино след като държавата кара да се плащат безброи неща за да си легален вносител това е не разбираемо за хора които не са се сблъсквали с това да си вносител и то легален.Които иска мостри нека ми се обади 0896606060

GH

08.10.10
18:35

Мaринадата е най-добрия предтренировачен продукт, който съм пил. Днеска си изпих втората мостра преди тренировка по бокс и направо откачих. А съм доста извън форма. Но гадният страничен ефект го имах и днеска, което значи че повече наистина няма да я погледна тази добавка. Най-гадното беше, че проблема не е само в спокойно състояние. Ако търсите предтренировачен продукт и нямате страничният ефект силно го препоръчвам, но ако го имате според мен никой не би си го причинил. Пих си дозата в 4 часа в 6 бях на тренирока и беше идеална,  но страничния ефект ми действа още. Просто според мен трябва да е упоменато някаде какво може да Ви се случи като пиете продукта, понеже можете да попаднете в доста кофти ситуация.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1