Лактии...

02.10.10
16:12

Здравейте приятели,

Видях една тема имаше за болка в левия лакът, но моят проблем е друг. Практикувам “street fitness” от 1-2 седмици. Преди няколко дни запичнаха да ме болят лактите от ваншната и вътрешната ръка ( новобранец съм и нямам представа как се казва”. Наблягам на нaбирания от този вид: http://www.prikachi.com/images/660/2550660g.jpg , само че без хавлиите ( лостовете са такива). По време на упражнението не ме боли обаче след като спра и си пусна рацете доло умирам от болка... Незнам на какво се дължи..

Не мисля, че е от претоварване, защото направих почивка 2-3 дена и пак е същото.. У нас не ме боли само като спра упражнението ..

Помогнете ми и мерси предварително :)

02.10.10
18:50

Първо изчакай да ти минат и след като спре болката не се мятай веднага на лостовете, а нека минат още някоко дни. Разтегнал си сухожилията. Правиш ли кофички? По-скоро те са причината. По колко дена си на лостовете? Ако е всеки ден, промени практиката, защото не давашщ време да се възстановят мускулите. Абе опиши по-подробно заниманията си. Мен са ме боляи лакти и от лицеви опори, изпълнявани за трицепс.

03.10.10
05:38

Ами не правя кофички. Наблягам на лицеши, набирания 2-та хвата коремни, и едно упрацниние близо до кофи (краката са висо4ината на тякото, ръцете са назат и така спускане от горе на доло..) незнам, дали няма да се стигне до застой, но ако разполага6 с по хубаша програма моляте спорели я :)
благодаря за бързия отговор.

АЧ

03.10.10
06:38

Прави и кофи приятел. ;)

07.10.10
15:49

Пич, при набиранията не се спускай до доло, щот напрежението докато висиш отива в лактите ;) И при кофичките е същата история ... Ако ще започваш да ги правиш имай едно на ум, че не трябва ръцете да се изправят на 180 градуса, винаги трябва да има лека свивка в лакътя, защото от това също риска от болки в лактите е голям : )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1