Съботно-неделна тренировка в Плевен

Прескочи до:
IS

17.09.10
16:55

А,какво представлява този комплекс?

17.09.10
17:55

пак поствам за моя приятел Ивчо :
“Murph Tribute”

Run(бягане) 1 mile (1600 м)
50 pullups (50 набирания)
100 pushups (100 лицеви опори)
150 situps (150 коремни преси)
200 squats (200 клека)
Run 1 mile
50 pullups
100 pushups
150 situps
200 squats
Run 1 mile

това е...пребиване...ментално

@ btt…благодарско за съвета и за халките:)

19.09.10
10:25

Ахаха, аз да се извиня на Славко, че се успах с има-няма 3 часа, ужасТ ...

19.09.10
13:34

изпусна много...особено възможността да чуеш, видиш и опиташ неща, където надали ще ги правиш другаде и то по дконтрола на Ефтим...Стели ще каже:)

19.09.10
14:21

много здрав уикенд..!!..ама много...
Събота
Ами направихме си трибюта за Мърф...в един пек...но пък групата си беше стабилна:)...
Някои го правиха редуцирано, а аз, Стели и Вальо в оригиналния вариант...
Май много го редуцирах, защото цялата група завърши, около 50-тата минута, Ицко, Игнатов младши, Поля, Цецко...без много почивки...бравос...
А ние...ние се размазахме...400 клека...охххх...много бягане, много изпита вода, много псуване(поне аз де)...мен лично ме разбиха лицевите, толкова време загубих на тях, че направо умирам от яд!!!...Малко проблеми имахме с измерването, но мисля, че беше така:
Славко-59мин. и малко...(с 3 кила почти на килата)...които на последното бягане тежаха като 15…отврат...
Валката-65мин. някъде
Стели-...доста зад нас...поне на 10-ина минути...тегаво му е бягането...
Абе добре беше..веселба...ще ядете пържоли другата седмица май:)
Неделя
Имахме посещение от Ефтим Илиев-един от двамата сертифицирани Level 1 кросфит инструктори в България...ходихме в една зала, не бях я посещавал-за мен е О.К.(за Ефо е зле)...ама софиянци, ко да ги праиш:)...много неща ни показа, доста основни неща изчистихме...разтяжки, активации, овесихме и халки...бах майка му аз и големия ми гъз не можах да го мъсъл ъпна...
А Стели...от първия път..два подред...немам думи...!!!...
Много други упражнения понаправихме...ренегадски, гоблет клекове, екстензии, обръщане...истинско съкровище е Ефтим...взимаме колкото можем да носим и тва е...Рали(приятелката му също)...тя се понабира, дръпна тяга, лежанка...абе все женски упражнения-голяма е машина..!!
Хубав уикенд...който участвал-участвал...:)

21.09.10
11:00

Днес ще се тренира...18 горе на стадиона...а за учениците...след даскало:)
Едната група ще прави бегови-комбинация от напади и бягане...но за подробности-горе на място:)
Другата, в която засега са Вальо, Стели и Теди...
ще правят :
за 15минути, макслимално бройки от:
4 тръстъра на 30кг.
6 суинга
5 набирания
-смятат се общите бройки, като се спазва последователността на упражненията...!!!

Ще е забава, а се очакват и нови момчета, освен ветераните като Ицко, Валката, Игнатови и други...:))

21.09.10
12:08

Ако има живи след това може да пробваме  “Tabata something else” (4 пъти табата с 4 различни упражнения) :D

21.09.10
12:34

Аз днес може да не дойда, но не е сигурно! Ще направя всичко възможно да съм там!

22.09.10
19:18

машинки...здравейте...
Утре имам малко изяви към 18 и няма да можем да тренираме...
Но пък бързам да Ви зарадвам, че сме оборудвани с две нови пудовки..16 и 32кг., гимнастически халки, паралети...и най-накрая се надявам на голяма гума...
Става интересно...събота идва...сбирайте силици:)

24.09.10
08:02

Както разбирам, лапетата тренират зверската и без мен, под ръководството на Валката...еми тва е баси, ставам излишен аз лека полека:)

Тренировката ще бъде в неделя този уикенд, защото отивам на Троян и Орешака-празник на сливата има...не се смейте ей!!!...това е супер култов и колоритен празник за града...:)...тъкмо малко да почина...

Неделя ще правим Хелън и Ева(кой, каквото си избере)...всеки да види комплексите и си прецени силиците...
Също така и голямата изненада...вече си имаме халки, та и на тях ще се помъчим. тръстъри ще правим...абе забава ще е в неделя...

Починете утре и умната събота вечер, ако някой ще излиза...да не идвам да Ви прибирам от дискотеките. че току виж ми харесало и се върна с няколко години на зад в бурните ми нощи:)

Ако някой иска да тренира в събота...ще оставя пудовките-24-ка и 16-ка в Стели...разберете се, и ако можете си ги закарайте горе...но пазете сили за неделя...тогава ще е наистина интензивна тренировка...!!!

Мнението беше редактирано от slavko на 24.09.10 08:04.

24.09.10
20:02

Roger that, Slavko !
Утре, към 5:30 ще тренираме на стадиона , който иска да идва :)

25.09.10
17:12

Утре в 2 горе!!!

25.09.10
18:37

Събота - 25.09.2010
На тренировката присъстваха : Дани, Теди, Ицко, Венци :) и аз
Загряхме с 2 обиколки тичане с ходене, както винаги, след това загряване на стави и разтягане.
Направихме изометричен клек - 50 секунди :P
След това Венци, Дани, Теди и Ицко направиха следния комплекс:
-6 рунда Cindy
-Burpee със скок - до другата врата, а там-
-отново 6 рунда Cindy
-Връщане до началната врата, отново с Burpees
Всеки си прецени дали да прави бърпитата с лицева, мисля че само Венци ги направи с лицева  (y)
(Напишете си времената)
Аз направих следното:
-10 рунда Ballistic Cindy (доста тегаво)
-Burpees с скок(без лицева) до другата врата
-10 рунда Cindy
-Връщане до началната врата с Burpees с скок (с лицева опора)
Време-39:47 мин
Дисциплината не беше пълна, но поне се раздадохме, който колкото може  (bow)
След това поразтягахме и решихме да направим Tabata планкове- 10 серии.
Венци имаше проблеми нещо с мускулна треска на кръста от много планкове, но горе долу се справи ;)
Теди ни придизвика с още 2 рунда- постояхме си и накаря направихме една цяла минута за довършване.
Накрая направихме по 5 рунда табата- страничен планк. Още малко разтягане и КРАЙ :)
Утре заминавам, заедно с Дани, за Варна и сигурно няма да мога да присъствам на тренировката. До скоро :P

25.09.10
18:44

Мн добра тренировка стана ;-) Иначе много зор на планковете :Р
Аз също ги правих с лицева бърпийтата ;р
Аз утре няма да мога да дойда :(

25.09.10
18:45

Изродска тренировка!Браво,Валка!
Моето време е 20мин и некви секунди.

Времето ми е 29;26.Бърпитата бяха с лицева .Тия планкове ми ***** ****та :D

25.09.10
18:52

Извинявай, Ицко, не съм видял за бърпитата - бях малко зает  (bow)
Теди се справи отлично, въпреки ненапълно възтановената ръка :)

25.09.10
18:59

казано от Ventsi- на 25.09.10, 18:50:

Времето ми е 29;26.Бърпитата бяха с лицева .Тия планкове ми ***** ****та :D

И моето време май беше и 40 ;-)
Големи скоци на тея бърпита бяха дейба...
Ти по-малко скачаше май и повечко бърпита си направи ;-)

25.09.10
19:49

казано от valerious на 25.09.10, 18:37:

Събота - 25.09.2010
... поне се раздадохме, който колкото може  (bow)
...

Валка!
Ако наистина сте се раздавали, след всичко описано тук, хич не ми се мисли как ще ставате от леглата утре сутрин  :D

26.09.10
07:35

Готов съм за Ева!

26.09.10
08:14

:) Вик, много за здрави момчетата  8-) 
Ето Теди даже е готов за Ева :D

26.09.10
18:03

я гледай ти...какви хубави идеи имали младежите...ей ама МНОГО ме радвате!!!...
Валка...сори причтелче за днес, но не успях да тръгна по-рано...ще навкасваме с теб на Варна:)
Иначе днес Ева ни размаза...утре ще опиша всичко...ям и лягам сега:)

27.09.10
13:37

Вторник-28.09.2010г., в 18 на стадиона...
имаме вече халки и паралети...ще ги поразучим...ще побягаме...и ще се правят бърпита...:)
също така и ще заучавате сначове с пудовка...имаме и 16-ка, за което ще благодарите на кака си:)

до утре машини...

Мнението беше редактирано от slavko на 27.09.10 18:16.

27.09.10
17:47

28-ми е утре,да не се обърка някой :)

Мнението беше редактирано от FlashTerran на 27.09.10 18:41.

05.10.10
08:03

Disposable heroes…така се казва следващата тренировка, която ще направим, когато времето ни позволи...
400м. бягане
40м. напади
25бр. knees to elbows
25бр. лицеви
25бр. burpee pull ups
...два кръга от това!!!

А по-следващата тренировка ще е модификация на FIGHT GONE BAD…нещо, което направихме на бууткемп-а на Видима...
5 упражнения, всяко се прави една минута, без почивка между тях : скачащи напади, раменни преси(30-40кг.), бърпи, лицеви опори, sumo dead lift-high pull с пудовката(24кг.)...3 кръга от това, като почивката между кръговете е 1минута, броят се общия брой повторения от отделните упражнения...е тука ще има жертви:)))

На първата ще правя с Вас, а на втората ще Ви се радвам и броя повторенията:)

Мнението беше редактирано от slavko на 05.10.10 08:07.

07.10.10
13:58

Мене тая седмица ми е адски нетренировъчна.
Май само дето играх един баскет и дигнах една лежанка в училище, това съм правил :)
И утре заминавам за София за петък, събота и недеделя и съвсем няма да тренирам :3
Другата, обаче ще наваксвам!

07.10.10
17:22

нали знаеш, че аз съм майстор е измисляне на “наваксване”...ще си го изстрадаш:)

07.10.10
18:39

казано от Firag на 07.10.10, 13:58:

Мене тая седмица ми е адски нетренировъчна.
Май само дето играх един баскет и дигнах една лежанка в училище, това съм правил :)
И утре заминавам за София за петък, събота и недеделя и съвсем няма да тренирам :3
Другата, обаче ще наваксвам!

На изложението ли ще ходиш ?

07.10.10
18:55

Мда.
И в петък трябва да ида да си взема сертификата.

08.10.10
19:33

Малко е късно, но сега преди малко се прибрах...
Утре тренираме...от 10-10:3о се събираме и загряваме...
После Disposable heroes…
може малко спринтове също и разтяжки
лека нощ:)

09.10.10
10:33

Днес-хубава тренировка...трима участника-аз, Стели и Поля...камерен състав, ама всеки по задачки някъде
Аз правих един кръг от горната тренировка, но с тежести...9,50…много бавно на burpee pull ups, чак дразнещо бавно:)
Поля-два кръга, малко модифицирано-21.30мин.
Стели-два кръга-35мин., но това е след една седмица къртене, носене, мазане, бъркане-абе строителни дейности в къщи. Паднала му е издръжливостта, но сега като се върне в режим “машина” ще се оправи. Хубавото е, че спринта много приятно му се е подобрил-БРАВО...

и бързам да напиша!!!
Нашия приятел и съотборник Сашко е станал втори на републиканското по силов трибой...доколкото разбрах е клекнал със 160кг.!!!!!!!!!!!!!!!, тяга-160, лег-100(тук малко се е изложил)...
Браво лапе...много се радвам...сега ще затвориш доста усти...!!!!...все така да къртиш!!!!

казано от slavko на 09.10.10, 10:33:

и бързам да напиша!!!
Нашия приятел и съотборник Сашко е станал втори на републиканското по силов трибой...доколкото разбрах е клекнал със 160кг.!!!!!!!!!!!!!!!, тяга-160, лег-100(тук малко се е изложил)...
Браво лапе...много се радвам...сега ще затвориш доста усти...!!!!...все така да къртиш!!!!

Тоя Madboy ли е Сашкото !? :D

09.10.10
15:31

мда...то вече не е Сашко, ами Сашище:)

11.10.10
17:41

Утре съм на линия.
Но може да дойда по-късничко към 7 и да дотренирам с Терана и Цецко, зависи колко ще имам да уча де, че след това изложение ми се насъбра дейба -,-

12.10.10
06:44

машинки, почивайте си и събирайте сили...днес трениране по залите...четвъртък ще се съберем, а в неделя правим тренировката от бууткемп-а на Видима...

14.10.10
11:18

И днес няма тренировка поради лошото време.

14.10.10
13:53

Кофти... да... аз като нямам и парици да си извадя карта за фитнеса :(... :(

14.10.10
14:02

казано от Стели на 14.10.10, 13:53:

Кофти... да... аз като нямам и парици да си извадя карта за фитнеса :(... :(

Правиш това и си готов!  ;)

14.10.10
15:03

правихме го :D 13рунда и 9 бърпита :D

Мнението беше редактирано от Стенли на 14.10.10 15:08.

14.10.10
15:07

казано от Стели на 14.10.10, 15:03:

правихме го :D 14рунда и 9 бърпита :D

Толкова ли съм ви наплашил, че не посмяхте да ме биете?  :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1