07.10.10
18:11
Здравейте!
Преди около година започнах да тренирам силово. Основно лег и тяга. Един ден правех бутащи упражнения, почивах два дни и правех дърпащи. Това ми беше цикъла. Започнах и диета и за шест месеца качих 25кг., ставайки 115. Лежанката вървеше добре, тягата не. На тяга дърпах 200, а чукчета правех с 210… После реших да чистя. Почти спрях въглехидратите. Дотогава максималният лег ми беше 170. Започвайки диетата, реших да правя само лег и още едно упражнение подобно на щангисткото изтласкване. Тренирах през два дни само това. Парадоксално, но въпреки НВД, силата ми взе да нараства и в един момент правех единици на 180. После на 190. Така над 2 месеца. Свалих до 105 кг. лично тегло. И ненадейно - спад! 185 ме затискат три тренировки подред. Хранителния ми режим не е променян драстично, макар че, както ще видите когато започна да го описвам, е доста оскъден. Исках да изчистя масти без това да е за сметка на силата, но, уви, май няма да мога да го направя. Целта ми е 200 на лег. Съвет на какво може да се дължи регреса?
Дневно меню, търпящо незначителни вариации:
закуска: консерва риба тон
обяд: 6 яйца, 150 гр. пилешко/свинско
следобедна закуска: 150-200 гр. сирене
вечеря: 150-200 гр. пилешко/свинско, салатка някаква, сирене, някакъв плод
късна вечеря: протеинов шейк
Това е общо взето.
Пиша доста разбъркано, но ще доизяснавам в движение.
07.10.10
18:46
Значи имаме 25 килограма прираст за половин година. Хм, колко % мазнини качи? Нивата ти на тестостерона нормални ли бяха или е имало цикъл-два.
Чукчета си правил с 210 пък тяга 200? Такъв филм няма. :) Извини ме но оставам скептик. 200 какво, паунда/либри или килограма?
Разкажи ни повечко за тренировките ти преди: стаж, ръст, килограми, възраст. Колкото за храненето, калориите са твърде ниски, губиш тегло и производителност и това не е НВД, а Аткинс (кето диета), защото не си отбелязал никакъв източник на въглехидрати.
ПП: Дневник ли ще си водиш или е единично питане?
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 07.10.10 18:47.