01.10.10
17:53
Здравейте, тренирам от 2 годни, но с прекъсвания(като махна прекъсванията става около година и половина). Искам да ви попитам коя комбинация е по-добра:
Kre-Alkalyn All American EFX + BSN N.O.-Xplode AVPT или BSN N.O.-Xplode AVPT + BSN Cellmass AVPT ? Тренирам по 3 пъти на седмица и храненето ми е на ниво. На 16 години съм, тежа 67-70кг. Целта ми е сила и съответно покачване на чиста мускулна маса. Също така искам да попитам има ли някакви странични ефекти и задъжане на вода? Искам да избегна максимално задържането на вода. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Темата беше редактирана от somec на 01.10.10 17:55.
BSN N.O.-Xplode AVPT + BSN Cellmass AVPT би бил моят избор.Продуктите на една фирма на теория се комбинират по-добре заедно.
Но имай предвид,че ще ти трябват по 2 опаковки от всяко за свестен цикъл ;)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 01.10.10 19:59.
казано от tra^la^la на 01.10.10, 18:05:
BSN N.O.-Xplode AVPT + BSN Cellmass AVPT би бил моят избор.Продуктите на една фирма на теория се комбинират по-добре заедно.
Но имай впредвид,че ще ти трябват по 2 опаковки от всяко за свестен цикъл ;)
х2 bsn
Ако има и по-добри оферти/продукти казвайте. Цената няма голямо значение. :)
Кой от тези стакове е най-добър:
➡ USP Labs - Jack3d и ➡ Gaspari Max-Performance
➡ Athletic Edge IntrAbolic и ➡ Athletic Edge PreSurge Unleashed
➡ White Flood и ➡ Green MAGnitude
➡ CellMass AVPT и ➡ N.O. Xplode AVPT ?
Благодаря предварително!
Мнението беше редактирано от somec на 02.10.10 12:03.
Не мога да разбера,от конските дози кофеин в азотните буустъри не се ли обесмисля приема на креатина?
04.10.10
07:00
казано от somec на 01.10.10, 22:56:
➡ CellMass AVPT и ➡ N.O. Xplode AVPT ?Благодаря предварително!
И 4-те са добри, аз лично бих заложил на първия или последния ; ) Това са най - доказалите се продукти според почти всички билдери в спорта ; )
Поздрави.
04.10.10
13:50
казано от HeartCore на 03.10.10, 23:35:
Не мога да разбера,от конските дози кофеин в азотните буустъри не се ли обезсмисля приема на креатина?
Не, но когато имаме кофеин и креатин говорим за формули подобряващи (стимулиращи) тренировката. Приемът им е обоснован при културистични тренировки с голям обем, през основният период.
казано от somec на 01.10.10, 22:56:
➡ CellMass AVPT и ➡ N.O. Xplode AVPT ?Благодаря предварително!
Аз бих заложил на 2-рия вариант. Presuge е 30 пъти по-добър от Jack3d, а за Intrabolic-a няма нужда да говориме. Има направо стакове на Athletic Edge, в които има още 1-2 добавки.
@ famous По колко кутии Jack3d и PSU си изпил ? Айде стига празни приказки...
казано от korpusito на 04.10.10, 16:03:
@ famous По колко кутии Jack3d и PSU си изпил ? Айде стига празни приказки...
Хм, добре, спирам. Всичките, които познавам и са пили 2-та продукта казват така.
казано от Владимир Недков на 04.10.10, 13:50:
казано от HeartCore на 03.10.10, 23:35:
Не мога да разбера,от конските дози кофеин в азотните буустъри не се ли обезсмисля приема на креатина?
Не, но когато имаме кофеин и креатин говорим за формули подобряващи (стимулиращи) тренировката. Приемът им е обоснован при културистични тренировки с голям обем, през основният период.
В този ред на мисли бих искал да те питам - веднъж по време на тренировка комбинирах Атак с Гуарана на Пийк. Ефекта беше ‘Уау’ , но не го повторих заради кофеина в гуараната. Според това, което си написал мога да ги комбинирам, така ли?
04.10.10
20:59
:) Нали не очакваш да знам състава на всички продукти, на всички фирми внасяни у нас? Какво е имало вътре, говори ми в генерични съставки?
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 04.10.10 20:59.
:) Извинявай, закъснявам за работа, затова ето два линка -
fitness1.bg/scitec-attack/
https://www.peak.ag/catalog/guarana-p-197.html
В общи линии, креатинова матрица, с лек напомпващ ефект и енергетик с кофеин. Благодаря!
05.10.10
07:51
Честно казано ти си си сглобил един доста читав азотен бустер:)
Нome made:)
05.10.10
10:24
Да, това е добра формула подобряваща тренировъчното изпълнение. Азотните буустери имат по-семпли формули, а как ги водят по магазините е друг въпрос. Комбинацията от креатинова матрица, азотен буустер в един прием и малко по-късно кофеин и таурин, във втори прием може да сработи дори по-добре от стандартна смесена формула. Всичко зависи от тайминга на усвояване/крива на ефект. Освен това отделният прием дава възможност, сам да си дозираш кофеин-таурина, като качваш нивото му с малко след всяка втора тренирковка в течение на две три седмици.
Благодаря и на двама ви! Да, май наистина се получи хоум мейд азотен бустер. Започнах да пийвам дозата Атак малко преди тренировка и изпих две капсули от гуараната 10-15 минути след началото й (точно както е написал Владимир, без да знам за това, просто така се случи). Наистина чувствах много голям прилив на енергия и концентрираност.
Ще продължа да ги комбинирам, а за след това съм си взел Хот Блъд, и ще мога да сравня ефекта.
Мнението беше редактирано от FaceOff на 05.10.10 15:24.
За да не отварям нова тема ще попитам тук.Кой стак е по-добър за качване на мускулна маса ➡ USP Labs - Jack3d и ➡ Gaspari Max-Performance или ➡ Athletic Edge IntrAbolic и ➡ Athletic Edge PreSurge Unleashed. Много се колебая кой да избера, понеже са на една цена.Според вас кой е по-добрия стак?
08.10.10
14:39
jack3d + scitec krealkalyn + intrAbolic
според мен е по-добър вариант, ще ти стигне за повече време и ще даде повече ефект в дългосрочен план от сайз он.
А кофеин-таурин преди тренировка доло горе по колко грама трябва да се дозира за един 65-67 килограмов човек :) ?
08.10.10
16:21
казано от Dimeca на 08.10.10, 14:37:
За да не отварям нова тема ще попитам тук.Кой стак е по-добър за качване на мускулна маса ➡ USP Labs - Jack3d и ➡ Gaspari Max-Performance или ➡ Athletic Edge IntrAbolic и ➡ Athletic Edge PreSurge Unleashed. Много се колебая кой да избера, понеже са на една цена.Според вас кой е по-добрия стак?
PreSurge Unleashed е най-силният бустер на пазара в момента. Всеки който е пробвал Jack3d и след това PreSurge Unleashed - остава на PreSurge Unleashed.
Провери форума на bodybuilding.com - там всички са луднали по комбинацията na AEN
08.10.10
18:35
казано от Aleksandar Marinov на 08.10.10, 16:21:
казано от Dimeca на 08.10.10, 14:37:
PreSurge Unleashed е най-силният бустер на пазара в момента.
Може ли изследването, или си говорим празни приказки?
08.10.10
18:45
Само аз ли си мисля, че на 16 години не му трябват азот и креатин?
08.10.10
19:51
Не. И аз мисля така, но съм пропуснал че е на 16.
09.10.10
00:35
По скоро ако е азот, да е Hemavol : )
На тази възраст няма смисъл да се тъпче с азот. Комбинацията му е Протеин + Креатин!
Колкото до азотните буустъри са малко спорни понятия “силен” и “слаб”. От личен опит съм разбрал, че всичко зависи от организма. При мен “слабия” Hot Blood действа повече от перфектно, нещо което не мога да кажа за “силния’ NO Xplode, от който не усещам абсолютно нищо. Така е не само с буустърите, ами и с всички добавки. При всеки работят различно ;)
Мнението беше редактирано от Rafael на 09.10.10 10:21.
09.10.10
11:54
казано от Rafael на 09.10.10, 10:20:
На тази възраст няма смисъл да се тъпче с азот. Комбинацията му е Протеин + Креатин!
Колкото до азотните буустъри са малко спорни понятия “силен” и “слаб”. От личен опит съм разбрал, че всичко зависи от организма. При мен “слабия” Hot Blood действа повече от перфектно, нещо което не мога да кажа за “силния’ NO Xplode, от който не усещам абсолютно нищо. Така е не само с буустърите, ами и с всички добавки. При всеки работят различно ;)
Всичко е до партидата на бустера. Коя е с дека, коя е с амини. :)