08.10.10
18:46
за какъв по-точно ефект става въпрос?
08.10.10
18:48
Да бе, сто пъти спомена за страничен ефект, а пропусна да кажеш какъв е :D
08.10.10
18:50
E, какъв да е, като при всички нашумели последно време топ продукти в тази категория ; )
Може би става дума за нечовешкия краш след тренировка, което беше и при мен. 3-4 часа след тренировка бях замаян и си усещах сърцето в шията като бие и направо не можех да стана от стола.
08.10.10
18:57
При мен нямаше краш след 2те мостри на Маринатата. А по принцип си крашвах много яко от Джака.
08.10.10
18:58
няма как да стане точно от Маринеида
аз направих 3 тренировки на половин доза
днеска ми беше първата на цяла - абсолютно никакъв проблем , плавно си идва енергията и плавно си отива никакви крашове тремори джитъри и т.н.
08.10.10
19:04
Не е краш, от друго е ; )
08.10.10
19:06
E кое друго де???
08.10.10
19:19
хах тва го бях чел за Джакеда
значи е заради гераниума
08.10.10
21:57
В темата го има ефекта :) не си мъж
08.10.10
22:02
ама чакаи сега не можах да разбера - влоши ти се потентноста ли или ти се сви?
08.10.10
23:13
И двете. Смисъл беше си на 75% и няма начин да я ползвам Марината, колкото и да е добра. При един приятел същия ефект и няма от какво друго да е.
09.10.10
00:34
Баси мъката, уж разбирате, 2 дена не познахте “проблема” ; )
09.10.10
08:13
а как да познаем - боб ли да хвърляме или да гледаме на кафе????
при мен няма нищо подобно
казано от padre на 09.10.10, 08:55:
При мен от ОЕП го имаше и то направо фрапантно :Д:Д
x2
28.08.12
19:14
Здравейте,
Току що понаднах на темата и имам нужда от мнението Ви.
Утре сутринта (09:00 ч.) ми предстои физически изпит за държавна служба в МВР - ГДНП. Предполагам повечето от Вас са наясно с нормативите. Тренирам от около месец - лицеви опори, бягане и др. основни двигателни упражнения в домашни условия. Горе-долу постигам приемливи резултати, но разбира се искам да се представя отлично утре на теста и днес реших да мина през фитнеса на Боевски за съвет и някаква добавка, която да ми помогне. Никога не съм тренирал усилено във фитнес, никога не съм пил каквито и да било хр. добавки и т.н. Тежа седемдесет и пет килограма, висок съм около 1,75 м. и смея да кажа, че съм в добра форма. Инструктора във фитнеса още след като започнах да му обяснявам какво ми предстои, се пресегна и ми даде една доза от препарата Muscle Мarinade, уверявайки ме, че го е предлагал на всички кандидат-полицаи и абсолютно всеки път е получавал добри отзиви - били много доволни и взели теста перфектно. Каза като стана сутринта да не ям нищо и половин час преди теста да я изпия. Щял съм да си избягам и осемстотинте метра за нула време и да си направа 60 лицеви опори без да се изморя и т.н. Четейки нагоре темата в мен възникнаха някои притеснения предвид факта, че продукта е доста силен, а аз нямам никакъв опит. Да не се надрусам зверски от това нещо, да хване да ми притупа сърцето и да ми стане лошо, да се озверя и да изкопая стадион Раковски или още по-зле - по държанието ми да ме усетят още при даването на инструкциите, че съм взел некви химии и да ме дисквалифицират. Наистина незнам какво да очаквам, а ми е изключително важно и не искам да се издъня.
Edit: Току що един приятел - фитнес маниак ми донесе пакетче (като от 3в1) с еднократна доза (18 гр.) naNO VapoR HARDCORE PRO SERIES. Било подобно на Muscle Мarinade. Щяло да ми даде и кислород и зверска сила и издръжливост и съм щял да бъда като тазманийския дявол утре на физическия тест.
Искам да обърна внимание, че няколко часа по-късно (в 14:00) ще се явявам на тест за езикова култура в МВР и не бих искал ефектите от тези прахчета да не са отминали все още и да незнам къде се намирам там...
Ако риска е голям, бих предпочел да не приемам нищо, а да се измъча на чисто.
Моля за съвет.
Благодаря предварително.
К. Стоянов
Мнението беше редактирано от Kristian Stoianov на 28.08.12 19:47.
Здравей! Бих те посъветвал да не примаш буустери и стимулатори на ЦНС, защото нямаш опит с тях. От напомващия ефект на маринадата може да ти се вдървят краката, също така не е изключено и прилошаване и сърцебиене. Моят съвет е закуси стабилно, като закуската ти да не е непосредствено преди теста за издръжливост, за да не получиш дискомформ и тежест в стомаха! Евентуално може да си вземеш една “енергийна” напитка и да си прецениш дали да я изпиеш преди физическото изпитание.
Не се претеснявай, а се наспи добре, за да имаш сили за утре! Късмет!
По-здрави!