вярно е голяма цигания това с прайсмача.и лъжат сайтовете или минават тънко.днеска го видях на 105 изолата от 4 кг на сайтек в пауърбгото и поисках прайсмач от магазините, които казват, че правят.еми, какво да ви кажа, пълни лъжи.мога да си копирам чата да видите, какво ми разправят.....казаха, че пауъра имали грашка в цената, питах ги тия от пауъра ще ми го пратят ли, казаха, че го свършили, но след малко ми звъннаха да ми кажат, че имат вече и ми го пуснаха.ще се избиете за 3 лв ей, много сте...., което може да радва само крайнети клиенти, а шефа на пауъра не го знам, на какви цени ги взима, но ви цака с двойки фатмаци или да продавате на загуба или да излезе, че лъжете и напълно успява.ама сами сте си виновни, щото едни други си дъмпвате цената, аз ако бях търговец, щях да се разбера с другите да има някаква еднаква цена, ама нали сме в българия, така си правите работите.
04.10.10
21:09
абсолютно циганска работа
ако продължава така скоро пауър бг ще доминира на пазара за добавки
пожелавам им го
Идеята на прайсмача принципно е добра, но в България се изроди (както става с повечето неща).
казано от caihundrel на 04.10.10, 21:09:
пожелавам им го
Те хубаво го дават 4 кила изолат за 110, обаче ..
Цената за продукта важи при поръчка над 200 лв
04.10.10
21:27
тц тц тц
и пак недоволни има еиии:)))
E, че бая работи ще трябва да си земиш за 200 лева, аз ако искам 1 протеин :P
04.10.10
21:30
e да ама протеина ти идва 25 кг - 1 кг
изолат!!:)))
взимаш един екстенд и едни креалкалрин на Сайтек и ето ти супер стакче !!!
04.10.10
21:32
Шансът да се задържат граничи с оставането на ЦСКА в А-група (angel)
казано от Rikoo на 04.10.10, 21:25:
пожелавам им гоТе хубаво го дават 4 кила изолат за 110, обаче ..
ми ако им следиш сайта, ще видиш, че постоянно въртят цените, нали ти казвам, че цакат другите
сутринта беше на 105 и го поръчах на тая цена, после пак са ги сменяли, но пак си е голяма далавера цената, то като ти трябват и други добавки те устройва така, ама нищо чудно утре пак да е по-ниска или да са махнали 200-те лева
и обърна ли внимание, че толкова ненормални цени дават само за същите протеини на сайтек в другите сайтове, които са писали прайсмач
въобще тая система е нож с две остриета
като говорих с админа по скайпа, човека беше изпушил, не можеше да се оправи вече с поръчките и вика още не са ни толкова много според шефа потребителите, представям си, какво ще стане, като станат колкото иска
тука в тая тема стана неактуално да четеш, кой е най-евтиния протеин вече, щото докато вчера бил някъде 180, другаде с прайсмач 177, третите я свалили до земята
Не виждам какъв е проблема в прайсмача ;) Все пак си в България, и стандартите съкс :) Ако можеш да минеш изгодно давай :P
ми, човек, аз го казах проблема
исках прайсмач, ма не дадоха, е толкова им е прайсмача
Преди 1-2 месеца се хвалеше някакъв пич, че му дали прайсмач, но сега на теб ти отказват, кой знае ;) Така или иначе, си го взел евтино няма от какво да се оплакваш :)
Ето го най-изгодния протеин в момента http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=94&products_id=726 . Търса си човек ,с който да разделиме по една кофа , че тря поръчка над 200лв
Мнението беше редактирано от westdogg на 04.10.10 22:03.
казано от caihundrel на 03.10.10, 15:41:
и Голд Стандарта няма добър вкус хем си взем шоколад но не можеш да очакваш протеин в които има и хидролизат да е с добър вкус........
Колко вкуса на ГС си пробвал ? Мога да ти кажа,че точно шоколадът е най-лошият от всичките.Аз съм пил от всичките възможни видове и трябва да ти кажа,че са си много вкусни.
казано от a.k.a The Boss на 04.10.10, 22:17:
казано от caihundrel на 03.10.10, 15:41:
и Голд Стандарта няма добър вкус хем си взем шоколад но не можеш да очакваш протеин в които има и хидролизат да е с добър вкус........
Колко вкуса на ГС си пробвал ? Мога да ти кажа,че точно шоколадът е най-лошият от всичките.Аз съм пил от всичките възможни видове и трябва да ти кажа,че са си много вкусни.
Босс, и ягодата не ми харесва особено, малко е стипчива някак си, в мляко е ОК, но във вода е кофти.
казано от Rikoo на 04.10.10, 21:25:
пожелавам им гоТе хубаво го дават 4 кила изолат за 110, обаче ..
Предишната оферта беше 138лв за изолата мисля, което си беше най-добрата оферта на пазара без прайсмач. Това в момента е хвърлена ръкавица към прайсмача на другите търговци.
Между другото трябва да се радваме, че може да пием прилични пудри на прилични пари, а не да спорим!! ;)
07.10.10
14:36
silabg.com/bg/7846-REVOLUTIONS-WHEY-SHAKE.html
поредната супер оферта от Сила.бг
И на мен са ми отказвали прайсмач , понеже видяха , че ще им излезе доста солено прайсмача и ми казаха , че не могат да ми дадат гейнера , който аз исках , но спокойно ми предложиха друг със 30 лв по скъп който казаха , че можели да ми го дадат ... пък за тес протеини 4 кг за 100 лв мн се самнявам аз да са истински .. като знам наща држава най-много да са правени в някой цех или да са мешани с брашно :D такива филми си набивам аз
Ми щото съм свикнал да ги гледам с доста по-висока цена и сега изведнъж така да намалят .. това означава , че или преди когато сме си купували на високата цена сме били доста избоцани или сега просто продукта е съмнителен , а аз съм имал опит със съмнителни продукти закупени от тук , така че нищо няма да ме изненада .. може би греша ма както казах всеки със филма си :)
07.10.10
17:21
Не виждам какво е циганското в прайсмача, а това че са отказали тоя изолат според мен има резон защото има допълнителни условия при покупката, все пак използват изпитан маркетингов трик с тая поръчката за над 200лв.
Той не говорише за конкретния продукт, но всички знаем, че ако си прекалено прецакан ще откажеш прайсмача :D
07.10.10
18:02
Няма нищо реално в 105 лева цена за 4кг, при легален внос това е адски близо до цената, на която се получава продуктът :)
Да, в България сме, но дори и в чужбина никой не продава продукт за 105 лева с печалба 5 лева ;) Това не е магазин за хранителни стоки да продаваш хиляди. Има нещо много съмнително в този сайт и аз не съм от тези, които ще се вържат ^^
В крайна сметка няма нищо лошо в прайсмача. Така търговеца увеличава шансовете потенциалния купувач да купи точно от него, и в крайна сметка и клиента е доволен, получавайки още по-ниска цена. Въпрос на личен избор е дали точно тези 3-5-6 лева ще изиграят решаваща роля при покупката. Относно цените няма какво да се заблуждаваме. Официалните вносители, а и другите търговци, които могат да си позволят големи поръчки полчават наистина доста ниски цени от производителите или от големите ритейлърс продавачи. Говоря за по-ниски от това, което виждаме по американските сайтове примерно (защото обикновенно това е базата за сравнение). Не сте ли се замисляли как няколко големи магазина дават промоция за един и същ продукт по едно и също време? А и обикновенно продукта е с изтичащ срок на годност? Това е защото голяма партида от продукта е влязла в бг и се разпределя между магазините, а не сайтовете Х, Y и Z са си правили сами поръчките за този продукт и съответно и партидите на продукта биха били различни. Съвсем грубо казано, при една поръчка от няколко хиляди $ търговците получават наистина много ниски цени, и съответно и добра печалба.
Лошо няма, всички трябва да ядем ;)
07.10.10
19:02
Е фитнес1 последно правят ли прайсмач на тия 116лв, т.е. 111? Или кой е наи-изгодния протеин?
Като ви по изчетох мненията все повече се убедих че тук няма място вече, изроди се тотално всичко освен да мрънкат нищо не се прави ... ех мъка мъка ... айде със здраве .. Но е така като падна средната възраст на форума на 15, какво да очакваш.
казано от Камен Каменов на 07.10.10, 18:02:
Няма нищо реално в 105 лева цена за 4кг, при легален внос това е адски близо до цената, на която се получава продуктът :)
Да, в България сме, но дори и в чужбина никой не продава продукт за 105 лева с печалба 5 лева ;) Това не е магазин за хранителни стоки да продаваш хиляди. Има нещо много съмнително в този сайт и аз не съм от тези, които ще се вържат ^^
Забравяте условието на продавача : “Цената за продукта важи при поръчка над 200 лв и 1 брой от продукт с отстъпка под 30%” !
Така, че, няма да му е 5 лева печалбата. Правят си сметка, че ще купиш неща за още 100лв и то без да са толкова намалени, т.е. ще имат печалба от тях! А евтиния протеин просто го пускат като магнит...
Този трик ми хареса :)
Сега си получих поръчката от
http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=94&products_id=726
като цяла нямаше проблеми (освен малки проблеми с куриера) протеина си изглежда визуално по същия начин както и от другите сайтове от които съм поръчвал Scitec срока на годност е до 05.2012 спрямо вкуса не мога да преценя взех си ванилия а той си е гаден. Сега няма ги другите глезотии като мостри, подаръци, фланелки и т.н но като си има предвид че спестявате над 50лева си е доооста добре.
Мнението беше редактирано от Stan на 08.10.10 09:25.
08.10.10
09:25
141 лв? :) Нали беше 114?? power-bg менят цените с часове.
С тази цена от 141лв можеше да искаш прайсмач при някой от другите вносители.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.10.10 09:26.
08.10.10
13:39
Здравейте на всички! Според мен най-изгодния протеин в момента се предлага в Power and Beauty и е Optimum Nutrition Classic Whey за 63 лева 5 либри. Вярно е, че е срока на годност е до края на септември, но пък си заслужава според мен :) Ето и линк: (пише, че го няма на склад, но като отидох до магазина го имаше в наличност) http://power-beauty.com/index.php/suplements/classic-whey-1.html
Мнението беше редактирано от Kiril Dimitrov на 08.10.10 13:41.
Леле, съвсем ви се промиха мозъците. Тоя протеин да го раздават няма да го взема, пък камо ли да дам 60+ лева и да се чувствам на далавера... нЕмам думи :x
казано от NightElf на 08.10.10, 07:37:
казано от Камен Каменов на 07.10.10, 18:02:
Да, в България сме, но дори и в чужбина никой не продава продукт за 105 лева с печалба 5 лева ;) Това не е магазин за хранителни стоки да продаваш хиляди. Има нещо много съмнително в този сайт и аз не съм от тези, които ще се вържат ^^Забравяте условието на продавача : “Цената за продукта важи при поръчка над 200 лв и 1 брой от продукт с отстъпка под 30%” !
Така, че, няма да му е 5 лева печалбата. Правят си сметка, че ще купиш неща за още 100лв и то без да са толкова намалени, т.е. ще имат печалба от тях! А евтиния протеин просто го пускат като магнит...
Този трик ми хареса :)
Верно си ги промиха, избихте се за тоя гаден сайтек.Сега погледнах и още повече са се изхитрили в пауъра.Пуснали са пак същата опция, но за по-евтините протеини са направили условието до 150 лв.Обадих се да ги питам, ако поръчам в момента това ли е цената, казаха да, но продадохме всички 4 кг опаковки, в понеделник ни идват новите и нови опаковки на сайтек.А за качеството, понеже взимах премиум и за мой познат изолата на сайтек, той си провери протеина в сайтек, мога да кажа без да се кривя, че всичко е, каквото е, дати, срок на годност, запечатани, номерата им излизат валидни.Просто сайтек си прецаква сам по-малките вносители и им дава по-високи цени, ако се разгледа хубаво в нета, веднага става ясно, кои взимат на едро и за това дават по-ниско.Излиза просто, че фирмата прави същото, като вас, не е еня за дилърите и, важното е да си реализира стоката.
И е естествено, че другите магазини не искат да дават прайсмачове, като тия са си сметнали хем да имат минимална печалба, хем другите да не могат да продават.
Мнението беше редактирано от Big Ivan на 08.10.10 13:52.
казано от korpusito на 08.10.10, 13:48:
Леле, съвсем ви се промиха мозъците. Тоя протеин да го раздават няма да го взема, пък камо ли да дам 60+ лева и да се чувствам на далавера... нЕмам думи :x
x2
Ако ми го дадат за 50лв ще го взема и ще го прайсмачна във форума :D :D :D
Може ли да обясните защо е толкова лош,с изключение,че е с изтекъл срок на годност?
казано от Андриан К на 08.10.10, 15:42:
Може ли да обясните защо е толкова лош,с изключение,че е с изтекъл срок на годност?
Не е с изтекъл срок на годност, просто не е това, за което се бият в гърдите сайтек, че е голямото качество и вкусотия.
Самата марка е унгарска и е регистрирана просто в щатите за прах в очите, не е американска, цялата им политика е маркетинг, реклама и заблуда, за да те хванат на въдицата.Имат и хубави неща, но протеините им точно не са най-големия им плюс освен цената.Ако ми е толкова за евтин протеин, българските са евтини, ама са още по-зле на качество, нито са изчистени свястно от баластни вещества.Те всички се бият в гърдите, че по нищо не им отстъпвали продуктите на известните марки, ама дали е така.
Ако бяха много добри отдавна да ги продаваха в щатите, англия...А още по-евтини има и в диетичните, само където после може да разстреляш тоалетната от толкова лактоза.За мен качеството е на първо място и за това първо бих гледал качествен протеин и вече от него да избера най-евтиния.Би трябвало темата да е така.Най-евтиния и най-качествен протеин.И за това продължавам да си държа на сай-ментъра.По всички тези показатели е най-доброто.Оптимума хубав, хубав, но и скъп, скъп.