СЪРЦЕ

IV

14.04.05
01:20

момчета някои получажал ли е такожа гадно сарцебиене .описвам го става ти гадно се едно някои те е стиснал за врата и прасците ти омекват идва изведнаж и като клекна за минута две три минава барзо както е дощло
Моля не заменяйте буквите с цифри!
Емил

14.04.05
09:42

От едно известно време ми се случва, но това е от многото и бързо качени килограми през зимата.
Иначе през пубертета ми се е случвало едва ли не всичко и тогава всички лекари казваха - спокойно от възрастта е, ще премине. И се оказаха прави. (Да не повярваш :D )Иначе може а от колебания в кръвното налягане (добре е да го измериш точно когато се случи). Ако е ниско, кафе, кола, течности (вода най-добре). Ако е високо, леко редуциране на работните тежести, временно, би трябвало да свърши работа. Най-вероятно (ако няма друг проблем), всичко се дължи на леко претрениране.
Поздрави

14.04.05
10:24

И аз така мисля. На мен по време на тренировка никога не ми се с случвало, но веднъж го получиш по време на игра на Каунтър страйк и Уар крафт :lol:  :lol: . Не се базикам! :lol:  Просто е моментно нещо, тогава беше единствен път. А при тренировка се получава опредлено при НЕЗАГРЯТОСТ, когато се метнеш на високи тежести, или не толкова високи, преди да се загрявам поне 15 минути. Просто сърцето, белия дроб и т.н. трябва равномерно да се подготвят за натоварването, иначе става - ТАКА. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1