09.10.10
16:02
Какво е мнението ви за продукта?
http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=94&products_id=550
600грама чисто креатин за 36 лева и то не монохидрат а матрица с различни форми
Патентована мултивекторна креатинова матрица CREA-BOMB: 5 000 mg *
- три- и дикреатин малат
- микронизиран креатин монохидрат
- креатин етил естер
- креатин оротат
- креатин глюконат
Все пак ниската цена ме навежда на мисълта че може повече от половината да е монохидрат...
Не намерих никакви отзиви за него. Някой пробвал ли го е и останал ли е доволен?
Смятам като приключа с Джак3да да почна креатин и се чудя дали да си взема матрица или монохидрата на примафорс.
09.10.10
16:15
Ползвал съм го и имах задръжка на вода, но съм прекалено чувствителен към монохидрат и го отдавам на това.
Бъркаш в в частта за наличието на монохидрат - далеч не е половината от дозата или повече. Сила - ДА, качване на кг. задоволително, но ми е трудно да определя поради водната задръжка, специфичност на храненето ми и факта, че спрях тренировките за 3 седмици още преди довършване на закупеното от мен количество. Ако те притеснява наличието на монохидрат и имаш търпение в понеделник ще снимам колко е утаения монохидрат в шейкъра на едно пакетче. За парите си - добър избор на матрица.
09.10.10
16:27
Тъй като до сега съм пил само Етил Естер(малки разфасовки и при това недоизпити) и то на пауър фууд=> опита ми с креатин е нулев. Чудя се дали да не пробвам чист монохидрат, но нямам нужда от допълнително задържане на вода тъй като килограмите ми са достатъчни а тренирам и ММА и допълнителна тромавост ще е излишна. Не знам дали ако пробвам чисто моно няма да задържа вода. Според вас на Примафорс добра ли е суровината (в смисъл да не задържа много вода) или предложете нещо друго, защото до колкото знам по-добре първо да се пробват чистите форми на креатин а след това да се прибягва до матрица.
09.10.10
16:42
На човек нямащ опит с креатин бих ти препоръчал да изпробваш всичките видове креатин, като започнеш от монохидрат. Първата разфасовка препоръчвам да е от малките 100-200 гр. След приключването на зареждащата фаза с монохидрат ще усетиш задържаш ли вода и изобщо чувствителен ли си към монохидрата. Сравнително малък е процента на хората чувствителни към монохидрат.
Щом се занимаваш с ММА те съветвам да погледнеш един интересен в мойте очи продукт FIGHT FACTOR на Нутраболикс.
09.10.10
17:38
Разгледай Fight Factor-a, както и Musclespeed ; )
Иначе, колегата над мен е казал всичко необходимо и темата се изчерпа.