06.10.10
13:14
Палачинките си правите както си знаете, но вместо сладко, ползвате протеинова пудра. Препоръчително е да е някоя по-вкусна такава. Аз съм опитвал с вкус ягода, шоколад и ванилия на Нектар. Та...
1. Една доза протеин се сипва в чаша. Може да я сипвате на порции за да не слепва като добавите малкото количество вода/мляко;
2.Добавяте по много малко вода/мляко (с мляко е по-вкусно!) и разбирквате като периодично добавяте на порцийки дозата протеин.
3.Бъркате докато стане смес, годна за мазане.
4.Мажете и плюскате!
ИнЖой!
06.10.10
19:38
Един шоколад на Сайтек ще свърши перфектна работа :)
09.10.10
17:24
Аз пия изолата на сайтек-шоколад, с тея буци дето често се появяват незнам колко перфектно ще стане, ако е префешънал по-може :)
09.10.10
17:42
Да, като моя :D Само, че моя е ягода :)
Ако добавиш полу-размразени плодове (като ягоди, малини, къпини) се получава наистина като сладко :)
казано от HeartCore на 09.10.10, 20:02:
Ако добавиш полу-размразени плодове (като ягоди, малини, къпини) се получава наистина като сладко :)
Да, аз банан слагам :)
казано от CircleOfPain на 09.10.10, 17:24:
Аз пия изолата на сайтек-шоколад, с тея буци дето често се появяват незнам колко перфектно ще стане, ако е префешънал по-може :)
Ще ги мачкаш тея буци с лъжицата :) Идеята е не да си правиш шейк, а много гъста консистенция, която да се маже. Т.е. за целта ти трябва чаша и лъжица, а не шейкър, блендер или каквото и да е друго.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.10.10 20:27.