07.03.05
00:05
От кога ви започва диетата за изчистване! Лично аз я стартирам от утре!
07.03.05
09:37
На мен ми започна миналия понеделник ама се оказа, че имам да чиста повече от колкото мислех и ще е мнооого тежко и проблемно.Неки всеки в темата да запише как мисли да планува свтоята диета към какви количества хранителни вещества се ориентира, мисли ли да взима добавки за това и малко повече подробности.Благодаря за вниманието.
Аз ще започна този път по интуиция и плана ми е да сваля около 5клг. Сега съм 105 кила с 19 процента мазнини. Това е доста защото преди съм постигал 95клг. с 7процента мазнини. Но няма значение ще сваля 5клг. бавничко и ще почна културистична тренировка, защото сега съм на силова. А диетата ще ми е зонова с яко плодове и въглехидрати и всичко както си трябва.
по-здрави
Аз лично избирам редуване на НВД с ВБД! Но ще видя дали финансово дали ще удържа, после и психически, защото добавки няма да взимам , само твърда храна и много месо - над 1,5 на ден, заради белтъчината. И силно витамино-минерални на добавки
Отказах се да чистя тази година. Не ми е интересно (миналата чистих около 7 месеца ).
Иначе (ако щях да чистя), директно преминавам на зонова диета с 20% завишение (защото стойностите, които дава Бари Сиърс са наистина много ниски). Бих чистил постепенно за три месеца (Април, Май, Юни). Добавки не ползвам. Еми това е .
07.03.05
12:30
Почнах на 3 март
Ще почвам след около месец, защото програмата ми не позволява по-рано! Аешна увеличил си доста месото виждам, но за НВД е супер, ако успяваш да го изядеш това цялото количество!!! Иначе колко смяташ да свалиш? Лично аз смятам да свалям с НВД и един високо въглехидратен ден в седмицата, 3-4 пъти кардио на седмица, както и фет бърнер, понеже не съм особено чист 12 % подкожна, моля се да сваля до 7-8%!!! Успех на всички в чистенето - лично аз ще видя зор, защото качвам лесно!!!
09.03.05
20:30
аз щях да чиста преди време но ще почвам от сега , успех на всички :) ! на мен ще ми е нужен :)
Батка, месцето си ми е мания, ако можех и с него щях да закусвам. Мисля по план да бъда 88 кг с 8% мазно! Това ще са , поне ще гледам да са мазнини само, 7-8 кг.
Е какво ти пречи да си закусваш с пържолки ?Аз го практикувам редовно и хич не ми е кофти ;)
Почнах да чистя от преди две седмици. Това ми е първото сериозно чистене (преди почти нямаше какво). Тренирам от година и нещо и зимата експериментирах с диетата, ама се поомазних повече от предвиденото :? Смятам да карам на 4 дена с ниски и 1 с високи въглехидрати и 2-3 пъти седмично кардио. Има време да изчистя и не бързам, като гледам да запазя максимално мускули. Сега съм още на нещо като преходен режим но след 1-2 седмици минавам на това дето писах горе (4:1 или 5:1). Успех с чистенето на всички (за тези които не чистят - успех в качването :D )
Е какво ти пречи да си закусваш с пържолки ?Аз го практикувам редовно и хич не ми е кофти ;)
Е, друго си е овес, и така и така едно и също ще ям не ден, не два ... :D
10.03.05
11:29
ИЗглежда НВД и ВБД е най=често практикуваната тактика.АЗ съЩо въЗнамерявам да Заложа на нея.Не че се раЗличава много много от сегаШната ми диета,но просто Ще прибавя доста кардио към нея и Ще чакам чудо да се случи :lol: :lol: :lol:
Аз след всички опити да кача- свалих 2 кила :( , така че мисля да си хапвам добре до 10 април и после ще чистя. То басейните нали юни отварят :P А и сега ми е много студено да чистя. Но съм решил с фетбърнъри(купих си ги преди два месеца, щото имах пари тогава 8) ), НВД и кардио след всяка тренировка+ 1-2 дни само кардио и корем. Само не знам какъв сплит да си направя за др. мускулни групи.
Успехи на всички!
П.С. Какво ли не правим заради жените! (не ме нападайте, знам че те не са основния мотиватор :D , ама друго си е да те похвали жена)
Да ви кажа момчета смятам да почна да чистя когато се стопи снега някаде след 1-2 седмици почвам да чистя за лятото защото морето ме очаква аз сам от Бургас и м/у сам спасител и тфа лято трябва да свалям мацки.Скоро и аз почвам НВД :wink: .Пожелавам УСПЕХ на всички
Аве гларус, ти ще спасяваш или ще сваляш мацки, а :lol: :lol:
Доплувай някой ден до Златни, аз там съм спасител :wink:
11.03.05
12:41
вие сичките спасявате мацки, ебати ....а аз като няма кво друго, смятам да си спася пресата от излишните мазнинки към края на април, даже и по-късно може....кардио и преси на гладно и балансирана диета и после и аз може да спася някоя и друга мацка пред вашите постове :D
И аз почвам да се чистя от тия дни ще баде доста трудно, искам да питам как се изчислява процента на мазнини в тялото,благодаря предварително и УСПЕХ :) :) :)
17.03.05
17:46
ае пичове скоро почнах с фитнеса и искам до лятото да се изчистя и да направя релеф като Брад Пит.Искам съвети за програми и диети.В момента съм около 90кг. Благодаря предварително 8)
[quote author=“stanki4a”]ае пичове скоро почнах с фитнеса и искам до лятото да се изчистя и да направя релеф като Брад Пит.Искам съвети за програми и диети.В момента съм около 90кг. Благодаря предварително 8)
Чети темите във форума и сайта.
п.п. И аз искам бицепс като на бат Арни/на младини/, ама на не се хваля. :)
аз сега почивам и след 2 седмици почвам втора фаза за покачване на маса...чистенето почва юни месец и ще завърши за 4 седмици 8)
Е айде да ми е честито. 17 % мас :). то според мене не е мноо правилна, щото по принцип съм си с някви тънки китки :) Самата стажа си ми е няква тънка на мене. Някой от вас да има 18см. китка?
13.04.05
23:51
мойта е 17,5 не се оплаквай :?
14.04.05
00:28
Идеята е следната да чистя ли вообще аз сам на 15 два месеца 3 до 16 и тренирам от септември ... нз да чистя ли или не 76 кг на 173,5 около 18 % мазно (може и по малко да е защото сам с разширен корем мноо е издут а смятам по таблицата на емо ) така какво мислите аз мисля да си тренирам още 1 година без да чистя :)
По добре мини на балансиран режим, недей да чистиш. Аз лично направих така: почти изключих въглехидратите от последните две хранения, освен ако някое от тях не се пада следтренировъчно. Добавих кардиотреировки в нетренировъчните дни. Гледам да внимавам какво ям. Резултатът е, че качвам относително чист мускул, в смисъл че качвам кг без да рате %мазнини или много малко. Но ще огранича още мъничко храната (някой и друг плод примено, някоя и друга филия хляб) и се надявам всичко да е ОК.
14.04.05
10:57
ех че незнам как да кача снимки тоест несам търсил койх предлага такива услуги за да постна снимки да видите за какво става въпрос при мене ;)