Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

докато помисля и чета хем ще събера и пари :D:D   хитро а ? мерси за линкчетУ.. брей 110лева за 2,5кг тва’ ще ми стигне за известно време :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.10.10 18:28.

08.10.10
18:39

Забравих да кажа и за протеина на Пико.Той е доста евтин 13-17лв./кг.Според мен не е някакъв боклук, както твърдят някои хора.Пробвай го и него след време.

къде може да се намери това Пико... български ли е ? Взимал ли си такъв

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.10.10 18:40.

08.10.10
19:42

Гръцки е протеина .Аз знам че имат склад в София и Пазарджик, но и на други места може би.Не съм вземал, но познавам хора дето пият от него и са доволни.Нормален суроватъчен протеин.

Мнението беше редактирано от Нежния на 08.10.10 19:43.

сега се поразрових има и в русе такова нещо Е ще видя ще мисля и така :) мерси сега сметнах, че за нормалне прием от 2 грама на телесно тегло ми трябват 30 яйца на ден ;дд човек си няма друга работа и глупее само

09 Октомври 2010

Гръб, Задно рамо

1.Набиране с разл. хват - 3х +15кг ( 8,8,8 повторения ) +5кг
2.Гребане с щанга - 2х 70,90кг ( 13,10 повторения )
3.Гребане с Т-щанга - 2х 60,85кг ( 14,10 повторения ) +5кг
4.Полдаун с неотр. хват - 2х82.5,90кг ( 12,10 повторения ) +7,5кг
5.Мъртва тяга - 1х135кг ( 6 повторения ) +5кг
6.Обратен пек-дек с 1 ръка - 1х40кг ( 10 повторения )
Набирането беше много добре. Тежеста беше на място... Гребане с щанга също макар и да няма прогрес в тежестите все повече се доближавам до успоредно тяло спрямо пода... Т-щангата беше върха както винаги макар, че последните 2 повторения си позволих помощ от кръста.. Полдауна си беше на място... тягата беше мощна но не достатъчно май... леко тракане на зъбите и нищо повече ;дд обратния пек-дек го правих с 5кг по-малко от миналия път но отново последните 2повторения бяха непълни... ще намаля още другия път ... Все пак е събота нормално да не ми върви всичко на 100% и утре очаквам да не е на 100% тренировката

ХРАНЕНЕ

1. 10:30 - овесени ядки, ябълка, морков
2. 12:30 - зелен боб, картофи, 2 белтъка, сирене и вафла Боровец ( 13:15 )
3. 15:30 - боб, 5 белтъка, сирене
4. 16:30 - Тренировка
5. 18:00 - ориз със зеленчуци, 8 белтъка, сирене
6. 20:00 - яйчена манджа

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.10.10 20:19.

09.10.10
16:02

Знам, че не ти се снима клипче, но много ми се иска да видя техниката на гребането и френското от лег 10 повторения на 40 кила. Абсолютно ти вярвам на тежестите, просто ми е чудно колко ти е стрикнто френското, защото това са сериозни кила за стриктна форма.

лактите се разделят много ясно... катко билдерите го правят то аз ако вдигна 40лег френско в стриктна форма ще си счупя лактите на 2 места... :) Гребането с щанга ако имаш предвид си го правя в рамките на правилната техника отново с билдърски привкус ако може така да се каже...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.10.10 16:06.

CI

09.10.10
18:22

Кристианчо ся да не вземеш се набуташ с голд стандарта :)
Има много по-изгодни за същите пари...
Виж в общи теми за хранителни добавки, темата за изгодните протеини

добреммм ще го направя благодаря няма да си купя утре протеин така, че ще помисля :)

CI

09.10.10
18:33

На Сайтек са супер изгодни ама и тях почнаха да ги плуят имали аспартам, били унгарски беееее тоз народ се ушашави :D
За Сайвейшън лоша дума няма 132 лева -4.5кг
Сай ментор 80лева -2.250кг :)

4 кила протеин аз ще ги пия няколко месеца имайки предвид, че ако стане така, че си купя ще пия по 1,2 дози на ден :D

09.10.10
19:05

Пил съм Сайвейшан и сега пия Сайтек. Цената е почти една и съша, само където на Сайвейшън вкусът е по-лош, но за сметка на това не съдържат аспартам!

ахам... не, че разбрах какво ми говориш ама... спокойно още съм 70/30 за ‘’без протеин’’ хем няма пари сега хем... :) все пак мнения не са излизшни ! попълвам и цялата програма от хранене днес общо взето днеска съм изял ( става дума за белтъчини ) 
17 белтъка ( незнам колко има в порция от манджата ама да предположим 2 ) - 17х3 = 51 грама 
към 300 грама сирене - 3х17 = 51 грама
кисело мляко и малко отгоре = 15 грама

около 117 грама не е толкова зле поне за мен де

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.10.10 19:26.

09.10.10
19:26

На твое място бих си купил месо, вместо протеин.

казано от Rikoo на 09.10.10, 19:26:

На твое място бих си купил месо, вместо протеин.

Хах най-вероятно така ще стане Рико и с мене :) мацките много се впечетляват като кажа, че тва’ дето бутат е 110% натурално

09.10.10
19:28

А аз не бих хвърлял жълтъците :)

и аз преди ги ядох със жълтъците ама целия ставам на гъз... пъпки ужасни просто... ям по 1,2 жълтъка но днеска не ядох ( освен това в манджата ) ... като ги спра и за 2дена се изчиства на 90% кожата ми...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.10.10 19:31.

09.10.10
19:33

То и в пържолите има протеин, ама не на прах :D.И с протеин на прах пак ще си натурален.Сещаш се какво имам предвид

мда много добре те разбирам Марто... както казах гледам за сега с едното око натам и чета... като цяло няма нито един протеин от който всчки да са доволни ;дд Препоръчаха ми Скайтек там пък имало незнам си какво ама пък бил много хубав за цената си и е Изолат а това дали е удачно да го пия след като се върна вкъщи тоест... 30мин. след края на тренировката абе 10000 въпроси ама ако пусна тема ще ми кажат да чета другите теми ;дд

все пак измежду протеините не казвате нищо за тренировките добре ли са като упражнения и т.н. :)

CI

09.10.10
20:46

То протеина се пие 20-30 минути след тренировка, само че веднага след тренировката трябва да хапнеш нещо мед/банан/стафиди/глюкоза...

да това го правя ям мед... банана си мисля, че може да се вмирише.. :) един от въпросите е решен.. мерси

09.10.10
21:00

Въпросното ‘нещо’(Аспартам) в протеините на Сайтек е заместител на захарта(подсладител), но той участва в менюто ни всеки ден, дори и без да го осъзнаваме. Та дори дъвките Орбит и доста газирани напитки съдържат аспартам.

Аспартамът е около 200 пъти по-сладък от захарта и се ползва за получаването на сладък вкус без излишни калории.

За сега звучи добре, но се смята, че предразполага към мозъчни тумори. За това и хората ‘се пазят’ от него.

Мнението беше редактирано от Ivan / Cottage на 09.10.10 21:00.

Гррр... тва’  последното не беше хубаво :D и в крайна сметка излиза, че няма евтин качествен суровватъчен протеин евтин говоря до 40-45лв килото примерно... ще ядем значи повече и тва’ е

09.10.10
21:04

казано от kristiancho на 09.10.10, 21:02:

Гррр... тва’  последното не беше хубаво :D и в крайна сметка излиза, че няма евтин качествен суровватъчен протеин евтин говоря до 40-45лв килото примерно... ще ядем значи повече и тва’ е

Има!

Комбинирай се с приятели - купете 16кг изолат например, и си изпросете 20-на процента отстъпка.

оо мойте приятели са безпротеинови яки копелета... ако аз имам голям ген за тяло без добавки онея са извратени назобани по природно му

09.10.10
21:07

Е как ще няма, изолата на сайтек е 70 лева с прайсмач, 2 килограма, малко над 80 дози май беше. Освен това за аспартама.. малко вероятно, браат. Да вреден е, ама според мен прекаляват малко.

09.10.10
21:11

Пико не го забравяй...

ахам  а то Изолат става за следтренировъчното хранене да се взима така ли ? Да марто четох за пикото още неизвестни има защо е толкова евтин, защото е от гърция и транспорта идва по евтин ли ?

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.10.10 21:12.

09.10.10
21:13

казано от kristiancho на 09.10.10, 21:12:

ахам  а то Изолат става за следтренировъчното хранене да се взима така ли ? Да марто четох за пикото още неизвестни има защо е толкова евтин, защото е от гърция и транспорта идва по евтин ли ?

Да. И веднага след ставане

Ахам... ааа между Изолат и Суроватъчен ... ? или те са едно и също нещо :D

09.10.10
21:15

казано от kristiancho на 09.10.10, 21:12:

Изолата след тренировка, да.А до Пикото-нямам никаква представа.

09.10.10
21:18

казано от kristiancho на 09.10.10, 21:14:

Ахам... ааа между Изолат и Суроватъчен ... ? или те са едно и също нещо :D

Суроватъчен изолат е пълното наименование и е бързоусвоим протеин. Има и суроватъчен концентрат, но той е по-ниският клас суроватка - по-ниска биологична стойност, по-малък процент усвояване, количествата на мазнини и лактоза са много по-големи.

Мнението беше редактирано от Ivan / Cottage на 09.10.10 21:18.

Уес... знаех си, че имат нещо общо и то си е така .. едно и също нещо... е добре мисля, че разбрах каквото исках... А ти нали сега взимаш Сайтек някви отзиви какъв си си взел и така нататък

09.10.10
21:20

казано от kristiancho на 09.10.10, 21:19:

Уес... знаех си, че имат нещо общо и то си е така .. едно и също нещо... е добре мисля, че разбрах каквото исках... А ти нали сега взимаш Сайтек някви отзиви какъв си си взел и така нататък

Протеин като протеин :) Вкусът е приятен, цената ми е по джоба - доволен съм!

Относно вкусовете - пробвал съм доста мостри, но малината, пъпеша и ванилията най-много ми допаднаха. Шоколад + лешник е нещо уникално, но е много рядко събитие да го има в наличност.

П.С. Лягам, че стана никое време.

Мнението беше редактирано от Ivan / Cottage на 09.10.10 21:25.

добрем мерси на всички и аз лягам, че да възстановя така да се каже... трябва да напълня тоя гръб с нещо не е достатъчно да дръпнеш една юнашка тяга

10 Октомври 2010

Рамене, Трапец, Трицепс

1.Раменни преси с щанга - 2х50,62.5кг (12,8 повторения ) +1 повторение
2.Разтваряне в страни - 2х 2х15,17.5кг ( 10,10 повторения )
3.Гребане Вертолет - 1х52.5кг ( 10 повторения )
4.Повдигане на рамене с щанга - 1х130кг ( 20 повторения )
5.Френско от лег с щанга - 2х40,42.5кг ( 8,7 повторения ) +1 повторение
6.Разгъване на лост - 1х45кг ( 9 повторения ) +5кг
7.Разгъване на дъмбел над глава с 1 ръка - 1х12.5кг ( 8 повторения ) +1 повторение

Като цяло получих повече от колкото очаквах от тренировката... където не съм вдигнал тежест или повторения съм се помъчил да направя по-бавна негативна част... не очаквах нищо от френското но направих 6 чисти повторения на 40кг което е добре си мисля... разгъването на лост се мъчих сам нямаше кой да помага само викнах една какичка да свалим лоста но от там нататък сам... е като за неделен ( скучен ) ден се получи читаво !
ПС: трапеца просто както и да го тренирам не ми се получава след като ме държа треска 2-3 дена от една тяга сега вече абсурд да го ‘’изненадам’’ ако имате идеи казвайте :)

ХРАНЕНЕ:

1. 10:30 - овесени ядки
2. 13:00 - картофи, 2 белтъка, сирене
3. 15:00 - боб, 3 белтъка, сирене
4. 16:30 - Тренировка
5. 18:00 - картофи, 5 белтъка, сирене
6. 20:00 - ориз със свинско
7. 22:00 -

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.10.10 18:45.

10.10.10
16:17

струва ми се, че днес храненето ще ти е на ниво, кристианчо :D

еми отгоре отгоре белтъчините са : 350 грама сирене, 10 белтъка, кисело мляко, сега вечерята
въглехидратите : идея нямам но съм на + там
май като се замисля калориите са ми проблема трябват ми повечко пастички ;дд

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1