09.10.10
22:49
Здравейте, от извесно време пиша, разпитвам, чета и какво ли още не.
Искам да си взема някаквър стабилен стак за мм. Тъй като мин. зима пих няколко азотни буустера (N.O Xplode, SuperPump, White Flood ) и нз дали щото продукта на BSN беше пръв, но имах най-голям резултат. Всички пишат че е много скъп за качеството си и предлагат сайтек, но аз останах доволен от тази фирма и не бих я сменил.
Това е стака които съм си харесъл :
➡ BSN N.O.-Xplode NT
➡ BSN CellMass NT
➡ BSN Epozine O2 NT
Ако си купя тези продукти по колко котии от всяко трябва да взема зада станат нещата както трябва? Трябва ли да пия протеини и амино к-ни?
Също така ми е много любопитно дали има някакъв вариант в които избирам по евтини добавни, но сходни по качество. Много гледам се хвали Jack3d. Не знам Epozine с какво се замества от конкурентните фирми?
.
Моля Ви даите ми съвет за това какво точно и по-колко е добре да взема според Вас.
Мерски предварително и се извинявам за поредната тема, но не смятам за добре да питам в чужди теми и някои да не получи своя отговор.
Мерси предварително ;)
10.10.10
08:17
Ако искаш добър ефект трябва да вземеш по 2 кутии (за Epozine не знам за колко време е, но другите 2 със сигурност)
10 либри Протеин и стабилно ядене е задължително по време на цикъла. От Jack3d - а ще останеш доволен като прилив на енергия и възтановяване между сериите, но “адското напомпване” ще го усетиш леко :)
Значи Epozine O2 NT стига за 20 дни.Ще ти трябват три кутии.Cellmass - 2 кутии,No-Xplode - 2-3 кутии !
10.10.10
09:40
Теглиш чертата и излиза към 700+ лева с протеина и някоя хубава отстъпка :)
значи Попай,първо е логично да кажеш какво си пил и какъв ти е стажа.
продуктите на БСН са хубави,но скъпи.Според мен можеш да намериш равни по действие добавки на по-изгодна цена ;)
10.10.10
09:41
Стака си заслужава, събирай парите и действай!
Ами селмаса и епозина ще ти трябват по 2 опаковки.Да ще ти трябват според мен поне протеин за сутрин и след трен.Аз бих направил така: Но експлоуд,гриин маг или 1вия саиз он,протеин,БЦАА и витамини доста добри,а ако си над 25 и един трибестан щях да сложа.За Епозина не се сещам подобен продукт на др фирма, а за селмаса...ако имаш парите вземи 2 опаковки но иначе,виж др фирма.
10.10.10
10:44
Все пак сподели малко инфо за себе си, като години, килограми, стаж в залата, опит с добавките и т.н.
Прави сте, че не съм дал доста информация....
Тренирам от около 2 години, сериозно от около година и 9 месеца. На 19 съм. Пил съм No Xplode + cellmass + volumaze + ON Whay Gold standart след това съм пил Superpump + size on и после един цикъл от Whitefood + ON CGT + BCAA + някъв си там протеин насипен. От втория цикъл на гаспари нямах почти никав ефект нз дали щот съм го пил по-погрешно , дали защото неми харесаха вкусовете или просто защото не ми понася както трябва на организма но от BSN бях по доволен.
Мога да отделя макс около 400 кинта за добавки.
10.10.10
10:54
Ако искаш да правиш цикъл с тези добавки, ще можеш да вземеш само по 1 кутия и далеч няма да ти стигнат.
Може да пробваш 2xNo Xplode NT+Протеин+креатин моно/кре алкалин/етил естер/матрица или селмас ако имаш финанси...