Съвети за ММ

10.10.10
12:03

Здравейте,На 19 год. 186см,77 кг съм странно е че тренирам долната част на тялото но горната ми е много по развитаа..Тренирам от 2 год и половина и искам да взема нещо за качване на маса пък и иде зима.Разглеждах много продукти но пък съм и ограничен имам 100 лв койито искам да ги дам за добавки та може ли да ми предложите нещоо :)Благодаря предварително :)

10.10.10
12:09

Как тренираш долната част ? Как тренираш изобщо ? Клякаш ли ?

10.10.10
12:17

казано от iGOR на 10.10.10, 12:03:

Здравейте,На 19 год. 186см,77 кг съм странно е че тренирам долната част на тялото но горната ми е много по развитаа..Тренирам от 2 год и половина и искам да взема нещо за качване на маса пък и иде зима.Разглеждах много продукти но пък съм и ограничен имам 100 лв койито искам да ги дам за добавки та може ли да ми предложите нещоо :)Благодаря предварително :)

тренирам я естествено обичам да правя крака просто като съм по висок и не влиза по-много но не искам да качвам размер сега само върхо каракатаа примерно и рацете ме върват

10.10.10
13:55

Брато, напиши упражненията, коити правиш и сериите, които изпълняваш през всичките тренировъчни дни ? Как искаш да ти кажем защо не ти вървят краката като не знаем НИЩО ?!

BU

10.10.10
16:12

Такам,всичко ми е ясно на мен от поста ти. Химията ти е малко. ;)

10.10.10
18:44

казано от Владимир92 на 10.10.10, 13:55:

Брато, напиши упражненията, коити правиш и сериите, които изпълняваш през всичките тренировъчни дни ? Как искаш да ти кажем защо не ти вървят краката като не знаем НИЩО ?!

Прав си затоваа искам да ми кажетее да си взема някой друга добавкаа.Креатин,глютамин и требестан е добра комбинация за покаване на ММ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1