Тренировки в домашни условия

10.10.10
19:21

Здравейте ,
от Видин съм , тренирал съм 1 месец фитнес . След което дойде ваканцията и всичко отиде ” някъде ” . На 15 години съм 179см. , 60 кг и понеже нямам много време за фитнес и такива работи защото участвам в училищни проекти ала-бала , искам що годе да имам по-така тяло. Купих си дъмбели, един е 14 кг , другият също, имам и лежанка за коремни преси . Аз мисля че съм слабичък , и искам да работя по някаква програма за маса. Но няма да мине без някаква диета . Хайде ако някой може да ми препоръча някаква диета и програма по която да работя вкъщи . Не съм много на ” ти ” с фитнеса , надявам се да ми помогнете .

Темата беше редактирана от Bobbyvd на 10.10.10 19:57.

11.10.10
08:18

Яж момче!!!

11.10.10
19:58

казано от Miro Gi4ev на 11.10.10, 08:18:

Яж момче!!!

Всичко или само определени неща ? Спрямо някаква диета ? Ориентирайте ме ако можете .

Мнението беше редактирано от Bobbyvd на 11.10.10 19:59.

12.10.10
06:00

яж всичко по много! и тренирай разумно ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1