Бионабол

Темата е заключена.

12.04.05
13:51

Добре ли е да се приема Бионабол за пьрви цикьл по следния начин:
седмица 1 - 10мг
седмица 2 - 20мг
седмица 3 - 25мг
седмица 4 - 20мг
седмица 5 - 15мг
Решил сам  сьшто  така  да пия Карзил 3 X 1хапче.
Какво бихте ми препорьчали за да избегна гинекомастията?
От коя седмитца трябва да сапочна да го пия?
Как да го приемам и ако можете да ми кажете приблизително  колко струва.

HE

12.04.05
16:38

Давай повече инфо за себе си когато задаваш такива въпроси - ръст, тегло, години, стаж в залата?

13.04.05
11:45

Na 18 godini sam.Visok sam 190cm teja 105 kg.Treniram ot 7 meseca.

13.04.05
13:26

5
10
15
10
5 5

13.04.05
13:32

Аве Skretch човека тежи 105кг със тая системка дето си я дал нищо няма да усети. bloody за гинекомастията ползвай ТАМОКСИФЕН ама го зимай само ако видиш че гинекомастията започва да се развива иначе няма да смисъл да се тъпчеш и с него ако нищо ти няма.

14.04.05
12:16

И как да разбера кога започва да се появява гинекомастията.Сьшто така ме интересува как трябва да пия Тамоксифен-а и ако можете да ми кажите колко струва.

[quote author=“bloody”] кога започва да се появява гинекомастията

Когато започнеш да пиеш стероиди.Кога не се появява?Когато не ги пиеш?Съвет недей опитва бодобни боклуци.
Благодаря за вниманието.

14.04.05
16:52

bloody за тези килограми може да зимаш колкото мен аз сам 60 вече ако не и повече от 2 3 седмици зимане на Бионабол зимам дирекно 30мг. на ден това е минимална доза и нищо не може да ти стане а спирането го прави на пирамида много бавно. Качих за 2 седмици по 1см рака.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1