11.10.10
17:28
Здравейте. Искам да попитам какво е мнението ви за продукта на Controlled labs Green Bulge? Някой пил ли го? И какви са впечатленията му от него.
Мисля да кача малко маса/сила и търсих ефтин продукт, който да подпомогне това. Отначало се насочих към Green magnitude, но се оказа, че едва ли ще мога да събера пари за него (въпреки намаленията). Затова се ориентирах към подобен продукт Green Bulge. Цената му е приемлива и ще мога да си го позволя, но не видях много писано за него.
Дригият ми въпрос е: някой поръчвал ли си е от netrition.bg, за да ми обясни как става получаването. Дали съществува опция да ми докарат продукта до офиса им (на куриерската фирма) и да си го взема от там. За това ще питам и самите тях, но все пак реших да попитам и тук.
Темата беше редактирана от Георги Попов на 11.10.10 17:31.
11.10.10
17:56
В темите за онлайн пазаруването има доста споделено по въпроса! Дрегата тема е за пазаруването в евро сайтове и там можеш да погледнеш. Само да питам защо CL?
11.10.10
18:00
Не съм търсил точно на Controlled Labs. Просто бях се насочил към Green Mag, но след това погледнах , че Bulge е по-ефтин с горе-долу същите характеристики и така. Защо не са ли добра фирма?
11.10.10
19:06
Фирмата е реномирана, но действието на продуктите - едни са доволни, а други не.
Всъщност какво търсиш като ефект? Какво си ползвал като добавки към момента?
п.п. Погледнах пак първия пост и видях, че търсиш маса и сила. Остава втория въпрос и по-специално защо точно на тези два вида креатин си се спрял? Други пробвал ли си? Монохидрата как ти действа? Други креатинови матрици заглеждал ли си?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.10.10 19:12.
11.10.10
21:19
ми не е изгоден гриин бълдж
75 лв за месец
даже хич не е изгоден
за тия пари ще си купиш креалкалин на пиик за 3 месеца
silabg.com/bg/723-PEAK-ALKALYNCREATINE-240caps.html
capiche?
Мнението беше редактирано от caihundrel на 11.10.10 21:20.
12.10.10
04:35
А и да се говори,че двата продукта имат сходен ефект, далеч не е така. Както каза Caihundrel,Green BUlge като направиш една елементарна сметка колко грама активни съставки има в доза и цената, която струва, ще установиш, че излиза далеч по-не на оферта.
казано от caihundrel на 11.10.10, 21:19:
ми не е изгоден гриин бълдж
75 лв за месец
даже хич не е изгоден
за тия пари ще си купиш креалкалин на пиик за 3 месеца
silabg.com/bg/723-PEAK-ALKALYNCREATINE-240caps.html
capiche?
Бълджа е 46 лв от много време
12.10.10
07:49
дори и така да е пак е неизгоден.....
12.10.10
08:25
Този кре алкалин на пийк е супер оферта, ако разбира се е качествен. 240 грама за 34 лева? Че той на EFX 240 капсули по 750мг или иначе казано 180грама е 89 лева :)
12.10.10
08:27
на Пиик е 240 хапчета по 600 мг всяко
и работи - от 3 месеца карам само на него
12.10.10
08:41
3 месеца? Почивка не правиш ли? :)
12.10.10
08:44
ми не
12.10.10
09:44
Ахаха объркал съм се защото пише че е 240 грама отгоре, а в порцията пише че е на хапчета. Горе-долу как се отрази на силата ти в цифри?
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 12.10.10 09:45.
12.10.10
10:17
ми маи само нагоре върви
ама аз взимам и доста доста други неща така че не мога да кажа със сигурност че е точно от това
значи хапчетата имат 600 мг креатин всяко но освен него има и Натриев хидроген карбонат които служи за вдигане на Ph витамини и др. неща
12.10.10
13:59
head_hunter, като цяло не съм се заглеждал по нищо друго. Не съм взимал нищо за покачване на маса, сила.Но това Green Bulge ми изглеждаше на оферта и затова пуснах запитване за него
caihundrel 240 капсули за колко време ти стигат? И по колко пиеш на ден?
12.10.10
14:01
по 5 на ден
аз ги разделям 2 преди и 3 след тренировка
в нетренировъчни дни 3 сутрин и 2 преди лягане
12.10.10
14:10
Двоумя се между Bulge и това на пико. Но май ще взема този на пико, защото е по-ефтин с около 10 лв, а стига за приблизително 50дена. Някакви странични ефекти усетили ли си?
12.10.10
18:29
А какво мислите за този кре-алкалин fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/ . Казват, че се продавал като топъл хляб и много хора били доволни.
12.10.10
19:27
Води се за най-качествен, само че 120 капсули незнам за къде ще ти стигнат :)
240 капсули са 89 лева ;)
13.10.10
04:44
Rikoo това че не е подействал на тебе, не означава че няма да подейства и на него. И хората които са го усетили, са повече от хората които не са. За сега от форума май само ти не си го усетил... При етил естера положението е същото, както и при останалите “модерни” форми на креатина, апък от монохидрата някои хора много подпухват. Дай да не пием креатин?
13.10.10
06:55
Той Рико първо беше доволен, после недоволен, накрая пиеше 3-4 неща и не можеше да определи от кое, какъв ефект е постигнал.
Иначе 120 капсули стигат за едно два месеца, как така не знаеш за къде ще ти стигнат? Два месеца са напълно достатъчни. Продукта е качествен, смело напред!:)
13.10.10
07:14
Хммм то нали дозировката е 4 капсули на ден или се бъркам? Все пак е нормално на ден да се взимат 3 грама кре алкалин :)
13.10.10
07:16
“Все пак е нормално” това откъде го научи?
Дозата е грам и половина ( 2 х 750 милиграма ).
13.10.10
07:29
A не се ли пият 2 дози на ден?
За ОПТИМАЛНИ резултати :
1. В тренировъчни дни - 1-2 капсули с предтренировъчното и след тренировъчното хранене.
2. В нетренировъчни дни - 1-2 капсули със закуската
13.10.10
08:45
Това са крайно недостатъчни дози, дори и за кре-алкалина.
Колкото повече тежите, повече дози трябва. Добра доза е 3-4 капсули дневно. Във западните форуми хората си пият по 5-6 капсули на ден.
Пуснете едно търсене в google относно дозировката на кре-алкалина и ще видите, че с тея 2 капсули сте за никъде.
Минимум 3-4 на ден за да има ефект. Стига с това мислене - “дайте да излезе най-изгодно и евтино” . Добавките трябва да се приемат по начин, по който да има реален ефект.
http://www.uk-muscle.co.uk/supplementation/84767-kre-alkalyn-dosage-2-4-caps.html
казано от CircleOfPain на 13.10.10, 04:44:
Rikoo това че не е подействал на тебе, не означава че няма да подейства и на него. И хората които са го усетили, са повече от хората които не са. За сега от форума май само ти не си го усетил... При етил естера положението е същото, както и при останалите “модерни” форми на креатина, апък от монохидрата някои хора много подпухват. Дай да не пием креатин?
ХАха, само при мен не работил.. почти всеки познат, който го е пил не е усетил нищо, а и като гледам страшно много хора има от форума, който не са го усетили майна.@finish first, ти ли няма да препоръчваш кре-алкалина, все пак ти го внасяш, уби се да го хвалиш във форума, майна.
Мнението беше редактирано от Riko на 13.10.10 09:14.
13.10.10
09:10
казано от Aleksandar Marinov на 13.10.10, 08:45:
Това са крайно недостатъчни дози, дори и за кре-алкалина.
Колкото повече тежите, повече дози трябва. Добра доза е 3-4 капсули дневно. Във западните форуми хората си пият по 5-6 капсули на ден.
Пуснете едно търсене в google относно дозировката на кре-алкалина и ще видите, че с тея 2 капсули сте за никъде.
Минимум 3-4 на ден за да има ефект. Стига с това мислене - “дайте да излезе най-изгодно и евтино” . Добавките трябва да се приемат по начин, по който да има реален ефект.
http://www.uk-muscle.co.uk/supplementation/84767-kre-alkalyn-dosage-2-4-caps.html
Най-накрая някой с който да се съглася :D
То ако както е дадено може да минеш и с по 1 капсула на ден и 2 в тренировъчен, ще ти стигне и за 3 месеца ;)
Това си е търговски трик. Както примерно и аминките на ОН-дадена е доза от 2 капсули, ама ако не пиеш по 8-10 кел файда
Рико цъкни на линка на кре алкалина на пийк. В “дозата” пише че се съдържа 3000мг Монохидрат. Ако пиеш чист монохидрат ще взимаш по 5-10 грама на ден. С тази разлика че добавените съставки в кре алкалина уевличават pH-то на стомаха и подобряват усвояването. И във всеки случай няма как да го намалят...
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 13.10.10 09:12.
Малко директни впечатления да дам, които обаче се отнасят конкретно за мен самия разбира се.
Пия Kre-Alkalyn EFX, 750 mg на All American EFX от около 3 месеца. Взех си голямата опакова от 240 хапчета и до този момент го пия по 2 на ден , едно преди тренировка и едно след, а в нетренировъчни - две на един път. Тоест предписанието по опаковка следвам. Остават ми някъде около 60-70 хапчета, тоест за около месец, ако продължавам да го пия, както до този момент. Вече си давам сметка обаче, че наистина, за да има по-голям ефект трябва да се взимат 2 преди и 2 след тренировка, но какви ще са резултатите след такъв прием ще кажа след първия месец, когато започна да го взимам така. Сега за досегашния ефект.
Относно възстановяването ми помага и откакто го взимам не съм имал мускулна треска след тренировки, макар че се старая постоянно да увеличавам натоварването и килограмите. Определено има напредък в тежестите и качената сила, но смятам, че същия напредък (при упорито трениране, както в момента) щеше да има може би и без кре-алкалина, но разбира се по-бавно. Все пак обаче като цяло оценявам ползата от него, защото както казах не чувствам умора и успявам да тренирам по-пълноценно и интензивно.
Само да отбележа още , че през първите два месеца взимах креатина самостоятелно, а през последния успоредно с него пия таурин на NOW и BCAA на AST, което определено помага за по-доброто възстановяване и цялостния тонус.
Надявам се скромния ми опит и изложените мисли да са от полза на тези, които тепърва мислят да изпробват конкретният продукт ;-)
13.10.10
16:20
За по-голям ефект излиза, че при трен. ден трябва да пия по 3-4 с предтрен хранене и 3-4 със след трен хранене. Така ли? Тогава в трен ден ще пия по 6/8. В нетренировъчен със закуската трябва да приемам по 6? Излиза, че с 3 тренир. дни (смятам да правя 5х5 ) ми трябват 192 капсули, т.е кутия и половина.
Май май ще се насоча към този на PEAK, че ще излезе по-тънко.
13.10.10
17:51
Не, по-скоро 2 капсули преди тренировка 2 след тренировка а в нетренировъчни дни пиеш 2 или 4 капсули.
Ако пиеш по 2 в нетренировъчен ти стига за 6 седмици, а ако взимаш 4-за месец свършва :)