12.10.10
13:04
Здравейте
Казвам се Николай и съм на 17г.
Висок съм 180см и тежа 56 килограма и 700 грама.
Искам да ми помогнете с режим на хранене ли и аз нз.
Сутрин преди училище ставам в 06:30ч хапвам две филии след което към девет пак ям като се прибера от училище към 1:30 ям и лягам да спя след това ставам към 19:00ч ям и излизам на кафене прибирам се към 23:00ч вечерям и лягам.
Пробвал съм какви ли не неща извара, яйца със банани мед и прясно мляко получава се като протеин но ефект никакъв се съм си слаб и не дебелея.
Надявам се някой да ми помогне с проблема
Държа да отбележа че не искам да започвам фитнес тъй като нямам време а пък и не ме влече.
Благодаря ви за отделеното внимание
Темата беше редактирана от n1ksata на 12.10.10 13:05.
12.10.10
14:10
“Пробвал съм какви ли не неща извара, яйца със банани мед и прясно мляко получава се като протеин но ефект никакъв се съм си слаб и не дебелея”.
пробвал си в смисъл опитвал си?
тук е форум за фитнес и едва ли някои ще тръгне да те съветва как да станеш ДЕБЕЛ щото ти точно тва ше станеш ако ядеш както трябва пък не тренериш.Нали разбираш сега колко безумно звучи въпроса ти за хранителен режим при положение че не искаш да тренираш?
казано от n1ksata на 12.10.10, 13:04:
Здравейте
Казвам се Николай и съм на 17г.
Висок съм 180см и тежа 56 килограма и 700 грама.Държа да отбележа че не искам да започвам фитнес тъй като нямам време а пък и не ме влече.
Това ти е големият проблем според мен. Имаш едно обездвижване, което води до атрофия на мускулите. Стават все по слаби, а протеините от храната изобщо не се задържат в тях и просто се изпикават. Трябва ти сериозно натоварване,тогава и метаболизма ти се обръща. Може да не бъде фитнес, а друг интензивен спорт. Но фитнесът дава гарантиран резултат. Иначе ще ставаш все по-слаб и ще станеш хилав направо.
12.10.10
18:30
Можем да висим пред компютъра и кафенетата с часове но не можем да отделим 3 часа на седмица за фитнес... Типично по български!
12.10.10
18:35
Държа да отбележа че не искам да започвам фитнес тъй като нямам време а пък и не ме влече
е приятел да кажеш във бодибилдинг форум, че нещеш да тренираш.... одобрение ли чакаш :) е нямаш го няма да стане с кофеин от кафе и никотин от цигари :)
Започвам фитнес от утре :) Да се надявам че това ще е изхода :)
Благодаря ви на всички за помоща
12.10.10
18:57
eee вкарахме още един в правата вяра:)
12.10.10
21:01
Само на мен ли не ми се вярва, че тоя ще започне така, изведнъж :D
казано от Калоян Цонев на 12.10.10, 21:01:
Само на мен ли не ми се вярва, че тоя ще започне така, изведнъж :D
x2
13.10.10
07:39
90 на 100 че ще се откаже след 1-2 месеца :)
Да се надяваме че няма да го направи де :D