12.04.05
10:51
От 10 дни съм на НВД, но ме мъчи 1 въпрос. Тренирам вечер от 19 до 20 часа. Трябва ли да зареждам с прости въглехидрати след тренировка. Притеснява ме, че е вечер. Честно казано, не знам удачен ли е приема на въглехидрати по това време. А ако се налага, кажете с какво да зареждам- предполагам глюкоза....
А иначе зареждащ ден ми е 7-ми(беше вчера и се счупих да ям :oops: )
Чакам отговори!
Мерси!
При положение, че си на НВД по-удачният варянт е декстроза. Малко по-бавен е от глюкозата.
[quote author=“croc”]Суроватъчен протеин след тренировка задължително :)
Виждаш ли, като ти казах, вервай ни! :) Професионалисти сме!
До Чукундур - ако на аватара това си ти - то искам да те похваля за формата ти!
[quote author=“kara”]
То май не е много хубаво да се счупваш да ядеш в зареждащия си ден? Или не е така?
[quote author=“newguy”][quote author=“kara”]
То май не е много хубаво да се счупваш да ядеш в зареждащия си ден? Или не е така?
Аз сладко не ям, така че заложих на сложните въглехидрати и затова ми беше тежко. А и гузната ми съвест не ми позволява да ям сладоледи, шоколади, теста и т.н.. Ама след 1 седмица без почти никакви въглехидрати и ориза и картофите те издуват като балон :lol:
Разбира се всичко е с мярка.
Така може :) Аз смятам утре вдругиден да си направя 1вия ВВ ден и още се чудя какво точно да ям... Сигурно и аз ще заложа на ориза и картофите. Как стои въпросът с плодовете бтв, мога ли да изям 2 банана примерно, или не е хубаво това?
Поздрави!
[quote author=“newguy”]Така може :) Аз смятам утре вдругиден да си направя 1вия ВВ ден и още се чудя какво точно да ям... Сигурно и аз ще заложа на ориза и картофите. Как стои въпросът с плодовете бтв, мога ли да изям 2 банана примерно, или не е хубаво това?
Аз изядох 4 банана. Мисля че бананите са удачен избор за зареждащия ден(може някой да ме опровергае), ама са направо като деликатес след 6 дни на пилешки пържоли :lol: А за обяд хапнах огретен с със сарми,т.е. картофи и ориз на едно, ама ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА :P
ПОЗДРАВИ!!!