02.09.10
15:14
Реших да си направя палачинки и ето каква е рецептата.
1. 100 - 150гр. овес
2.1 цяло яйде - 2 белтъка
3.доза DESSERT
4.мляко
Омесвам ги и ги пека на тефлоновият тиган. За заливка ще ползвам домашно прясно сладко (варени плодове:грозде и праскови)
: )
И като сложиш протеина на тигана и става манджа с грозде... Протеина не е за готвене! Недей хаби мАтрЯла.
Мнението беше редактирано от Madboy на 02.09.10 16:45.
10.10.10
09:42
#2
По-дорре както ти казаха не хаби протеина, ами направи “сладко от протеин” както е описано в друга тема-бъркаш протеина в чаша с малко вода или мляко да стане гъста каша и мажеш паУачинките ;)
12.10.10
03:35
#3
Всъшност има протеин специално създаден за да се влага в храни. Красота и сила внесоха такъв, но цената му беше доста по висока от нормалния протеин поради което не се котира добре на родния пазар.
Може да направиш сладко, а може и просто да го ръсиш като пудра захар :).
12.10.10
12:19
#4
Нутрим имат подобен продукт
12.10.10
19:29
#5
Е виш при Нутрим, протеина като го изпечеш качеството му не се влошава... Ако разбираш какво имам предвид :)
12.10.10
20:12
#6
а ти си помисли че се шегувам ли?
silabg.com/bg/7767-NUTRIM-РАЛАЧИНКИ-ЗА-СРОРТИСТИ.html