11.10.10
12:34
От следващата седмица мисля да започна един стабилен цикъл като съм си купил следните продукти :Scitec Isolate , Now Adam,Intrabolic,Green Mag,Myofusion.Искам да добавя и хард продукт но се чудя дали да е HEXAGHEN или Pink Magic.Моля дайте съвет ,кои от двата да взема , защото доста се колебая.22 год ,стаж 4 години,178см 90кг цел покачване на мм.
Темата беше редактирана от Padre на 11.10.10 12:35.
11.10.10
12:37
Днес ми пристига втората опаковка пинк и следователно мога да ти го препоръчам него, след като Hexaghen не съм пил :) Несравнима добавка с всичко останало, което съм пробвал. Добавих и Prime за втория месец, пък да видим.
Като цяло мненията за него са мн противоречиви и затова се колебая....На едни им деиствал уникално,други не го усещали.
11.10.10
12:57
Ами след като наблюдавам случващото се при мен и съм само на 21, колкото и да не е трибестан, съм убеден, че ефектът при по-големите ще бъде още по-солиден, съм абсолютно убеден, че голямата част от негативните мнения са от хората дето постват снимки на някви манекени дето тренират 10 години и питат “суроватка или матрица да си взема, че да стана нещо подобно на този, искам да съм яко релефен дори да не изглеждам толкова голям”, ако разбираш какво имам предвид :) Мисля, че сме се нагледали на такива и в нашия форум. Последно ми сподели един пич, че екстендът бил най-жалката добавка на света, щото не качил никаква “маса” :О
Edit: Писах ти на лична, че пак ще ми изтрият мненията за спам -.-
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 11.10.10 13:24.
Ооо напълно те разбирам...То отдавна се напъилни с такива ‘’царе на релефа’‘,за които всички други са безформени дебелаци :Д Най-вероятно ще се спра на него,пък ще видим на мен как ще подейства.Можеш ли само да споделиш с колко повиши работни тежести,мерки,килограми и с какво го комбинира.
12.10.10
17:41
Взимай Pinka, т’ва направо не е добавка!
пинк-а е тестостеронов бустер а хексагена е IGF-1 активатор.не знам как може да ги сравнявате.
Мнението беше редактирано от dilyan1 на 12.10.10 17:57.
12.10.10
17:59
казано от dilyan1 на 12.10.10, 17:57:
пинк-а е тестостеронов бустер а хексагена е IGF-1 активатор.не знам как може да ги сравнявате.
x2
нищо общо нямат. Освен, че и двата са мега скъпи :)
ако искаш тест бустер бих ти препоръчал Ultimate testogrow hp.аз лично усетих повече сила и тонус на мускула след приема му.но не очаквай чудеса от билки... ако ти се дават повечко пари си вземи хексаген-на думи и теория трябва да работи.мисля в следващия си цикъл да го пробвам.
13.10.10
05:02
Не бързайте толкова и с Hexagen. Част е от мега стака ми в момента, както и Methyl Arimatest на същата фирма.На ден 12ти съм от цикъла и след 2 дни почвам 14 дневната почивка от него.
Чудеса засега не се забелязват. Като свърша ще пусна ревю за да се ориентират и останалите потребители на форума дали си струва.
13.10.10
06:53
казано от dilyan1 на 12.10.10, 23:08:
ако искаш тест бустер бих ти препоръчал Ultimate testogrow hp.аз лично усетих повече сила и тонус на мускула след приема му.но не очаквай чудеса от билки... ако ти се дават повечко пари си вземи хексаген-на думи и теория трябва да работи.мисля в следващия си цикъл да го пробвам.
Това пък е един от най - зле продуктите на пазара, супер слаба дозировка, огромна цена, направо се чудя как си усетил нещо. Ако от това си усетил, значи от истинските тест буустери ще има да говориш цяла година за ефект.
В крайна сметка се спрях на пинка и понеделник го почвам.След няколко седмици ще споделя как вървят нещата :)
ами да ти кажа доста по-добре ми подейства от аксис на БСН и анимал тест-а.явно при теб добавката не работи.аз не гледам дозировките при подобни продукти просто пия и така.имам 10тина стероидни цикъла,че определено знам кой бустер си върши работата...
казано от FINISH FIRST на 13.10.10, 06:53:
казано от dilyan1 на 12.10.10, 23:08:
Това пък е един от най - зле продуктите на пазара, супер слаба дозировка, огромна цена, направо се чудя как си усетил нещо. Ако от това си усетил, значи от истинските тест буустери ще има да говориш цяла година за ефект.
кажи няколко истински, че съм решил да пробвам