10.05.10
12:56
Коя от двете е по-подходяща за мен ?
66 кг. съм около 180 см. висок. и се храня г/д правилно в момента чакам повече отзиви за хранителният си режим за да съм по-сигурен дали се храня добре.
Целта ми е да кача ММ. Знам че от креатина не се качва ММ, а само сила.Та .. кой е по-добрият вариант за мен ?
Попаднах в интернет и на подобна “статия”, но беше само цитат, който гласеше следното:
Според рекламата Креатин-етил-естер (CEE), има усвояемост с 400% повече от Креатин монохидрат. Проверявайки това, учените заявяват, че Креатин-етил-естер 30 минути след приема деградира на 73%, падайки до 11% след два часа. В същото време бионаличието на Креатин монохидрат остава на ниво 99% даже 120 минути след приема. На практика се получава, че Креатин монохидрат е с 900% по-ефективен от Креатина-етил-естера. Тоест, за да получите същия ефект както от Креатин монохидрат, трябва да приемете 9 пъти по-голямо количество Креатин-етил-естер.
Имам чувството че колкото повече чета в интернет толкова повече се обърквам кой е по-добрият вариант.
Колко гр. е една мерителна лъжичка на този продукт: fitness1.bg/cee/ ?
Темата беше редактирана от Svetlio на 10.05.10 13:42.
10.05.10
14:06
казано от BitchBuster на 10.05.10, 12:56:
Тази информация можеш да откриеш на сайта на PrimaForce… и ти чудесно знаеш това... :-P
казано от малкия113 на 10.05.10, 14:01:
Ето една статия, която ще отговори на въпросите ти :) цък
Четох я и преди, но тя е за етил естер-а и алкилина, а не монохидрата.
казано от Кольо Пияндето на 10.05.10, 14:06:
казано от BitchBuster на 10.05.10, 12:56:
Тази информация можеш да откриеш на сайта на PrimaForce… и ти чудесно знаеш това... :-P
Разгледах им сайта и е под всякаква критика ... толкова гадно нещо не ми се бе случвало скоро и в край на сметка нищо не намерих. А в гугъл намерих сигурно на почти всеки друг продукт, но не и този.
Мнението беше редактирано от Svetlio на 10.05.10 14:41.
Всичко преди кре алкалина е за монохидрата, чети внимателно, а не само заглавията :) Поздрави!
казано от малкия113 на 10.05.10, 14:46:
Всичко преди кре алкалина е за монохидрата, чети внимателно, а не само заглавията :) Поздрави!
еми като цяло пише че е по-смотания вариант от трите, но пък много хора го хвалят. Сега се замислих дали тези хора не са взимали само монохидрат и да не знаят за етил естер-а.
За сега съм се насочил към fitness1.bg/cee/
Чета добри отзиви за него и забелязвам че е доста евтин особено, ако мерителната лъжичка е 2.5 гр.
казано от BitchBuster на 10.05.10, 15:25:
казано от малкия113 на 10.05.10, 14:46:
еми като цяло пише че е по-смотания вариант от трите, но пък много хора го хвалят. Сега се замислих дали тези хора не са взимали само монохидрат и да не знаят за етил естер-а.
За сега съм се насочил към fitness1.bg/cee/
Чета добри отзиви за него и забелязвам че е доста евтин особено, ако мерителната лъжичка е 2.5 гр.
Защо не може да разберете,че всичко е индивидуално! И ако на някой му действа етил естер добре, но на теб може да не ти подейства!
Монохидрата действа на почти всички организми, и ще го усетиш.
А и докато не пробваш нещо няма как да разбереш !
Това е факт, Успех!
Етил естера е “подобена версия” на монохидрата - много по-добър и най-вече изгоден.
Ако ще пиеш креатин за първи път - КРЕАТИН МОНОХИДРАТ (микронизиран, креапюр)
Ако искаш повече сила, а не маса - КРЕАТИН ФОСФАТ :)