изоставяне на ръцете

13.10.10
15:56

Тренирам вече година и половина от скоро започнах да тренирам по нова програма,ето я и нея

понеделник; гърди
вторник;гръб
сряда; почивка
четвъртак;рамо,трапец
петък;бицепс,трицепс
за ницепст правя (Бицепсово сгъване с дъмбели,Скотово сгъване,Концентрирано)
за трицепс (Кофички,Трицепсово разгъване на горен скрипец и френска преса)

Въпроса ми е защо ми изостават рацете?

АН

13.10.10
16:02

Защотото ядеш чипсове и хамбургери, и си на 13.

13.10.10
16:04

не съм на 13 а на 16 ;)

1. колко си висок ?
2. колко тежиш ?
3. колко са ти ръцете ?

нищо не си написал за себе си ... всеедно аз да те питам защо не съм рус ? но от програмата гледам нямаш крака... няма как да качиш тегло а без тегло няма ръце ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.10.10 17:25.

АН

13.10.10
16:45

Извинявам се за грешката. На 16 си. А за хамбургерите познах ли?

13.10.10
17:08

казано от kristiancho на 13.10.10, 16:23:

1. колко си висок ?
2. колко тежиш ?
3. колко са ти ръцете ?

нищо не си написал за себе си ... всеедно аз да те питам защо не рус ? но от програмата гледам нямаш крака... няма как да качиш тегло а без тегло няма ръце ;)

да позна

висок 180
тежа 70кг
раката ми е 33.5 см
използвам креатин и амино киселини :)

AZ

13.10.10
17:10

Като изключим,че за няколко дни това е 10та тема за ръце,ще ти отговоря,защото все пак темата остава в архива.
На първо място си 180 см и тежиш 63 кг(това по тема пусната от теб преди 1 месец).
На второ място тренираш по програма за хора със стаж над 2 години.
Храната предполагам е пълна каша.
Възстановяването ти е лошо(не спиш достатъчно,претренираш-това е най-възможния фактор+лошата храна)
Сега прочети мнението и помисли къде грешиш.В старите ти теми хората са ти давали съвети,сега отново пускаш теми с едни и същи проблеми.Съветват те да тренираш по кръгова,ти минаваш на още по-сложен сплит,а и крака не тренираш.Ами какво очакваш?Вместо да си губиш времето,започни да тренираш за маса и да се храниш така,а ръцете ще дърпат сами.
едит:качил си кг,сега ти видях мнението.Добавките само ги хабиш на този етап според мен,но ти си знаеш.
Ако правиш всичко както трябва,остава само едно нещо-имай търпение!Рим не е построен за един ден ;)

Мнението беше редактирано от az100yan на 13.10.10 17:11.

13.10.10
17:10

Пиша същия отговор, който дадох преди малко в една друга тема на същия въпрос.
Ръцете ти не изостават, даже са големи спрямо височината и теглото ти.
Размера на ръцете е в пряка зависимост от теглото ти. Както и да тренираш, докато си стоиш 70 кг, няма да имаш големи ръце.

13.10.10
18:12

Благодаря ви, ще прочета другите теми и ще прочета за хранителна програма понеже не спазвам такава :)

13.10.10
18:17

А можете ли да ми препоръчате някаква програма която е по подходяща от тази по която тренирам

тази е добра ! може да сложиш крака при раменете :) иначе всички останали групи са рапределени добре :)

13.10.10
18:45

казано от chicheka на 13.10.10, 18:17:

А можете ли да ми препоръчате някаква програма която е по подходяща от тази по която тренирам

Да аз съм много доволен от нея с изключение на рацете, които имат минимален напредак спрямо останалите мускулни групи.Аз крака неправя поради причината че съм със здрави крака от малък понеже съм тренирал футбол и са доста добре развити както и на големина така и на релеф , и за този момент неискам да стават по големи :)

брех брех я кажи размери... звучиш ми като полупрофесионален нахакан културист

13.10.10
18:55

нямах това предвид просто така ми харесва сегашната физика на краката и неискам по големи за този етап , понеже ще бъде много тъпо да има големи крака и да слаб в рамената рацете и така :)

ама те крачката си помагат като цяло за цялото тяло сега дан е почвам с ‘’големи крака- големи ръце’’ че станаха големи разправии оня ден но определено си оказват косвен ефект на мускулите от кръста нагоре :) и не каза размер ?!

13.10.10
19:02

казано от chicheka на 13.10.10, 18:55:

нямах това предвид просто така ми харесва сегашната физика на краката и неискам по големи за този етап , понеже ще бъде много тъпо да има големи крака и да слаб в рамената рацете и така :)

В момента няма как да ги измера

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1