09.10.10
14:15
Хаха, аз както смятах да взема 6-8 килза от изолата на сайтек нещо се разобедих :D
Та кажете кое е най-изгодното, този на революшън нещо ме съмнява... Май ще е Сай-ментор цената е добра :)
09.10.10
14:18
Друго освен VPX Syngex нямам намерение да пия скоро особено като им дойде в бг новият вкус cookies and cream <3
Иначе пих Scitec изолат до преди седмица и протеинът си е идеален, не виждам с кво може да бъде недоволен някой от него, особено с тия цени.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 09.10.10 14:18.
09.10.10
14:21
Аз си го взех с прайсмач от фитнесхрани за 69лева 2кг и почти ми свърши вече трябва да се ориентирам какво ново да взема... Пих и профешънала и съм доволен, но немога да го сравнявам защото не съм пил други марки :)
(под “доволен” разбирайте че не съм чувства;л проблеми с възтановяването, а освен 3 пъти фитнес ходя и 3 пъти на боен спорт където тренировките са тежки... Но все пак и храната е на ниво :) )
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 09.10.10 14:23.
09.10.10
14:32
Ами какво ще кажете за http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html ?
20 лева по-малко за същото количество, качеството според мене не може да е по-ниско :)
Някакви отзиви за уебсайта, коректни ли са?
09.10.10
14:52
казано от Камен Каменов на 09.10.10, 14:24:
fitness1.bg/syngex-combo/
Земи това и няма да пипнеш друго :) Всичките ми приятели се убедиха, че не лъжа ^^
150лв. за 4.5кг. качествен протеин ... +1 за Syngex :)
http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html
Това във момента е също добра оферта с pricematch стъпва под 130 лева а протеинчето е хубаво
09.10.10
16:45
А можеш ли да ми кажеш кой прави прайсмач на Сайвейшън? За Сайтек всеки 2ри-това е ясно...
След бърза справка fitness1.bg правят сигурно има и други но не ми се търси сега
10.10.10
09:31
Та в крайна сметка кой бил най-изгодния протеин?
Сайтек е на най-добра цена ама всички хубаво го оплюха...
В момента най на оферта според мен е
http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=94&products_id=726
но само ако ще взимаш продукти над 200 лева от там иначе офертата за Scivation за момента е най добрата която виждам ако искаш да си вземеш само протеин. Това се отнася само за разфосавките от 4 кила нагоре па малките не съм ги гледал.
За пауърендбюти, винаги си проверявайте срока на годност да не изтекъл или скоро да изтича.Там обикновенно пускат на големи намаления застояващата стока с изтичащ срок на годност.Мой познат веднъж така се беше минал от там и спря да пазарува.
Мнението беше редактирано от Big Ivan на 10.10.10 11:12.
10.10.10
11:28
Аз ще гледам да го взема с прайсмач от реномиран сайт :)
казано от Big Ivan на 10.10.10, 11:11:
За пауърендбюти, винаги си проверявайте срока на годност да не изтекъл или скоро да изтича.Там обикновенно пускат на големи намаления застояващата стока с изтичащ срок на годност.Мой познат веднъж така се беше минал от там и спря да пазарува.
‘Минавал’ съм се няколко пъти...... мИрси, ще се въздържам от промоциите им
10.10.10
17:54
За мен най-изгодното предложение за момента е Scivation Whey 10lb.Цената му след pricematch ще е около 127лв.
И все пак съм много любопитен някой да сподели дали Фитнесс1 са дали прайсмач на Сайвейшъна на ПауърЕндБюти, защото ако не се лъжа едно от условията е продукта да не е с изтичащ срок на годност, какъвто 99,99% съм убеден че е случая?
казано от Панайот Мочев на 10.10.10, 19:56:
Защо просто не ги попиташ по скайп...
Скайп не ползвам.. Идеята ми е, че веднага се заговори за ‘прайсмач’, но ако продукта е с изтичащ срок на годност логично е да се откаже такъв.
10.10.10
20:07
Само дето от P&b доставката е безплатна при поръчка над 200 лв и последно,когато ползвах прайсмач от фитнес 1,трябваше да се поръчат поне 2 продукта за да се възползвам от тази опция,не знам сега вече може и да са я махнали тази простотия -5 прайсмач и +5лв доставка,тоест същата цена като в другия сайт.
10.10.10
20:07
Като гледаш сайта е трудно да кажеш дали ще е с изтичащ срок на годност или не, след като никъде не пише а едва ли някой ще си признае!
казано от MaSTaH на 10.10.10, 20:07:
Само дето от P&b доставката е безплатна при поръчка над 200 лв и последно,когато ползвах прайсмач от фитнес 1,трябваше да се поръчат поне 2 продукта за да се възползвам от тази опция,не знам сега вече може и да са я махнали тази простотия -5 прайсмач и +5лв доставка,тоест същата цена като в другия сайт.
Хаха, всеки път намират различно оправдание :D
10.10.10
20:52
Ако от фитнесс1 ми го дадат за 132 лева с доставка ще съм крайно доволен, все пак поне съм сигурен за качеството :D
Изпратих запитване ;)
Ако не стане, ще събера некой лев отгоре и ще взема от Monsternutritions 5кг профешънал на сайтек и 200хапчета Амино5600 за 162 лева :)
казано от brusakch на 13.10.10, 21:13:
и в крайна сметка кой е най-изгодният и качествен протеин на пазара : )
Зависи какво разбираш под качествен.
И сайвешън да, поне на инфото пише, че само сукралоза има за подсладител
http://www.scivation.com/products/suppfacts/wheychocolate.jpg
Мнението беше редактирано от Big Ivan на 14.10.10 09:02.
Значи ли, че ако си закупя протеинче от Power and beauty , визирайки scivation whey ще е с изтекъл срок ?
14.10.10
09:29
Взимаш го с прайсмач от fitness1.bg например-правят 5лв прайсмач и имаш гаранция че няма да е калпав ;)
преди 2 дена питах по скайп дали правят прайсмач на този протеин от П&Б и казаха че правят!
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 14.10.10 09:29.
Не се съмнявам, че фитнес1 няма да се издънят, но и с 5 прайсмача, цената е доста висока.
http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=72&products_id=233
Ето ти го , питай ги от фитнес1 да видим дали ще ти го дадат за 151лв с прайсмач .. аз лично се съмнявам , пак ше измислят някво оправдание.
14.10.10
10:29
Правят фитнес1 прайс мач на 156 Scivation !! Но, ако говорим за същата цена, бих предпочел Syngex или Scitec Isolate/Whey Pro.. всеки си знае де, не е като да не съм изпил доволно количество Scivation.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 14.10.10 10:30.
На тая цена от Power & Beauty едва ли някой ще даде праисмач.Но по-добре или да отиде до техния магазин да си провери срока на годност за най-сигурно, или по телефона, или ако поръча, да си види протеина преди да плати и да ги пита преди това наред ли е.Там супер ниски цени дават на нещо, което ще стане непродаваемо скоро, заради срока.
14.10.10
10:33
казано от Big Ivan на 14.10.10, 10:31:
На тая цена от Power & Beauty едва ли някой ще даде праисмач.Но по-добре или да отиде до техния магазин да си провери срока на годност за най-сигурно, или по телефона, или ако поръча, да си види протеина преди да плати и да ги пита преди това наред ли е.Там супер ниски цени дават на нещо, което ще стане непродаваемо скоро, заради срока.
При тях е странна работата, питал съм за офертите им и са само онлайн и със задължително доставка за ваша сметка, в магазина мрънкат много, ако отидеш за нещо намалено.. поне така беше преди месеци, сега не знам.
казано от westdogg на 14.10.10, 09:59:
Ето ти го , питай ги от фитнес1 да видим дали ще ти го дадат за 151лв с прайсмач .. аз лично се съмнявам , пак ше измислят някво оправдание.
Не бях видял линка :)
казано от Big Ivan на 14.10.10, 10:31:
Това е НОРМАЛНАТА цена на протеина бре момШета, не се чудете ;) Толкова сте свикнали с раздутите цени, че като пуснат нещо на цената, на която трябва да си е принципно се кокорите. В Сила БГ пак беше толкова зимата ;) Фитнес 1 ако се правят на хитри, Healthstore винаги ще ви направят прайсмач.
Едит : http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html
Давате им тоя линк, те си добавят 6-7 лв за доставка, после вадят 5 лв и ти идва на ~135 лв, което повтарям е нормалната му цена.
Мнението беше редактирано от korpusito на 14.10.10 10:43.
вижте цената тук каква е вече
Сега се обадих и поръчах протейна и кре алкалин на сайтек на обща цена 162 лева,много съм доволен