14.10.10
14:58
Въпросчето ми е : КАК ПОДЯВОЛИТЕ СЕ РАЗБИВА ТОВА НЕЩО, ЗА ДА НЕ ОСТАВА НА БУЦИ ??!!
П.П: Моля само лица които го използват и знаят за какво иде реч да дават мнения!
Темата беше редактирана от Николай Маринов на 14.10.10 14:59.
В шейкър с 2 банана и прясно мляко докато не стане гъста течност така правя понякога .
Шейкър мейкър, май го бъркаш с миксер/кухненски робот и тн :)
Нема разбиване тва чудо, ужасен вкус има, + че си е нещо като нишесте, и трябва супер много вода за да не стане на крем :D
17.10.10
17:06
#4
Да наистина много неодобна работа ама пак за сметка на това продуктат е уникален...
22.10.10
12:47
#5
Забелязах, че с топла вода се разтваря по-добре(колкото по-топла, толкова по-добре). Надявам се да сам полезен на някой сас същия проблем.