Проблеми с въглехидрати "Vitargo" .....

Въпросчето ми е : КАК ПОДЯВОЛИТЕ СЕ РАЗБИВА ТОВА НЕЩО, ЗА ДА НЕ ОСТАВА НА БУЦИ ??!!

П.П: Моля само лица които го използват и знаят за какво иде реч да дават мнения!

Темата беше редактирана от Николай Маринов на 14.10.10 14:59.

14.10.10
18:32

И аз имах същия проблем преди. Колкото и да го бъркам пак остава на буци...

16.10.10
23:04

В шейкър с 2 банана и прясно мляко докато не стане гъста течност така правя понякога .

17.10.10
07:49

Шейкър мейкър, май го бъркаш с миксер/кухненски робот и тн :)
Нема разбиване тва чудо, ужасен вкус има, + че си е нещо като нишесте, и трябва супер много вода за да не стане на крем :D

Да наистина много неодобна работа ама пак за сметка на това продуктат е уникален...

Забелязах, че с топла вода се разтваря по-добре(колкото по-топла, толкова по-добре). Надявам се да сам полезен на някой сас същия проблем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1