14.10.10
16:23
Здравейте,
Предполагам, че някои от вас имат сериозен опис с бойните спортове/изкуства и знаят за какъв вид натоварване става дума. Далеч съм от мечтата за масивно и застрашително тяло. Визията е последното нещо, което желая. Идеята е да продължа тренировките възможно по-дълго време, нямам предвид интензивност, а години в опит. Дайте предложения за стак от хр. добавки, които поддържат и предпазват ставите, сухожилията и нервите.
Нека да не пълним темата с флуд.
Поздрави!
Темата беше редактирана от Анонимен на 15.10.10 15:01.
14.10.10
17:48
Масъл Маренеид Интраболик Креалкалин на Пиик Мултавитамини Адам на Нау и някакъв суроватъчен протеин - по твои избор виж темата за наи-изгоден протеин
според мен не ти трябва азотен бустер.вземи си бцаа,витамини и креалкалин или креатин етил естер.също така си вземи термоген някакъв за да имаш енергия по време на тренировка.
14.10.10
18:16
Протеин+кре алкалин+Монстър 100 витамини. Последните са силни, имат и формула която предпазва ставите. Ако тренираш боен спорт, последното което искаш е напомпване, пречи.
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 14.10.10 18:17.
14.10.10
18:18
Маринеида няма нищо общо с азотните бустери
ако си бешенаправил труда да прочетеш какво точно нямаше да даваш тъпи мнения
14.10.10
18:39
Азотен бустър си е и напомпването забава при бокса, а при граплинга след 2рата минута имаш чувство че ръцете ти ще гръмнат.
14.10.10
19:10
ми не е азотен бустер
като някакви папагали повтаряге всички едно и също
в ММ даже няма ААКГ
14.10.10
19:13
Търси MuscleSpeed, това е точно твоя продукт.
muscle marinade пих преди 3 месеца,така че много добре знам какво е.ако за теб азотен бустер е продукт в който има само кофеин и аргининови форми по-добре спри да пишеш.това че няма форми на аргинин в маринейда не означава,че нивата на азотен оксид не се вдигат след приема му.
Не знам за какъв спорт говориш,но ако е някой с прекалено много енергоразход ,много стъбилно бцаа иначе се стапяш тотално...
азотните бустъри от тези напомпващите са пълен ташак още повече,че имат и въздействие върху ставите,
аз лично ми е писнало от старите добавки и не знам какви нови модели са излезнали за сила и агресия...,
въпреки че в основата им по-принцип винаги е голямото количество кофеин...
Вземи си бцаа и задължително витамини,а си карай с естествената сила,
...ако тръгваш по състезания или си много напред,почти всички са на стероиди ефидрини...халотестин- там е истината ,ама се откланяме от темата,не се спирай на последните сега :)
15.10.10
08:37
ММ в никакъв случаи не напомпва
не и в смисъла в които напомпва Джакеда
15.10.10
09:00
Мда, защото джак3да не напомпва :D
15.10.10
09:04
мене много ме напомпва
аз със Джакеда кардио не можех да правя
нито с Но Експлоуда
с Маринеид такива проблеми нямам
15.10.10
09:25
Аз минах на 2 лъжички и половина и пак същата работа, имайки предвид че не съм позлвал енергитици (даже кафе не пия, не взимам наркотици или лекарства...)
То Джак3да няма какво да те напомпи. 5 грама доза-1 грам монохидрат, 1 грам цитрулин малат. Остават 3 грама за нещо, от което да има полза...
Иначе първите 2 седмици тренировките наистина бяха на много по-високо ниво :)
15.10.10
09:30
ти сигурен ли си че си взимал ММ ???
на които съм дал мостра всички са много възхитени - даже две момчета от националният по кану-каяк си взеха по кутия и казаха че работи много доБре при тях без никакво одървяне само чиста енергия и сила
същите взеха преди 2 седмици 4 златни медала на рапубликанското в Пловдив
15.10.10
09:36
CircleOfPain говори за Jack3d , че не го усеща, не за MM. Май само аз от целият форум не усетих Muscle Marinade кой знае колко. Big Bang-а ме удря повече, а и даже Джака повече като го пих миналата година.
Всеки организъм е различен, затова има и 1000 марки на пазара.
@anonymous - препоръчвам ти Бета Аланинов продукт.Вдига силата и издръжливостта.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 15.10.10 09:38.
15.10.10
10:13
Големият Взрив и аз имам мерак да го пробвам просто не съм го вредил още в програмата
в момента съм прекалено доволен от ММ!:)
казано от caihundrel на 15.10.10, 09:04:
мене много ме напомпва
аз със Джакеда кардио не можех да правя
нито с Но Експлоуда
с Маринеид такива проблеми нямам
Това, че на теб едното ти действа добре а другото не, не значи, че не е боостер, какво е тогава ?
15.10.10
12:25
нямам определение за ММ - не и според споменаваните тук категории
оня ден направих 16 повторения кофички с 25 кг на кръста и спрях до там щото просто се уплаших
откакто съм го почнал силата ми се качи драстично
с другите имах енергия и много напомпване но такова покачване на сила не съм усещал
даже с Джакеда въобще не го усетих
снощи дадох една мостра на един културист да го пробва и думите му буквално бяха - Все едно съм на 4 ефедрина!!!
Мнението беше редактирано от caihundrel на 15.10.10 12:25.
15.10.10
14:58
казано от Aleksandar Marinov на 15.10.10, 09:36:
CircleOfPain говори за Jack3d , че не го усеща, не за MM. Май само аз от целият форум не усетих Muscle Marinade кой знае колко. Big Bang-а ме удря повече, а и даже Джака повече като го пих миналата година.
Всеки организъм е различен, затова има и 1000 марки на пазара.@anonymous - препоръчвам ти Бета Аланинов продукт.Вдига силата и издръжливостта.
Идеята не е да стана по-издръжлив или по-силен. Мисълта ми е да си предпазя ставите, сухожилията и нервите, защото след като спра да тренирам (което е неизбежно) не искам да си блъскам главата, че съм спортувал.
Говорех за продукти като омега369, глюкозамин, мсм, витамини с концентрация на “B” и “C” комплекс. Имам чувството, че понякога четете само последните коментари от темите.
Ще ви помоля да не спамите темата с излишни коментари. Добре ще е да спорите на лични съобщения. Мерси!
Мнението беше редактирано от Анонимен на 15.10.10 15:35.
15.10.10
16:54
Разгледай също и някой продукт със цисус, примерно USP labs Super Cissus RX.
то всичко тръгва от usp labs аз като търсих cissus quadrangularis само те го предлагаха и още една марка,която взема от тях...определено го усетих с няколко проблемни места по мен...
16.10.10
17:23
Гледам, че Super Cissus RX има доста ревюта в бб.ком. Какво мислите за http://www.naturpharmabg.com/artrogard.html ? Цената е приемлива, пък и съм чувал, че били качествени продуктите им.
казано от caihundrel на 15.10.10, 12:25:
нямам определение за ММ - не и според споменаваните тук категории
оня ден направих 16 повторения кофички с 25 кг на кръста и спрях до там щото просто се уплаших
откакто съм го почнал силата ми се качи драстично
с другите имах енергия и много напомпване но такова покачване на сила не съм усещал
даже с Джакеда въобще не го усетих
снощи дадох една мостра на един културист да го пробва и думите му буквално бяха - Все едно съм на 4 ефедрина!!!
Как няма да ти каже това за ММ !!!!! В този продукт има синтетика подобна на ония дето ги продаваха по морето в кофишопошете от реда на амфетамина с леко променена формула която заобикаля закона. Симпомите са същите както при употреба на амфетамин безсъние загуба на апетит прилив на енергия сухота в устата силна деуреза. Кажи им обаче да внимават с допинг тестовете на гребците защото при анализ на продукта не излиза нищо но при допинг тест метаболитите са като при употреба на амфети.
23.10.10
17:13
пълни глупости
спа като бебе а та допинг теста всичко им е перфектно.....
23.10.10
17:13
казано от anonymous на 16.10.10, 17:23:
Гледам, че Super Cissus RX има доста ревюта в бб.ком. Какво мислите за http://www.naturpharmabg.com/artrogard.html ? Цената е приемлива, пък и съм чувал, че били качествени продуктите им.
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=3805881&highlight=Super+Cissus
Страшно много са, има от всякакви хора, спортисти, хора претърпели различни катастрофи и прочие, мотористи, абе всички които някога са имали проблеми с подобни неща са го пробвали и са останали доволни.
казано от anonymous на 16.10.10, 17:23:
Трябва ти цялостна концепция за възстановяване.
- ВССА задължително- когато мискулите са уморени ии схванати мове да скъсаш а и сухожилията тогава са натегнати повече.
- Глутамин- За общо възстановяване на тялото и духа :))
Можеш да вземаш Този продукт http://power-beauty.com/index.php/suplements/scivation-xtend-1170-gr.html
и да го пиеш по време на тренировка той е комбинация от двете
-На 3 месеца профилактика с Анимал Флекс по една кутия
- витамино минерален комплекс
И се пази от претренирване тренировка без достатъчно загряване. Иначе и аз съм фен на ММА само че ш комбинацич с гирите....:)
казано от caihundrel на 23.10.10, 17:13:
пълни глупости
спа като бебе а та допинг теста всичко им е перфектно.....
Поредният продукт който ще бъде изтеглен от пазара , а за допинг теста къде им го направиха да е ОК че тук в БГ лабораторията вече не функционира
23.10.10
17:30
ти искаш да кажеш че теста на федерациата по кану каяк не е валиден така ли???
казано от caihundrel на 23.10.10, 17:30:
ти искаш да кажеш че теста на федерациата по кану каяк не е валиден така ли???
Просто няма къде да го направят в БГ лабораторията не функционира, ако са им взели проби е просто да ги стреснат и да отчетат деиност. щом си наясно с гребците сигурно знаеш че няма да ходи отбор на световно в Нова Зеландия, уж нямало състезатели при медалисти от европеиското тази година. Причината е страхът на Министър Неиков от допинг скандал в неговата федерация( той е гребец както знаеш) което би коствало оставката му.
Пиша тези неща в темата нищо че нямат пряка връзка, просто да докажа че знам какво говоря по горе.
Мнението беше редактирано от SoKrAt на 23.10.10 18:01.
23.10.10
18:04
глупости говориш
имаме евпропеиски шампион на 200 метра тази година Мирослав Кичев няма как да не участваме на световно
апропо тои стана втори на републиканското след момчето което се подготвяше със ММ:)))
казано от caihundrel на 23.10.10, 18:04:
глупости говориш
имаме евпропеиски шампион на 200 метра тази година Мирослав Кичев няма как да не участваме на световно
апропо тои стана втори на републиканското след момчето което се подготвяше със ММ:)))
виж тук
http://www.sportal.bg/news.php?news=264226
АЗ не говоря глупости, но това не е толкова важно пил съм ММ и го усетих как действа. Наистена работи и то добре но това е така заради забранените съставки вътре.
http://www.vpxsports.com/vpx-news-article/muscle-marinade-madness
дано се справяш с англйският тук е описано доста добре.
И последно като е толкова добър този продукт защо го няма в Bodybuilding.com а излиза странен надпис че ш момента на тази фирма не се предлагат продуктите.
Мнението беше редактирано от SoKrAt на 23.10.10 21:21.
Аз пък ви предлагам преди да топите Purus Labs, да използвате гугъл:
Щракнете тук
23.10.10
22:11
хах ама ти вярваш на Бг журналистите ли???
личи си че следиш спорта в България.....
казано от Amaranth на 23.10.10, 21:53:
Щракнете тук
ами аз от там съм ви направил предпрадките, прочети и пак заповядай. Само че не и гугъл казва кое е разреяено или не. Има си органи които са си дали мнението. Спирам тук по тази тема отворил съм нова по този въпрос в общи.
казано от caihundrel на 23.10.10, 22:11:
хах ама ти вярваш на Бг журналистите ли???
личи си че следиш спорта в България.....
ХА-Ха това го каза шефката на федерацията по гребане а не журналисти те само са разпространили инфото. А тоша го знам от хора от министерството защото не съм от хората които следят спорта а от тия които го правят.
казано от SoKrAt на 24.10.10, 06:15:
казано от Amaranth на 23.10.10, 21:53:
Щракнете туками аз от там съм ви направил предпрадките, прочети и пак заповядай. Само че не и гугъл казва кое е разреяено или не. Има си органи които са си дали мнението. Спирам тук по тази тема отворил съм нова по този въпрос в общи.
Именно оттам ти казвам, като прочетеш по надолу, много хубаво си е казано, че именно VPX са тези със забранените субстанции в “добавките им”.За да ти дам и доказателство - заповядай:
Снимка Първа
Снимка Втора
Снимка Трета
Някакски не ми изглеждат като фирма за хранителни добавки, с официален внос и т.н. , където към опаковката получаваш и спринцовка.Сещате се за какво.
24.10.10
08:28
Тва Clenbutx ще да е кленбутерол с променен връзка на някоя от пептидните връзки :D
24.10.10
08:52
Истината е че VPX е компания която израстна правеики стероиди
откакто обаче погнаха легалната им продажба се ориентираха към добавки
Масъл Маринеид прави страхотен бум във Сащ е за това те решиха да го обявят за пълен с нелегални съставки ....
Mомчето ви питаше нещо конкретно вие му оспамихте темата.За ставите и сухожилията ти препоръчвам UNIVERSAL JOINTMENT или Universal Аnimal flex(поради финансови причини в момента ползвам Sci-mentorJoint Support Formula но още нямам мнение за него),добави и протеин на прах и БЦАА.Друго не ти трябва.