16.10.10
11:55
Здравейте, преди 2 месеца започнах да тренирам, като целта ми беше да се постегна малко. Тренирал съм преди, но от известно време (2 години) нямах възможност и бях качил доста излишни килограми. От каквото изчетох тук стигнах до извода че L Carnitine + Super Cuts 3 е добра комбинация от добавки които биха ми помогнали по-бързо да изгоря мазнин. Така се и оказа за месец и половина редовни треннировки (месец със L Carnitine + Super Cuts 3) свалих 20-тина кила. Търсих Animal Cuts но не намерих за това взех Супер и се чудех дали има голямо значение. Във момента съм във 2-ра седмица без да приемам нищо и от прочетеното разбрах че трябва да почивам 2 седмици. Достатъчно ли е и мога ли да направя още 1 месец със същите добавки след почивката. Благодаря предварително!
16.10.10
12:02
Няма проблеми. По принцип Animal Cuts беше актуален преди години, вече има доста по-модерни продукти. OxeElite Pro е най-хваления продукт.
А мога ли да добавя и ВСАА? И ако да какви бихте ми препоръчали, като изключим български марки. Благодаря!
има огромна разлика между супер кътс и анимал кътс... първото е липотропен фет бърнер, а второто е комбинация от термогени,липотропни в-ва,диуретични съставки и тироидни стимулатори.преди години това беше една от най-добре работещите формули,но сега орязаха състава и анимал кътс не върши същата работа.така и така вече си ги купил,приемай по 3 таблетки сутрин на гладно,преди тренировка (или 40 мин преди обяда) и преди лягане.л карнитина преди тренировка или сутрин на гладно.относно разклонената верига бих ти препоръчал да си купиш бцаа на прах на ултимейт нутришън.просто тия боклуци примафорс не иползват качествени суровини и не стават за нищо...приемай по 20 25 гр бцаа на ден и си чук
Въпросът ми е и дали стигат 2 седмици пауза от кътса и карнитина.
Мнението беше редактирано от w3r3w0lf на 16.10.10 13:20.
специално при тези две добавки пауза можеш да не правиш.моя съвет е след като приключиш карнитина и кътс-а,продължи отново кътс-а в комбинация с някой термоген.аз лично бях мн доволен комбинацията кътс 3+ липо 6 ,но това беше преди 2 години.сега има много добри термогени,така че избирай сам.
За 21 дни стига една опаковка, защо ли ? Едва ли е случайно.
Пий 21 дни и мини на термоген.След тия 20дни - пари на вятъра.
Aма мен ме интересува колко трябва да се почива и от двете. Някой да е наясно ... някой по-точен отговор търся. Благодаря!
ако смятате брой дози в дадена опаковка като максимален период за ползването на продукта сте в голяма грешка... такова нещо като насищане на дадени рецептори с карнитин няма.... ако на ден човек приема по 3 4 гр карнитин по вашата логика означава ли че трябва да го пие по кратко? не мисля така.а колкото до липотропния фетбърнър-той може да се пие целогодишно.при термогените е нужна почивка.най-добре е комбинация от 2те-тогава те се допълват.ако държиш да знаеш ще ти обясня по подробно....
а ти след като много знаеш би ли ми обяснил коя точно от съставките на супер кътс 3 спира да действа след 21 ден? правиш ли разлика между липотропен и термогенен бърнър? и кой продукт точно му пробутвам-момчето каза че си ги е купило преди това,защото не е намерил анимал кътс.аман от разбирачи като тебе дето си говорят наизуст без дори да знаят за кой продукт се говори....
казано от dilyan1 на 16.10.10, 17:04:
специално при тези две добавки пауза можеш да не правиш.
!
не ми копирай какво съм писал-кажи ми по какъв начин целогодишния прием на липотропен бърнър и карнитин ще му попречи?кои рецептори се засищат и колко според теб е максималния прием на карнитин? ако е 21 дена,както ти се изказа,при диета с продължителност 3 месеца какво трябва да направи човек? комбинацията липотропен+термоген дава 10 пъти по-голям ефект от редуването им.айде попрочети още малко и тогава давай мнения...