14.04.05
17:05
кои стероид за маса е наи-безвреден ? (да не се ароматизира!)
Deca или Parabolan!
Първото ароматизира, но малко! Второто не ароматизира въобще, ама е много токсичен (демек натоварва страшно много) за бъбреците и черния дроб! Тъй като каза за маса, за това не споменавам Анавара - той е много скъп и за да получиш резултат в качване на килограми, трябват конски дози (същото се отнася и за стромбата)!
Въобще - нискотоксичен препарат, мощен в качването на мускулна маса няма (поне аз не знам за такъв)!
Ако се задоволиш с по-малко, но качествена маса, може да пробваш примоболан (ацетат или по-добре депо) с някой орален - най-добре стромба! Мастерона и той не ароматизира, ама не е стероид за яко качване маса!
Това е моето мнение - непрофесионално, неопитно..., но все пак донякъде компетентно! Просто стероидите са ми мания!
14.04.05
22:55
Никой.Не са ного ефективни
ти предполагам си ги използвала всичките :D
14.04.05
23:40
мда може би деката...
всико е индивидуално:
може нищо да не ти стане,а може и да умреш
имаш цял живот да тренираш и да качваш мускули,не си струва заради сегашните ти постъпки да живееш по-малко :cry: :cry: :cry:
[quote author=”^MaD^”]а кои е наи безвредния на мен не ми трябват кои знае кви резултати
Ако ще правиш лек цикъл (с не много мощни и токсични стероиди или съответно с не много високи дози) аз ти препоръчвам “Андриол”! Излиза скъпо, но резултатите са добри (при правилни хранене, трен и почивка), без странични ефекти (като изключим временното ебаване на ендокринната система и на хормоналния баланс, ама то тва е неизбежно при ползване на стероиди)! Андриола, както сигурно знаеш, е естер на тестостерона, но в орален вариант! Най-доброто е на Органон!
Другата възможност е Анавар или стромба (винстрол, както го наричат някои)!
За такъв цикъл лично аз не бих дал и стотинка - много скъпо излиза! По-добре да ги дадеш тез пари за трибулус, креатин, глутамин, протеин, амино... и ще имаш същите резултати (ако си сериозен) без да си разстройваш организма!
ми пичове мерси мисля обаче още да почакам преда да почна забранените медикаменти