Аминокиселини + протеин или само протеин?

16.10.10
18:01

Не съм се решил още какво да взема аминокиселини + протеин или само протеин.Коя е по добрата комбинация?!?!
Избрал съм тези продукти

аминокиселини - silabg.com/bg/102-UNIVERSAL-BCAA-2000-120-Caps.html
протеин - silabg.com/bg/338-UNIVERSAL-MILK-EGG.html

или само този протеин - silabg.com/bg/1170-BIOTECH-ULTRA-WHEY-PRO.html

Ако някои е взимал нещо от тези продукти да си каже мнението или ако имате по добри предложения говорим за порядака до 130 лв.

16.10.10
18:15

Млечно яйчен е единият, а другият е суроватъчен протеин. Имам чувството, че не си наясно с видовете. Извинявам се, ако не съм прав. Има по-изгодни варианти и от 3-те посочени от теб продукта, но за да ти отговоря на въпроса, аз бих избрал протеин + ВСАА.

16.10.10
18:24

Точно обратното запознат съм много добре с видовете протеин но както и да е.Искам да взема протеин да е до 130 лв. 2-3 кг ако може да дадеш някакво предложение.Но също така се чудя за тази 130 лв. ако взема протеин + аминокиселини няма ли да има по голям ефект!И би ли написал според теб кои са по удачните варианти :)

Мнението беше редактирано от BodySpot на 16.10.10 18:25.

CI

16.10.10
18:27

60грама бцаа за 56 лева не е изгодно за тези пари можеш да вземеш 500грама БЦАА на прах!!!
А пък протеина... Суроватъчен 2.25кг струва 75-80-85 лева при това хубав в днешно време.

16.10.10
18:35

До сега не съм взимал аминокиселини и незнам как стоят нещата.А тези 500 гр. БЦАА на прах колко време ще изкарам с тях при положение че съм 90 кг?Ако може да ми препоръчаш някакви добри аминокиселини и протеин за 130 лв.Или да взема само протеин нещо по качествено.Даите марки ве хора предложения какви продукти да взема!

CI

16.10.10
18:41

За 130 лева излиза 500грама БЦАА Експресс на Сайтек+протеин изолат/профешънал на същата фирма от някой сайт с добра промоция. Разгледай темата с изгодните протеини-Way Shake (Syntrax), Scivation са много изгодни. Можеш да вземеш за 130 лева Scivation 10 либри което е двойно повече (4.5кг)
Иначе БЦАА може да пиеш по 10-15гр. преди тренировка, след тренировка ако пиеш протеин не е задължително.

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 16.10.10 18:42.

16.10.10
18:53

Сега погледнах в силабг и Scivation видях че има но за 130 лв. едвали мога да си взема 10 либри :) даи лик за този протеин.Искам да питам как е по изгодно да купя протеина от нета или от магазин?Ако не те марзи даи лик към БЦАА-то и протеина които ми препорачваш в комбинация.И все пак според теб как е по удачно: само протеин или аминокиселини + протеин?Като се има в предвид че храненето ми е доста сериозно 7 приема на храна понякога стигам и до 8 зависи кога ще си легна!

CI

16.10.10
18:56

Виж за изгодните протеини в темата
Това са сравнително изгодните предложения за момента, можеш да ги комбинираш както искаш :)

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 16.10.10 19:08.

16.10.10
18:58

Значи е по добре от нета да си поръчам ?

CI

16.10.10
19:07

ДА

19.03.11
16:26

Здравейте !
Тъй като съм ограничен от разполагаемите средства се чудя
каква добавка да си взема ?
На 21г. съм , тренирам редовно от около 3-4 месеца , 4 пъти седмично .
Набавям си достатъчно качествена храна и до момента съм използвал само протеин редовно .
Предстои ми да си закупя нова кутия и се чудя дали да не го заменя с Purple Wraath на Controlled Labs за тези пари .
Нямам възможност да ги комбинирам .
Благодаря предварително !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1