Air Alert 3

22.09.10
16:04

Ще можете ли да ми кажете ,като свърша Air Alert 3 , и например започна след 2-3 месеца ще има ли пак същия ефект?

23.09.10
06:36

Пробвай!!

Приятел, програмата помогна ли ти? И сега правиш ли я отново? Кажи ми нещо по-специално за тази програма, защото и аз ще я започвам и искам да знам ако има някакви тънкости в изпълнението и. ;)

16.10.10
18:39

казано от Владимир Ралев на 16.10.10, 13:38:

Приятел, програмата помогна ли ти? И сега правиш ли я отново? Кажи ми нещо по-специално за тази програма, защото и аз ще я започвам и искам да знам ако има някакви тънкости в изпълнението и. ;)

На мен ми помага, тънкости няма

27.04.11
00:35

ще има ли разлика ако заменя Leap up-овете със клекове пък 2х25 щото доло съседката ми вика че много съм тропал :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1