16.10.10
20:28
Чудя се кой протеин е по добрият избор . Ще съм благодарен за малко помощ от ваша страна.
100% Whey Protein Gold Standard = http://netrition.bg/100-whey-protein-gold-standard-5-lbs.html
Scitec 100% Whey Protein Professional = monsternutritions.com/proteines/100-whey-protein-professional-65.html
Аз бих си купил Optimum, ако е произведен в САЩ (има вече и европейска версия). Ако си взимаш Сайтек, то се застраховай с възможно най-чистата версия - zero carb isobest.
Има добра промоция на Сайвейшън 10лбс за 130лв.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.10.10 20:34.
16.10.10
20:34
Направо да не повярваш, стана време сКитек да се сравнява с Оптимум.
Естествено, че Голд Стандарта, без значение коя версия дори. Сравняваш бленд с концентрат.
16.10.10
20:51
ОН е магическата фирма, 2 капсулки от аминките възтановяват като 20 на която и да е друга фирма :)
16.10.10
20:59
Прав си, не е като сКитек, в сайта на етикета едно, а на принтирания етикет съвсем друго...
казано от CircleOfPain на 16.10.10, 20:51:
ОН е магическата фирма, 2 капсулки от аминките възтановяват като 20 на която и да е друга фирма :)
Просто ОН е фирма с традиции, на която репутацията й в България е скапана заради ценовата политика. Съответно именно ценоразписите на Сайтек са толкова ниски, че именно те правят популярна тази марка у нас.
16.10.10
21:05
Просто ОН няма достатъчно вносители за да има подобаваща конкуренция на цените. Вече почти всички внасят Сайтек и затова цената от 235 лв за 5кг падна на близо 150-160 на промоции :)
пс: аз бих избрал 2рия, според мене качеството не е различно а цената е по-добра
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 16.10.10 21:06.
Не правя сравнение.Просто искам да си взема протеин , който ще ми донесе ефект , но и не разполагам с големи парични средства за този момент.Затова ви питам заслужава ли си да дам пари за сайтек ?
от известно време в България няма официален представител на оптимум и затова масово продуктите им са тези произведени в Европа,който не се доближават много до тези от Щатите.правата за нашия регион се държи от турска фирма и те са тези,които диктуват цени и т.н. иначе за тази фирма сайтек-не съм я ползвал,но честно казано и не бих.факта,че отсъства като артикули в бодибилдинг.ком ми е показателен.сега доста хора от форума ще започнат да ме плюят и да ми обясняват как едното няма нищо общо с другото и как всичко им е супер... като фирма бих ти препоръчал ултимейт-имат най-добрия изолат,повечето им продукти са на добри цени и най-важното-работят.
17.10.10
14:19
Може да си вземеш Scivation или Sci Mentor,защото ще ти излезе 20тина лева по-евтино.Единствената разлика която ще усетиш е в цената,с ОН нито ще станеш по-як,нито ще те възстанови по-добре.Ако почнат да го продават на по-нормални цени съм съгласен,но сега просто се оливат...
18.10.10
08:45
казано от Milen0v на 16.10.10, 20:28:
Чудя се кой протеин е по добрият избор . Ще съм благодарен за малко помощ от ваша страна.
100% Whey Protein Gold Standard = http://netrition.bg/100-whey-protein-gold-standard-5-lbs.html
Scitec 100% Whey Protein Professional = monsternutritions.com/proteines/100-whey-protein-professional-65.html
Аз бих се спрял на 100% Whey Protein Gold Standard, лично за мен е по-добрият избор.