10.02.09
20:52
Много хора питах и много различни мнения чух относно кое е по добро за изгаряне на мазнини от коремната област - крос тренажорът или бягащата пътека.В крайна сметка мисля ,че се спрях на бягаща пътека но не знам каква да да си взема.Дали по-евтината няма да се развали бързо?По скъпата гаранция ли е ,че ще служи вярно поне 5 години?Моля за тези които са наясно със тези уреди да ме насочат към бягаща пътека и(или)крос тренажор и ако могат направо към магазин в столицата.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.10.12 17:06.
Здравей!
Ако решиш да си купуваш бягаща пътека, евтина НЕ си купувай, само ядове ще береш. Ако заложиш на скъпа - това е доста добра инвестиция, но не ти мърдат 2-3-4 хиляди лева :)
В този ред на мисли, по-добре един по-скъп кростренажор - ок.800-1400лв.
http://www.sportdepot.bg/products/fitness/home-fitness/run
http://www.sportdepot.bg/products/fitness/home-fitness/crosstrenajori
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.02.09 22:00.
Благодаря за линковете!От изброените обаче кое препоръчвате?На kettler за 2,400 лв. изглежда добре но е много пари!
Така е, скъпи са, но евтините се чупят лесно. Ето още варианти:
http://www.jk-fitness.com/site/index.php?page=page_1_3_1&submenuheader=0,3
http://www.jk-fitness.com/site/index.php?page=page_1_3_3&submenuheader=0,3
Пак ще ти кажа, че 3 или 4хил. лв. НЕ е много за бягаща пътека, има и доста по-скъпи—> http://www.jk-fitness.com/site/index.php?page=page_1_2_2&submenuheader=0,2
17.10.10
10:47
Пътека + обувки с ортопедични стелки. Това е здравословният подход.
казано от Владимир Недков на 17.10.10, 10:47:
Пътека + обувки с ортопедични стелки. Това е здравословният подход.
С тези обувки само да ходя по пътеката ли?
От къде да си ги купя?Може ли да ми посочите модел?
А за храненето към вас мога ли да се обърна за диета и колко ще ми струва ако може дайте телефон или скайп?
Това ли е?
Поздрави
Мнението беше редактирано от bam3e на 17.10.10 10:54.
17.10.10
11:02
Стелките се правят след измерване при ортопед или в специализиран магазин за ортопедични обувки. Правят се да пасват на спортните Ви обувки. За неща извън администрацията на bb-team.org, заповядайте по мейл/скайп или на изложеният в tonizirai.com телефон.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 17.10.10 11:03.
казано от Владимир Недков на 17.10.10, 11:02:
Стелките се правят след измерване при ортопед или в специализиран магазин за ортопедични обувки. Правят се да пасват на спортните Ви обувки. За неща извън администрацията на bb-team.org, заповядайте по мейл/скайп или на изложеният в tonizirai.com телефон.
А да ми кажете дали горепосочената пътека е добра или ми посочите друга марка модел?
17.10.10
12:01
Аз имам кростренажор у нас на Топ Спорт, купих го преди 3 години. Мога да ти кажа че въпреки не-наднорменото ми тегло съм имал проблеми с коленете след не много продължително използване (по 50 минути интензивно, няма и седмица) . А дори и при бягане на стадион (6-8-10км) не съм имал проблеми (с изключение на един период в който 11 дена без почивка правих дълги кросове). Пътечката не съмнено е по-добрият избор :)
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 17.10.10 12:02.
казано от bam3e на 17.10.10, 11:30:
казано от Владимир Недков на 17.10.10, 11:02:
А да ми кажете дали горепосочената пътека е добра или ми посочите друга марка модел?
И аз мисля ,че си прав
Някои казват ,че пътеката не натоварва колкото ходенето навън ,но аз мисля ,че ако намаля храната и всеки ден или през ден (или почти всеки ден)ходя по 40минути или 1-2 часа на нея ще има ефект целта ми е за 6-10 месеца да смъкна 20-30 кг незнам дали е възможно ,но ще се опитам.Просто навън нямам възможност да ходя или тичам :(
Здравейте,
Искам да Ви попитам кое е най-добре да си купя ,за да смъквам килца у дома цяла зима кростренажор или пътека
аз съм с наднормено тегло 105кг и съм 165см висок искам до април май да смъкна 20-25кг и ще започна с разделното хранене и да поспортувам мисля ако купя кростренажор или пътека да я ползвам по 40 минути всеки ден може и по 2 пъти на ден ако не ми тежи .
Много съм се амбицирал
Кое да си купя от двете
благодаря предварително
и
Поздрави
Бягаща пътека - DIADORA D-WALK 495лв има ли по-евтина и по-добра пътека от тази? - пътеката мисля,че е по-добра за дебелаци като мен ,защото ще мога да ходя по-дълго време(мисля си пускам си 1 филм и си ходя 1-2 часа)
Bodyflex KENT 468лв или по-евтин крос-тренажор и по-добър от този?
И откъм хранененто съм неграмотен ако може някой да ми изготви диета или хранителен режим или ми препоръчайте към кого да се обърна ще съм Ви благодарен .
02.10.12
17:02
Здравейте, искам да попитам от кое се отслабва по-бързо кростренажор или пътека? Знам,че се съчетава едновременно кардиото със силови упражнения,но искам и да наблегна повече на кардиото.
Ще се радвам и ако ми препоръчате някоя пътека/кростренажор,който да е за над 100 кг. и да го има в магазин на територията на София.Благодаря,че отделихте време да прочетете темата :)
06.06.13
11:39
Здравейте! Реших да си купя кростренажор. Искам да попитам дали този модел Bodyflex BOSS White с характеристики:
8 скорости регулируеми ръчно,15 kg маховик и система за особено плавно и равномерно движение,Магнитна спирачна система, Ръчното управление, включва 8 различни нива за ефективни упражнения, LCD дисплей, измерващ постоянно 5 показателя – скорост , време , изминато разстояние , консумация на калории, пулс, автоматично изреждане на всички показатели, тотално изминато разстояние, Комбинира 4 вида тренировка : велотренировка , ски-тренировка , степер и ходене.-Идеален за цялостна тренировка на тялото.-Ръкохватки за бърза и бавна скорост. Движение напред и назад.Трансмисия /предавки/ 1-8, Размери Д/Ш/В в см. 119/67/164, пакетиран 112/45/55, Тегло : 42 кг, Максимално тегло на трениращия 130кг
са добри. Целта ми е да сваля 7-8 кг. В момента съм 172 см и 69 кг.
06.06.13
17:22
По-добре си вземете велоергометър! За това което предлага този уред, и съответно цената му, ще си хвърлите парите на вятъра.
И аз съм за велоергометър. Моя струва 200лв (взех го от един хипермаркет) и ми върши страхотна работа.
Плюс - не натоварва ставите колкото тичането!
Сега видях коментара ти за кростренажора - ще хвърлиш много пари, а реално това което ти трябва е нищо повече от аеробна тренировка..
Мнението беше редактирано от Jobko на 07.06.13 17:25.
06.09.13
23:10
А всъщност, този кростренажор, дето Елена спомена - Bodyflex BOSS White, някой има ли мнение дали е стабилен? Точно него мислих да си взема.
06.09.13
23:12
Купуваш едно въже за 5лева и мачкаш наред... кви пътеки кви 3000лв... въжете е истинското кардио... и прасеца ще е бомба след няколко месеца...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.09.13 23:12.
07.09.13
01:11
казано от kristiancho на 06.09.13, 23:12:
Купуваш едно въже за 5лева и мачкаш наред... кви пътеки кви 3000лв... въжете е истинското кардио... и прасеца ще е бомба след няколко месеца...
Ако исках да скачам на въже, щях да питам за въже. Не ми беше това въпросът.