30.09.10
13:31
Здравейте всички:)
Искам да попитам кой от двата азотни буустъра предпочитате и защо: NO XPLODE или HOT BLOOD !? Става въпрос за начинаещ с добавките.. тренирам редовно.. спортувам здраво (фитнес,плуване,футбол), но изгубих доста ММ и смятам да си върна всичко и да качам яко:) Та ..кой от двата буустъра?:)
30.09.10
13:37
ако ти се дават пари си вземи Експлоуда
ако не - Хот-Блъда
30.09.10
13:39
Естествено, че N.O.-Xplode, тия Сайтек почнахте вече да ги сравнявате с фирми, дето са на светлинни години от тях.
30.09.10
13:41
че какво им е на Сайтек ?
А да забравих - Рони Колман не им е рекламно лице
И не са официалната добавка на UFC
страшна работа наистина....
30.09.10
13:46
И как с 1 година опит в залата се мяташ на азотен бустер. Да беше на 16, ама не си, че да пускаш такива теми.
Стани 80кг с нисък % мазнини и тогава мисли за бустери. Аман...
30.09.10
13:52
На сайтек проблеми им е това, че само тук се купуват :D А и фирмената им политика е меко казано несериозна.Една марка с качествени продукти не би продавала така.
30.09.10
13:59
казано от caihundrel на 30.09.10, 13:41:
че какво им е на Сайтек ?
А да забравих - Рони Колман не им е рекламно лице
И не са официалната добавка на UFC
страшна работа наистина....
Надявам се тия изказвания ги правиш на база опит с доста продукти и на едната марка, и на другата? Или си пишем ей така.
казано от anonymous на 30.09.10, 13:46:
И как с 1 година опит в залата се мяташ на азотен бустер. Да беше на 16, ама не си, че да пускаш такива теми.
Стани 80кг с нисък % мазнини и тогава мисли за бустери. Аман...
Ами не съм се интересувал много от добавки преди..
Пил съм протеин, креатин, аминокиселини.. но бях спрял, тренирах си за здраве и релеф:)
Сега мисля да почна отново с протеина, креатина, амино-то, глутамин и си мисля, че ще е добре да взема и още нещо.. доста приятели имам, които ми хвалиха тези азотни буустери и затова питам.. някои ми споменаха нещо за АЕН интраболик, но там идея си нямам какво е.. и там трябва да се поразровя?
Не съм на 16, но не ми пречи да не съм наясно с някои неща.. извинявай за невежеството ми:) не ме е срам, че не знам.. искам да кача маса, да направя тяло, готов съм да похарча някой друг лев и мисля, че по-добре да питам и да си дам парите за нещо, което ще ми свърши работа.. а не ейтака:)
Благодаря на всички, които ще отговорят:)
30.09.10
14:02
според кого не се продават?
освен ако не работиш в статистиката не виждам откъде имаш такава информация
или съдиш по класацията на бб.ком?
която пък е толкова безпристрастна нямам думи - 10 години едни и същи добавки се мъдрят на едни и същи места
всички медии в областа на фитнеса са собственост на нечия фирма за прозводство на добавки
не очакваите от тях безпристрастност
аз съм взимал и полско и чешки добавки и трябва да ви кажа че са със супер качество пък нека да ги няма във бб.ком......
не бъдете коне с капаци!
Няма никаква база за сравнение между двата продукта,освен това,че се водят азотни буустъри и дозите са с еднакъв грамаж.Оттам насетне сравненията са неразумни.Бърз поглед върху съставките, дава яснота, относно кой от двата продукта е за предпочитане.N.O-XPLODE !
Мнението беше редактирано от Любо на 30.09.10 14:12.
казано от a.k.a The Boss на 30.09.10, 14:11:
Няма никаква база за сравнение между двата продукта,освен това,че се водят азотни буустъри и дозите са с еднакъв грамаж.Оттам насетне сравненията са неразумни.Бърз поглед върху съставките, дава яснота, относно кой от двата продукта е за предпочитане.N.O-XPLODE !
A какво ще ми кажеш за този АЕН Интраболик.. или пък Джакед?? Някой стак нещо?:)
30.09.10
15:10
Пробвай jack3d.. най-добър preworkout + energy 2010
http://www.bodybuilding.com/fun/2010-supplement-award-winners.htm
Иначе IntrAbolic е доста по-маловажен от jack3d или NO-Xplode, така че си вземи едно от тях първо.
30.09.10
15:17
Интересно ако се направи сравнение кое ще доведе до реално покачване на мускулна маса - азотен бустер или ИНТРА тренировъчен/аминокиселинен продукт... Познайте кой ще спечели :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.09.10 15:17.
30.09.10
15:21
Да и аз наскоро стигнах до този извод и ще си зема интра да си помпам по една дозичка, доста добре ми действаше. Но все пак - азотният бустер първо, ако трябва да се избира :+
30.09.10
15:41
Tипичният мъсъл билдър си е пред-тренировъчния азот, няма какво да се говори повече.
30.09.10
15:54
така е
още Арнолд и Франко Коломбо все с азотни бустери помпеха
казано от caihundrel на 30.09.10, 15:54:
така е
още Арнолд и Франко Коломбо все с азотни бустери помпеха
На Арнолд и Франко никога не им се налагаше да употребяват азотни бустери. Те взимаха нещо доста по-голямо....
17.10.10
08:35
В САЩ добавкит всякаш се взимат най-вече заради вкуса, за тях щом е произведено в майка Америка, всичко е 100% качествено :D
NO X-Plode не съмнено е по-силен, Хот блъд пък излиза по-евтино. Ползвал съм продуктите на Сайтек, и се чувствах възтановен при положение че съм тренирал между 6 и 8 пъти на седмица (фитнес+мма) цяло лято че и продължавам.
vpx N.O shotgun.a колкото до изказванията за бодибилдинг.ком-тва е най-обективния начин да видиш една добавка дали работи.просто отваряш страницата на продукта и почваш да четеш коментарите.тия сайтек май само в бг се пият...ама важното е да е евтино-пък дали изобщо си заслужава е друг въпрос...
Мнението беше редактирано от dilyan1 на 17.10.10 10:14.
17.10.10
13:47
Пробвал съм и двата продукта!
Ако трябва да избирам отново, бих избрал Hot Blood. Ефекта е един и същ, а цената коренно различна.
17.10.10
14:26
И аз усетих по-добре хот блъд,макар да не беше това което трябва...
18.05.11
20:20
Пил съм и Xplode, Hot BLOOD,, Nitrobolon II и сега пия даже Jack3d ... мога да ви кажа само, че лично аз най-добре усетих Blood-a, но ефектите са найстина различни. При HB има много яка енергия, след 5тата мин направо литваш, но пък я няма концентрацията като при Xplod-a i jak-a. За това правете като мен.. смесвате 15г НВ с 10г Xplode (5г jack3d) и ще си спомняте тази тренировка до живот.. :) но като цяло при всеки организъм всичко се усеща различно ;)
На мен хот блъда ми хареса 100 пъти повече от Но експлоуд , от който съм много разочарован
28.05.11
21:45
Пробвай мостра и от двете за да си най-сигурен :) Защото аз изпих една кутия Хот Блъд и имаше наистина видима разлика , а сега съм на Но Експлоуда и да ви кажа хич не съм доволен :( За това ти казавам - на някой ще им действа повече едното , на други - другото , така че си пробвай мостра и от двете :) .
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 04.06.11 10:56.
12.06.11
14:30
Имам въпрос.
Колко време преди трнировка трябва да се приеме No-xplode?